Mahato
sinjdjir
Hihihihi... ima san na drugoj kadeturi momka kojega je opicija isti film. Nije da je bija bas bistar (ono kupi puze na provi i pribacuje bujol mora sa live na desnu bandu i tako to sta biva sa nasima)
Uglavnom lik zavrsija srednju ribar ili camcici i uvale (nisan siguran), vanredno upisa razliku i polozija za nauticara.
Bili skupa njemu na prvoj kadeturi ka mornari, dilili kondut... (i bocu vina za kuzinu
). Otuka je 6 miseci i probija na kuvertu (ono nostromo bosanac sa koce, stari timunjeri... sve na sta bi se sad najradije nasmija ali onda i nije bas bilo zabavno).
Kad mi se zakleja da nikad vise nece na brod ka terzzo (btw radi kojega je i plaka) mislija san da me sprda.
Proslo par godina, sretnen priku na Sukoisanskoj, a on da je polozija razliku za strojara, otuka novih 6 ka asistent, drugih 6 upisa na Jadroliniji i POLOZIJA KLASU
.
Bija bi najsritniji da moj prika bude kapo i barba
i V. brate ako citas javi se da popijemo kvalitetnu bocu vina.
Draga Zebro kao sto vidis sve je moguce ako je momak uporan i javi se na pm dam ti momku ispunjen dnevnik bar za referencu kako bi to trebalom izgledat
Uglavnom lik zavrsija srednju ribar ili camcici i uvale (nisan siguran), vanredno upisa razliku i polozija za nauticara.
Bili skupa njemu na prvoj kadeturi ka mornari, dilili kondut... (i bocu vina za kuzinu
Kad mi se zakleja da nikad vise nece na brod ka terzzo (btw radi kojega je i plaka) mislija san da me sprda.
Proslo par godina, sretnen priku na Sukoisanskoj, a on da je polozija razliku za strojara, otuka novih 6 ka asistent, drugih 6 upisa na Jadroliniji i POLOZIJA KLASU
.Bija bi najsritniji da moj prika bude kapo i barba
Draga Zebro kao sto vidis sve je moguce ako je momak uporan i javi se na pm dam ti momku ispunjen dnevnik bar za referencu kako bi to trebalom izgledat
Za arbune ti necu rec, strah me da imas zoofilske sklonosti pa mi je za ribica.