Partenca (bilo je i vrime)

Status
Not open for further replies.
Napokon sam sve sredio. Liječnički sredio u utorak (2000kn), jučer sam bio u ZG sredio vizu (1100kn, stiže u pon poštom).
Idem 22.11. ukrcaj u Ateni, brod je Azamara Quest (Azamara Cruises ima 2 broda, Quest i Journey. Nalaze se pod Celebrity Cruisesom. Prvotno su bili pod Celebrityem, ali su ovi brodovi toliko različiti da su zaslužili svoju posebnu liniju). Ruta je i više nego dobra, barem meni. Iz Atene idemo za Aleksandriju, Bombaj, Dubai, Cochin, Penang, Singapore. Pa se onda sljedeća 4 miseca vrtimo po Dalekom Istoku (Hanoi, Hong Kong, Seoul, Kyoto, Pusan, Hiroshima, itd...). Nakon toga povratak u Mediteran (Istanbul, Cipar, Port Said, itd...). Idem kao Apprentica Deck Officer ugovor 6 mjeseci, plaća 2000$. Kasnije kada me avancaju idem za sekonda (terca nema), ugovori 4-2. Sekondo ima 7200$, iako ovo moram provjerit, jer je ovo informacija iz druge ruke.

PS Imam net na brodu pa se čujemo...

Napokon sam sve sredio. Liječnički sredio u utorak (2000kn), jučer sam bio u ZG sredio vizu (1100kn, sti?že u pon po??tom).
Idem 22.11. ukrcaj u Ateni, brod je Azamara Quest (Azamara Cruises ima 2 broda, Quest i Journey. Nalaze se pod Celebrity Cruisesom. Prvotno su bili pod Celebrityem, ali su ovi brodovi toliko različiti da su zaslu?žili svoju posebnu liniju). Ruta je i vi??e nego dobra, barem meni. Iz Atene idemo za Aleksandriju, Bombaj, Dubai, Cochin, Penang, Singapore. Pa se onda sljedeća 4 miseca vrtimo po Dalekom Istoku (Hanoi, Hong Kong, Seoul, Kyoto, Pusan, Hiroshima, itd...). Nakon toga povratak u Mediteran (Istanbul, Cipar, Port Said, itd...). Idem kao Apprentica Deck Officer ugovor 6 mjeseci, plaća 2000$. Kasnije kada me avancaju idem za sekonda (terca nema), ugovori 4-2. Sekondo ima 7200$, iako ovo moram provjerit, jer je ovo informacija iz druge ruke.

PS Imam net na brodu pa se čujemo...

Ovako izdaleka ne zvuci lose. Malo je dug taj prvi ugovor, al taki ti je
horoskop izgleda. :rolleyes:
I ljubomoran sam jer ces imat Net na brodu, a ja ga nemam na cuvenom
Shellu! Sram ih moze bit... :kafa

Mili_Vanili,

super sto si dobio posao, izdrzi tih 6 mj....a onda 4/2 ce kliziti ;)

Sretan put i mirno more

Vanilio super su ti rute i uzivaj prvi put na passengeru i izdrzi 6 miseci jer to je ulaganje u buducnost.
Sritan put

Status
Not open for further replies.
Back