Odbijen ulazak u singapur

Mate0603

New member
Pozdrav, ukrcaj mi je trebao biti u singapuru međutim odbijen mi je ulazak u zemlju na aerodromu i vracen sam doma. Sta to znaci jeli smin uc sa brodom u singapur ili? Nigdje nije navedeno da ne smijem, samo mi je receno da ako zelim ponovo uc u singapur moram trazit dozvolu i da neko mora garantirat za mene.

Jeli iko imao slicnih iskustava

U amsterdamu san kupia mrvilicu, a izgleda da je to tamo zabranjeno. Nisu mi zabranili samo mi je odbijen ulazak, nikakva zabrana ali ako ocu opet uc moram aplicirat za ulazak i agent ili neko iz singapura mora garantirat za mene. A nista konkretno mi nisu rekli. Pokusavam sad dobit odgovor od nj8hove imigracije ali nikako docekat odgovor.Bitno mi je da znam sta ako uđem s brodom u singapur, mislim da nije problem ali ne zelim se zajebavat. Ako se dobro sicam kad se ulazi s brodom imigracija odobrava shore pass pa se nadam da je najveci problem to sta necu moc izac s broda.

Ako si kupia mrvilicu nemaju ti zasto zabranit ako letis iz Nizozemske u kojoj si to kupio legalno. Tribali su ti samo oduzet to i gotovo

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

A eto to san i ja mislia, napravili su test nikakve zabranjene supstance nisu nasli ali mi je svejedno odbijen ulazak. Nisam dobia zabranu samo me stra sta ako dođem s brodom oce bit kakvih posljedica

radi cega su me mucili ovih dana koliko sam okusio na kozi : - garantno pismo od firme
- travel insurance letter

Ali cudno da nisu obrazlozili zasto premda i nije nista strano za singapur da odbiju tako

A eto to san i ja mislia, napravili su test nikakve zabranjene supstance nisu nasli ali mi je svejedno odbijen ulazak. Nisam dobia zabranu samo me stra sta ako dođem s brodom oce bit kakvih posljedica

Ma nevirujem da ces imat ikakve posljedice

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

A sta ja znam stvarno se nadam, pokusavam sad dobit nekakav odgovor od njihove imigracije ali me ne obadajau

Prije 10 godina ja sam pokušao "prošvercat" bocu viskija kroz imigraciju tokom iskrcaja. Pokušaj nije uspio, ali nisam ni imao posljedica osim što sam bocu morao isprazniti u zemlju u pratnji policije. Za Matu su pretpostavili da mrvi hašiš. Nemojte se igrati sa Singapurskom policijom, zajebani su, znam za slučajeve kad je i obični painkiller proglašen drogom. U Singapur je najbolje ići sa praznim kuferom.

Last edited:
Prije 10 godina ja sam pokušao "prošvercat" bocu viskija kroz imigraciju tokom iskrcaja. Pokušaj nije uspio, ali nisam ni imao posljedica osim što sam bocu morao isprazniti u zemlju u pratnji policije. Za Matu su pretpostavili da mrvi hašiš. Nemojte se igrati sa Singapurskom policijom, zajebani su, znam za slučajeve kad je i obični painkiller proglašen drogom. U Singapur je najbolje ići sa praznim kuferom.

ja znam jednoga sta je nosio prazne cahure razne bojeve municije ajme sta je bilo cirkusa a sve iskopao isprid Singapura..

Ma sranje totalno, nabili su mi presing zbog mrvilice, samo se nadam da ce uskoro odgovorit. Ne moran nikad u zivotu krocit na singapursko tlo samo da nije problem ulazak u porat

Back