Ocajni terco!

3O-DP FULL- MPSV DP2-NIGERIA-300 USD-5 WEEKS alpha crew

3O-DP FULL- MPSV DP2-NIGERIA-300 USD-5 WEEKS alpha crew

3O-DP FULL- MPSV DP2-NIGERIA-300 USD-5 WEEKS
Rank: 3O Vessel type: MPSV DP2 Salary: 300 USD P/D Contract duration: 5 WEEKS Embarkation date: ASAP Region: Nigeria Requirements: - Good English - DP Full certificate - 12 months experience on MPSV DP 2 / OSCV / MRSV vessels To apply for position...l
URGENTLY!!!- 3O-DP FULL- MPSV DP2-NIGERIA-300 USD-5 WEEKS at ALPHA CREW LTD / Crewing Board
Rank: 3O
Vessel type: MPSV DP2
Salary: 300 USD P/D
Contract duration: 5 WEEKS
Embarkation date: ASAP
Region: Nigeria

Requirements:
- Good English
- DP Full certificate
- 12 months experience on MPSV DP 2 / OSCV / MRSV vessels

To apply for position please visit: https://my.alphacrew24.com/application/vacancy/811
Tel.:+380482371957 - See more at: URGENTLY!!!- 3O-DP FULL- MPSV DP2-NIGERIA-300 USD-5 WEEKS at ALPHA CREW LTD / Crewing Board

Third Officer for LNG carriers
Fleet:Tanker
Required position:Third Officer
Experience:Less than a year of exp.
Contract type:3 Months contract
Start date:ASAP
Area:Worldwide
Apply
Additional information
Third Officers required for LNG carrier ASAP. Successful candidates must have previous experience on LNG in rank. Contract is 3 months, salary is paid in Euro. If of interest, please send your CV to office@globalcrewing.eu.

Ja stvarno vise ne znam kako se ukrcati...zovem, Å¡aljem, tražim...ali nitko ne uzima 3. časnike palube...imam 2 ugovora kao 3., iskustvo na tankerima ali ni to ne pomaze. Ako itko može pomoći ja sam spreman dati 15000-20000 kuna. Znam da je to jadno, ali to je očajnički potez...molim da me se kontaktira na PM ako postoji netko tko može pomoći...nemojte zamjeriti, situacija je bezizlazna. Hvala

Ja stvarno vise ne znam kako se ukrcati...zovem, Å¡aljem, tražim...ali nitko ne uzima 3. časnike palube...imam 2 ugovora kao 3., iskustvo na tankerima ali ni to ne pomaze. Ako itko može pomoći ja sam spreman dati 15000-20000 kuna. Znam da je to jadno, ali to je očajnički potez...molim da me se kontaktira na PM ako postoji netko tko može pomoći...nemojte zamjeriti, situacija je bezizlazna. Hvala

Javi se Mladenu u Colship Rijeka, prije dva dana mi je receno da traze terce.

Probaj na Ncl,znam da se trazi strojara,ne znam traze li za palubu al vrijedi probati salji na bperez@ncl.com ili slovric@ncl.com

Colship mislim da trazi Advanced chemical za ukrcaj. Inace, BSM je imao nedavno oglas za VLCC, a izmedju ostalih su trazili i 3/O. Takodjer, na Clyde, MNR i Faststream zna biti cesto oglasa gdje traze 3/O. Viking recruitment takodjer cesto ima oglase za trece na kruzerima...

Uzima ti stari Celebrity Cruises,javi im se,objerucke ce te prihvatiti:)

Javi mi se na PM,imam zagarantirano misto za terca na Holland America Line.Mozda mozemo nesto tako napravit,da ti uskocis na moje misto. Tribalo bi malo Ms. Badloe pilat radi toga,al ako ti moze pomoc,ja cu te priporucit na moje misto.

Sve navedeno sam već pokuÅ¡ao i joÅ¡ uvijek pokuÅ¡avam....ali niÅ¡ta od toga. Rijetki su oni koji se uopće udostoje neÅ¡to odgovorit...

Ketrin ltd, trazi 3 casnika palube, uvjet je 6 miseci navigacije u ranku, jahta ima 70 m, ugovor 7 miseci, placa 2300 eura, ukrcaj za par dana, ako je netko zainteresiran 095 550 2708, sretno<br/>

Ketrin ltd, trazi 3 casnika palube, uvjet je 6 miseci navigacije u ranku, jahta ima 70 m, ugovor 7 miseci, placa 2300 eura, ukrcaj za par dana, ako je netko zainteresiran 095 550 2708, sretno<br/>

Super da zelis pomoc ali prika stavio si isti post u 5 threadove. Pa necu brisat da nebi ispalo da brisem slobodna mjesta ali brate cemu na 5 mista?

Sent from my iPad using Tapatalk

probaj na Teekay oni ti stalno sad uzimaju. Imas mailove,place,opis posla, itd na forumu pod Teekay pa pronjuskaj.

Sve navedeno sam već pokuÅ¡ao i joÅ¡ uvijek pokuÅ¡avam....ali niÅ¡ta od toga. Rijetki su oni koji se uopće udostoje neÅ¡to odgovorit...

Pozdrav
Par pitanja samo za one koji imaju neÅ¡to za reć na ovu temu. PoÅ¡to san se odnedavno naÅ¡a na ovoj temi (očajni terco) tija bi znat par stvari. Prvo, kolke su realne Å¡anse za nekog bez iskustva na offshore-u da nađe neÅ¡to ako se zaputi u aberdeen. Znan da je sad kriza u offshore ali zna li se da je netko u zadnje vrijeme iÅ¡ao gore kucat i tražit i da je dobija posa (samo sa dp basic). Drugo, (nezgodno za pitat ali očajne situacije zahtjevaju očajne mjere) ima li netko da može ukrcat na neku offshore kompaniju nekog bez iskustva uz neke "beneficije" od tog (ako ima-na PM). Inače, iman iskustva smo na bulk-ovima ko treći off (x5 :udriglavom).

probaj na Teekay oni ti stalno sad uzimaju. Imas mailove,place,opis posla, itd na forumu pod Teekay pa pronjuskaj.

Probao sam i to vec,ali nista.... barem su mi ogovorili.

We have received your application form, and regret to advise that there is not openings at the present moment, but, will keep your application and details on file for any further openings in the future.

Kind Regards

Lynn McMonagle

Fleet Administration Assistant

Anglo-Eastern Ship Management (UK)

144 Elliot Street

Glasgow, G3 8EX, United Kingdom

Tel: + 44 (0) 141 335 9927

Fax: + 44 (0) 141 626 6947

Ovo sve izgleda kao jedan ružan san, ali nikako da se probudim iz njega!
Jednostavno je nemoguće naći ukrcaj, koliko god ja slao, zvao, molio...uvijek isti ogovori. (ako uopće i odgovore)
Čak bi pristao da ponovno budem kadet ako treba pa da opet piketam i pituram godinu dana ne bi mi bilo žao, samo da se ukrcam.
Ali ni to nije moguće...ne znam viÅ¡e Å¡ta i kako....

Ovo sve izgleda kao jedan ružan san, ali nikako da se probudim iz njega!
Jednostavno je nemoguće naći ukrcaj, koliko god ja slao, zvao, molio...uvijek isti ogovori. (ako uopće i odgovore)
Čak bi pristao da ponovno budem kadet ako treba pa da opet piketam i pituram godinu dana ne bi mi bilo žao, samo da se ukrcam.
Ali ni to nije moguće...ne znam viÅ¡e Å¡ta i kako....

Stari moj nema niÅ¡ta od ocaja i meni na dane dođe da poludim kad otvorim mail i vidim niÅ¡ta a ja ih posla sam Bog zna koliko....Glavu gore jednom mora biti dobro....:)

Back