Subsea7 ?
Jeli netko kod njih dobio sam neku ponudu pa me interesira ima li kakvo iskustvo kolike su place kakvi su uvjeti ?
Mislim i ja da su odlicni Norvezani ali mi treba netko ko je tamo da mi da informaciju koliki su novci strojarima da mogu pregovarat ako se bude dalo. I zanima me koliki je guovor jer neke firme tako imaju ugovore za brodove u Europi i za brodove u Brazilu.
A jeli znas jeli tamo 1st Engineer kapo ili prvi makinje ?
Navodono da je Jan De Nul jako zadovoljan sa dredgerom koji su radili u Uljaniku i da ce mozda naruciti jos 14 istih.....tako da bi slijedecih godina moglo biti posla.
Navodono da je Jan De Nul jako zadovoljan sa dredgerom koji su radili u Uljaniku i da ce mozda naruciti jos 14 istih.....tako da bi slijedecih godina moglo biti posla.
Koliko sam ja razumio jos 14, nakon ova 3+1 koja moraju napraviti i isporuciti, ali opet se ovisi sta ce biti sa brodogradilistem ( privatizacija ).Navodono Grimaldi vise nece raditi brodove u Uljaniku ( kada se zavrsi sa ovom serijom narudjbi ), pa ako se ne ugovore novi poslovi ostaje samo jos samo tih 3 jaruzara u knjiigama narudjba.
Ovo je stvarno zalosno, da su jedna od najboljih brodogradilista u Europi (nasa) pala na kolina![]()
Problem kod nasih brodogradilista je taj da se razni direktori i menadjeri nakon sto su svojom nesposobnoscu i malverzacijama unistili a pritom pribavili sredstva za svoju osobnu korist jednostavno izasli iz posla bez da su snosili ikakvu odgovornost za svoj nedjelotvoran rad.Kod nas se svaki Qrac uhvati direktorske i menadjerske stolice po stranackoj liniji.Treba im prije postavljanja na funkciju dati na potpis ugovor u kojem treba pisati da se u slucaju loseg poslovanja i sklapanja stetnih ugovora na ustrb brodogradilista moze krivicno procesuirati pa se onda nece svaki Qrac hvatati takve funkcije.