Pasat-kontejneri

Pasat-kontejnei

Pasat-kontejnei

a,cujte dosta brodova je lay up kod Singapurcani,pa tako da nesto kao krenu u charter pa opet stanu,a charteri se obnavaljaju koliko mi se cini na pola godine nagdi na pola,pa moze biti oko sestog mjeseca ili poslje.

a,cujte dosta brodova je lay up kod Singapurcani,pa tako da nesto kao krenu u charter pa opet stanu,a charteri se obnavaljaju koliko mi se cini na pola godine nagdi na pola,pa moze biti oko sestog mjeseca ili poslje.

Goxi22,

Radi se o tome da je Pasat postavio oglas da trazi ljude HITNO , a od 4.3 do danas nema nista od toga .Pa ne mislis da ce senior eng , cekati do 6 ili 10 mjeseca .Meni je poznanik vec otisao na drugu kompaniju, naravno da ce kadeti cekati i 3 rd off ali , Ch.Eng ili 2 nd eng nema sanse .

Koga zanima kad su charteri , daj brod i gotovo.....ali ko mora ok neka se nada ali moj savjet trazite okolo ...
da ne bude obecanje ludom radovanje.:uzdravlje

Pasat-kontejneri

Slazem se potpuno,ako nemoze ukrcaj onda gledaj sto se prije ukaze,znam iz iskustva to njihovo zavrtanje,i oni bi naj radje da im ljudi idu,te od nas im kaplje kintica ,e sada kada je stigla ova usljiva kriza i recesija i mi seconde sa po debelim iskustvom smo se nasli u cudu kuda i gdje,naime mene su sa jedne ugledna kompanije ,vratili doma ,mjenjalo nas sa Burmancima , ma mozes zamisliti a bili u Hyundai charteru,brod je bio Car carrier,govorim ti od 2006 sam 2/o na firmi i bez milosti me poslalo kuci na cekanje, karakteristike bile uvijek prva liga, a posto nemam C/O unlimited nisam moga avancati.Tako da ponovim Pasat ce uciniti koliko mu dozvole ovi za koga oni rade!!!!!!!!!!!

Nisu oni jedina firma koja je u igri za ove brode, a da bi uopce bili u igri tribaju imat pomorce za napunit te iste brode... Znaci skupili su nase CVe i poslali da bi UOPCE MOGLI SUDJELOVAT U "NATJECAJU" i sada se oni nadaju dobit te brode tj.firmu, a mi se nadamo dobit posal ukoliko oni dobiju te brode tj.firmu... Cista trgovina

Ovi je kolega lipo sve napisa.HITNO se inace stavlja kad imas vec brodove,a ovi su stavili HITNO da bi uopce konkurirali za dobiti te brodove.pitanje je oce li ih dobit uopce i ako ih dobiju oce li uvjeti tj.lova biti isti?

A ja sam se ponadao brodu, Å¡ta ću sad majko moja mila:(

Nekoliko postova povise si spomenija da si kontejnerski brod vidija samo na TV,a ovi izricito traze sa iskustvom na kontejnerasima tako da se nisi triba previse ni nadat, iako za strojare makina je ista bija to bulk,kontejner ili sta vec.
Provaj sa BSM.

Pasat-kontejneri

Svaka cast G.Raule,nasmijo si me u ovim teskim vremenima.sa ovim Singapurcanima
ovoga ludila i smija nam triba.

Pasat kontejner

Pasat kontejner

Alo,ima li sto nova u vezi Pasatove hitne potrznje visoko kvalificiranih oficira nautike/stroja.citaj 2/0.?????????

ovi brodovi od rickmersa što stoje gube 10k€ dnevno, valjda gazda ne voli novce , gade mu se ... dabogda ih ja toliko imao

Rickmers

Rickmers

Slazem se kolega,imaju ovi kontejneri sad i 12k daily basis ,samo to ti je ona fela bankara j...sto ti drze brodove do zadnje dok ovi drugi ne podignu jos malo cjenu vozarine.Pa se ti nadaj njihovom pozivu.

Back