Offshore kao Master

boomerang

master
moze li mi netko tko ima iskustva reci sto mogu raditi na offshoreu, mislim na fpso - fso, kao master sa vlcc-a.

izgleda mi privlacno zbog kracih ugovora i naravno, boljih placa i kome se sve mogu javiti

Znam da je dosta nasega svita radilo kao Mooring Master za Chevrona u Angoli. Pokusaj kontaktirati Chevron. Prije je to bio posao rezerviran samo za Talijane i Engleze, ali su i nasi poceli ulaziti polako. Mislim da Chevron uzima preko Northern Marine. Pokusaj na mail hrvo@chevron.com saznati vise.

moze li mi netko tko ima iskustva reci sto mogu raditi na offshoreu, mislim na fpso - fso, kao master sa vlcc-a.

izgleda mi privlacno zbog kracih ugovora i naravno, boljih placa i kome se sve mogu javiti

??? master sa vlcc-a.

Svaka čast gosp. Kado!
Mogli bi ste napisati par postova na forumu o tim VLCC, tako da i oni iz Diverso Impex-a znadu ??to je to i o čemu se radi. Zanemariti će za tu svrhu, "pomorac.net" pravo na vlasni??tvo postova - pa neka onda Diverso to koristi da nas uči brevete...

:udriglavom

........na zalost tesko je uletiti na FSO ili FPSO bez iskustva.Vece firme prebacuju svoje ljude s flote kad im zatreba.Sto se tice nasih na Chevrona nema ih puno, koliko su mi rekli u Angoli samo je jedan nas loading master tj. pilot ako ne racunamo ekipu na platformama ili manjim remorkerima.Provaj njuskati po internetu.Tu i tamo se otvori koji oglas.Pokusaj poslati na clyde marine ili Northern Marine.

Master na VLCC = OIM na Fpso-a...trenutno,jedino tko ce vas (mozda) ukrcat na FPSO bez iskustva je Cosulich na Saipema...ali, on je dobra odskocna daska za druge firme...inace, place su dobre (ne bas kod njega),ali na ostalim jesu...
znali su i iz bernard schultea trazit ljude za fpso...

Back