Offshore Industry

Subsea7 ?
Jeli netko kod njih dobio sam neku ponudu pa me interesira ima li kakvo iskustvo kolike su place kakvi su uvjeti ?

Mislim i ja da su odlicni Norvezani ali mi treba netko ko je tamo da mi da informaciju koliki su novci strojarima da mogu pregovarat ako se bude dalo. I zanima me koliki je guovor jer neke firme tako imaju ugovore za brodove u Europi i za brodove u Brazilu.

Mislim i ja da su odlicni Norvezani ali mi treba netko ko je tamo da mi da informaciju koliki su novci strojarima da mogu pregovarat ako se bude dalo. I zanima me koliki je guovor jer neke firme tako imaju ugovore za brodove u Europi i za brodove u Brazilu.

Nemoj se puno mislit,brodovi su in ka space shuttle-ovi , a za plaču ne znan ali san 99 posto siguran da su top topova!

A jeli znas jeli tamo 1st Engineer kapo ili prvi makinje ?

A triba bi biti kapo,osim ako oni ne izmi??ljaju ne??to novo!Jedan put san bija vezan u Newcastle-u kraj njihovog Seven Sisters-a i malo čakula sa njima ,kad sam pita kako plačaju nisan dobija odgovor nego samo "palac gori"!

To bi moglo onda bit dobro samo da ne uvale neke ugovore po nacijonalnosti pa da Englez i Norvego imaju duplo od mene pa da skivan prvin helihopteron nazad doma .

U krštene kompanije ti nema toga,zna se koliko koja pozicija vridi! I molin te kad saznaš kako je ,obavijesti nas ode ,baš da vidimo jesu li klasa ili nisu!

Navodono da je Jan De Nul jako zadovoljan sa dredgerom koji su radili u Uljaniku i da ce mozda naruciti jos 14 istih.....tako da bi slijedecih godina moglo biti posla.

Koliko sam ja razumio jos 14, nakon ova 3+1 koja moraju napraviti i isporuciti, ali opet se ovisi sta ce biti sa brodogradilistem ( privatizacija ).Navodono Grimaldi vise nece raditi brodove u Uljaniku ( kada se zavrsi sa ovom serijom narudjbi ), pa ako se ne ugovore novi poslovi ostaje samo jos samo tih 3 jaruzara u knjiigama narudjba.

Last edited:
Koliko sam ja razumio jos 14, nakon ova 3+1 koja moraju napraviti i isporuciti, ali opet se ovisi sta ce biti sa brodogradilistem ( privatizacija ).Navodono Grimaldi vise nece raditi brodove u Uljaniku ( kada se zavrsi sa ovom serijom narudjbi ), pa ako se ne ugovore novi poslovi ostaje samo jos samo tih 3 jaruzara u knjiigama narudjba.

Ovo je stvarno zalosno, da su jedna od najboljih brodogradilista u Europi (nasa) pala na kolina :mad:

Ovo je stvarno zalosno, da su jedna od najboljih brodogradilista u Europi (nasa) pala na kolina :mad:

istina, al Europa i ostali "skidaju" si konkurenciju, na?žalost to je..... :o

ne bi dalje jer ja ??to se tiće te teme ne mogu biti objektivna.:mad:

Problem kod nasih brodogradilista je taj da se razni direktori i menadjeri nakon sto su svojom nesposobnoscu i malverzacijama unistili a pritom pribavili sredstva za svoju osobnu korist jednostavno izasli iz posla bez da su snosili ikakvu odgovornost za svoj nedjelotvoran rad.Kod nas se svaki Qrac uhvati direktorske i menadjerske stolice po stranackoj liniji.Treba im prije postavljanja na funkciju dati na potpis ugovor u kojem treba pisati da se u slucaju loseg poslovanja i sklapanja stetnih ugovora na ustrb brodogradilista moze krivicno procesuirati pa se onda nece svaki Qrac hvatati takve funkcije.

Problem kod nasih brodogradilista je taj da se razni direktori i menadjeri nakon sto su svojom nesposobnoscu i malverzacijama unistili a pritom pribavili sredstva za svoju osobnu korist jednostavno izasli iz posla bez da su snosili ikakvu odgovornost za svoj nedjelotvoran rad.Kod nas se svaki Qrac uhvati direktorske i menadjerske stolice po stranackoj liniji.Treba im prije postavljanja na funkciju dati na potpis ugovor u kojem treba pisati da se u slucaju loseg poslovanja i sklapanja stetnih ugovora na ustrb brodogradilista moze krivicno procesuirati pa se onda nece svaki Qrac hvatati takve funkcije.

tu se 400% sla?žem...

Totalna katastrofa...
Uz sve probleme koje imam nac ukrcaj....
Danas sam dobio odgovor Kozulicha da se politika firme promjenila i da njihova firma sada ukrcava samo one koje imaju mehancarsku skolu,a kako za mene sa Lng iskustvom,pomorskim faxom i porucnickim nema nista.
A ja jos i za pitura htio ic....bilo...sta.....
ma odlicno....

pozdrav! evo ako je ko zainteresiran
The following job was found that may interest you.

Job Title: DP 2nd Officer - 2 week Contract boarding Friday 4th September - Urgent
Job Description: Change internationals client, a leading service provider to the Oil & Gas Industry globally currently require a DP 2nd Officer to join one of it's Dive Support Vessels on Friday 4th September for a 2 week contract operating in the North Sea.

This position will suit a Contractor or an officer currently onshore and looking for additional work.

The Vessel itself is a purpose built well inter...
Company: Change Recruitment
Salary: 272 UK Pounds/day

ja nemam DP, pa ne mogu

evo nešto i od Sealiona

Due to further expansion of the Fleet, applications are welcomed from suitably qualified and experienced Deck, Engineer and Electrical personnel for service on:

*

Platform Supply Vessels
*

ROV Support Vessels
*

Well Testing Vessels
*

Diving Support Vessels
*

Construction Vessels
* Anchorhandling Tug Supply Vessels

To apply for any of these positions click here to proceed to our recruitment page.

http://www.farnhammarineagency.com/recruitment/currentvac.asp

http://www.sealionshipping.co.uk/

Last edited:
Back