Offshore Industry

Prijateji su doma na kopnu, rijetki su na brodu. I velika prijatejstva i kumstva znaju pucat na karampanama od broda di se radi po 25 uri na dan (znan iz iskustav na svojoj ko?ži). Sve je to lipo (mogli bi i o tome razglabat do sutra), ali kako ti je i nadimak "walk alone", počni mislit na sebe:).
Ča manje emocija unosi?? u posal i razglaba?? svoje privatne stvari ili neke teme koje te muče sa kolegama na brodu uz pivu, sigurniji si i mentalno i za svoju poziciju u poslu;).

Bog iz tebe govori! :uzdravlje

Skuzaj dragi

Skuzaj dragi

Da te pitan ja san na E.R-a ima vec 9 godina. Kakvi su ugovori na offshoru i kakva jer placa ja san direktno preko njih pa je meni nesto veca nego ovima sta idu preko ??i?žića??? Kakvi su ugovori

Da te pitan ja san na E.R-a ima vec 9 godina. Kakvi su ugovori na offshoru i kakva jer placa ja san direktno preko njih pa je meni nesto veca nego ovima sta idu preko Žižića??? Kakvi su ugovori

4tjedna ON/OFF u Northu.
6tjedana ON/OFF svugdje drugdje.
Permanent pay. Koji rank te zanima?

Zizic i Containerski business nemaju ti nikakve veze sa E.R. Offshorem. Na www.osm.no mozes naci office u Splitu sa kojim radi E.R. Offshore

Danasnji oglas u SD:
Potrazujemo casnike za Supply,DP,AHTS brodove.
Ugovori i plate, stalne.
Primjer: Upravitelj stroja do 68,500 E.
Kontakt: 092/129-5257

AKO NETKO NAZOVE, NEKA NAS OBAVIJESTI O CEMU SE RADI...

evo ga zvao sam na ovi broj iz oglasa SD, uglavnom kaže mi čovik da je to za Dal-mar, aplicira se na njihovoj web stranici, permanent plaće su,
konkretno za 2/O je 40000-45000E godišnje, ovisno o bonusima, ugovori 8/8 tjedana, iskustvo je poželjno!

još napomena da ne triba skenirat i slat brevete, jer će vas tražiti originale na uvid kada budete pozvani na razgovor.
www.dal-mar.com

Last edited:
krcaju i ljude bez iskustva...jedan momak (user beerseeker) je isa tamo i on je zadovoljan...placa za pocetak nije ogromna,ali sa vremenom ide put gori...tako kazu...

kako se ukrcati

kako se ukrcati

Pozdrav svima...
Imam jedan upit...
Trenutno radim kao ćasnik na 40m jahti pod Hrvatskom zastavom i ?želim ići dalj ali je to jednostavno NEMOGUCE, ne mogu se uopce ukrcati na drugu jahtu ili offshore-MISIJA NEMOGUCA!!! jednostavno ne znam gdje vi??e tra?žittttt

Pozdrav svima...
Imam jedan upit...
Trenutno radim kao ćasnik na 40m jahti pod Hrvatskom zastavom i ?želim ići dalj ali je to jednostavno NEMOGUCE, ne mogu se uopce ukrcati na drugu jahtu ili offshore-MISIJA NEMOGUCA!!! jednostavno ne znam gdje vi??e tra?žittttt

UZmi par stotina eura, sjedni na vlak i preko Genove kreni do Antibesa. Vrijeme je za skupljanje posada za sezonu, imas dovoljno agencija da ubijes par dana tamo, imas iskustva s jahtama i da ti budem iskren ne vidim razlog zasto si tako skeptičan. Otidji na stranice i vidičes da posla ima ka u prići, a najbitnije sto ti traze je iskustvo. Velika stvar je da se pojavis direktno na vrata pustih agencija. U tom segmentu je uzasno bitan dojam koji ostavis, znas ono, rekli bi personality. A jedino sto mi se tamo ne svidja je sam princip dobivanja posla. Agencije u večini slučajeva na upit za posao ??alju vlasniku ili kapetanu vise CVa i onda su oni ti koji odlučuju. Kazem u večini slučajeva, jer ima ih dosta sa Ista koji su generacijama tamo ( pa i meni punac) pa guraju svoje ljude. Ako ti nesto nije jasno, posalji mi na private adresu, ako nista drugo da ti dam sve te puste brojeve agencija ali na kraju krajeva imas ih sve na internetu. Ajmo momak, nema plakanja, uzmi ruksak i na vlak....

Je kolega Frankie, tocnije 127 na orderu.
Ali kad god posaljes upit,zoves i to uz preporuku nema sanse da te ukrcaju bez iskustva. Eto ja sam imao priliku otici osobno u Marseille i dobio san odgovor samo Francuze zaposljavamo.
Svi nesto placu tribamo ljudi ali niko nece da te uzme,nije mi nista jasno???

Back