Offshore

Splico 3

New member
Evo da pitam kako na Offshor po prvi put kao Strojar
Koji breveti sta kako ....
Koje su najbolje firme za pocetak....
Nasi agenti...

Evo da pitam kako na Offshor po prvi put kao Strojar
Koji breveti sta kako ....
Koje su najbolje firme za pocetak....
Nasi agenti...

Najbolja nasa agencija za offshore je "Pranciok". Iz osobnog iskustva znan desetke ljudi koje su ukrcali, a i mene osobno. I to prvi put na driil ship seste generacije i to bez iskustva na permanent placu boli glava, boli glava, boli glava. Doduse, ja san paluba, ne znan kako je za strojare. A sta se tice breveta, pozeljno bi bilo da su sa slikom i da vride bar 3 miseca tako da ti kompanija plati obnovu. Ako te jos sta zanima, slobodno pitaj, a mozes otvorit novu temu pod nazivom "offshore" ili "offshore pocetak".

i sta je najbolje za pranciok netrebaju nikakvi breveti ni ljecnicki, samo trebaju slike a oni papir rjese, posal nije los, priko podne se neradi, sto je meni najvaznije da se moze ubit oko, ono atmosfera opustena a placa i vise nego ok.

i sta je najbolje za pranciok netrebaju nikakvi breveti ni ljecnicki, samo trebaju slike a oni papir rjese, posal nije los, priko podne se neradi, sto je meni najvaznije da se moze ubit oko, ono atmosfera opustena a placa i vise nego ok.

A kad se ide po nordu, ne radi se ako nema svjetla dana. ja san ima sricu pa me dopalo na drill ship u Norveskoj u srcu zime. Nema dana-nema rada. A placeno ka da radis...i vise. Da je barem jos koja nasa agencija ka Pranciok :(

A kad se ide po nordu, ne radi se ako nema svjetla dana. ja san ima sricu pa me dopalo na drill ship u Norveskoj u srcu zime. Nema dana-nema rada. A placeno ka da radis...i vise. Da je barem jos koja nasa agencija ka Pranciok :(

je stari i mene ti je potrefio jedan ugovor po zimskoj noci, ne radis nista a dupla dnevnica ide jer je nocni rad, milina..
a jos mi je super njihov sistem trostruke penzije, sve placaju, jedna hrvatska, jedna norveska i jedna privatna po izboru..
bas sam prica sa jednim likom iz offica kad je bija na brodu pa sam ga pita zasto tako a on meni da su njihovi pomorci zaduzili firmu i da je najmanje sta mogu ucinit da omoguce istim tim ljudima dostojanstvenu starost. za deset godina na firmi kazu 11 iljada eura mjesecno minimalno, po iljadu za svaku godinu na firmi i da ce dat jos najmanje iljadu bonusa.
Pranciok je zakon, ko kaze suprotno laze!

Back