srelec
New member
11400 funti mjesecno permanent je 221600 dolara godisnje.Ta svota je za SDPOa znanstvena fantastika jer SDPO u drillingu na najjace placenim firmama(jako dobro znam koje su to) ima oko 185 kila,a kamoli za 2nd mate DPOa. Interesira me platna lista i bez nje u nikakvu diskusiju ulazit necu jer znam da firme o kojima mnogi sanjaju(pretpostavljam love radi) nekolicina od nas je odbila.
Zamolio bi kolegu kolika je placa tamo onda za C/O?
Nadalje kad pricamo o Maersku nadam se da govorimo u Maersk drilling contractoru sto je krema ovog posla.Oni su uglavnom nekih 20% ispod industry maximuma. Sto bi znacilo da SDPO na Maersku trenutno ima nekih 140 kila godisnje u najboljoj verziji mada je placa sada kod njih sukladna iskustvu. Po potrebi bi mogao mozda cak doci i do nekakvih platnih lista.Usput Ania Corlett je obican agent za poljsko trziste(nesto kao Globtik za Shell kod nas),a nikakav glavni kadrovik i to za supply flotu a niti ne za drilling.
Colina pozdrav dugo te nije bilo ma nisam aplicira nemam potrebu.
skuzaj ali moram te ispravit ovi moji su dali brazilcima za dp pozicije 28%povecanje i jos im nije dovoljno opet bize a to znaci da je junior 16 000R$
senior 19 000R$ naravno svi imaju 13.placu i godisnji full placen jednom godinje preskacu smjenu ili dobijaju 300% za taj rad
s expat sdp ide ovako 13500$ je osnovica s 10% dp bonusa pa onda imaju 12 prikovrimenih jer uce portugalski pa imaju svaki put kad dodu na rig jedan dan extra pa imaju 10% bonus prvu 15% drugu i 20% trecu godinu pa daju 6% za stednju a firma daje 10% i imaju odbitak od 5% hipo tax na sve ali idu preko 200Tusd mamicu im njihovu i to za sidit i vrtit telefon(barem da je nekome dobro)
dug franki stoj dobro