Novi sindikat

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Znaci sljedeca odluka ministarstva je:
-sa zavrsenom srednjom pom. skolom mozes bit maksimalno mazac sa poreznom stopom od 45%
-sa visom pom. skolom mozes bit treci u gvardiji sa 60% poreza
-ako magistrirate pomorstvo onda mozete bit prvi ali sa 75% poreza
I budite sretni jer dok ste na brodu zdrastveno ste osigurani u Hrvatskoj.
Prod to be Croat.
Di ovo ide

Ocito nam nista drugo i nepreostaje, osim ako se ne dogodi neko cudo i neki drugi judi nevezani sa sadasnje ministarstvo i sindikat ne pokrenu nesto. Volija bi svin srcen da moremo i mi nesto ucinit sa svin nasim dosadasnjim komentarima i malin akcijama.

Cini mi se da ce ipak tribat izac na ulice, a to nije dobro. Boze moj sa kojin ja trubama navigajen, a ovi nasi "spasioci" trazu od nas vjecno studiranje, a vec dopustaju skiperazu strancima. Mogli su odma vec dat strancima i nase brodove pod Hrvatsku zastavu!!

Malo je rec' sramota.Ovo je kriminal!
Drzava je kamatar,a Svalina je izrod nad izrodima.
Koji kurvanjski lik!
Clan sindikata,a da ne najavi sastanak i to kakav sastanak?!
Ma on je zadnje smece! Isto ka i oni tovari u L.Kapetanijama koji cilo radno vrime provedu po raznim kavanama!

Dokle god su nan takvi u kapetaniji, sindikatu i ministarstvu, oni koji nisu nikad navigali i neznaju ča je to, mi smo "stoka sitnog zuba".
Za??to nisu poslali Predraga na sastanak?Verujen da bi jin on rekal ono ča misli.
Pa maili su i krenuli od njega.
Meni se isto nedopada izlazak na ulicu, a?? je puno njih ki misle da mi imamo neznan koliko i neznan ča,pa pu??u na nas ko vrag na tamjan. Ja nemoran poć daleko,dalja femili...

Izlazak na ulicu..pa zar nisu studenti izasli i dobili da nemaju drzavnu maturu...mi moramo pokazat KOLIKO NAS JE i da smo svi PROTIV....do tada se nista nece dogodit...dakle...gdje i kada?!?!?!?!?!

Mislin da ćete svi vi mu??ki imat i na??u potporu, ne samo ?žena, nego i cura i majki, sestara. Mi smo tu!:uzdravlje

Triba se dogovorit za jedan dan u isti moment i svak u svom gradu isprid sjedista sindikata i pitat ih 2-3 rici, ko im je dozvolija da govoru u nase ime. Ja cu donit svoju clansku iskaznicu i pitat ih jeli za ti komad plastike placamo clanarinu, umisto one plasticne zdravstvene ca je jos nisna dobija!

Prvo se tribaju skupiti SVI clanovi sadasnjeg sindikata.Onda triba Svalinu nabiti nogon u guzicu i dozivotno mu zabraniti pristup ijednom sindikatu koji ima veze s pomorcima.Nakon njega,sprasiti i sve one koji qurhanom nisu mrdli,a onda....Onda ove iz Ministarstva Pomorstva i iz Ministarstva financija triba razapeti s miljun tuzbi i dati svitu da vidi kako se u Hrvatskoj pomorcima krse prava!
Ako po zakonu! netko tko izvan Hrvatske provede vise od 183 dana,taj netko je znaci oslobodjen poreza na dohodak.
Ministarstvo Pomorstva,pomorcima ukida to pravo na nacin da im ne ubraja dane provedene na tecajevima???!!!!
Ogranicili su te dana na 15dana godisnje.
Znaci,vec je tu prvi razlog za ustavnu tuzbu!!!

Nakon vi??e desetljeća svim pomorcima i njihovim obiteljima zajamčena je socijalna sigurnost uz izuzetno povoljne porezne olak??ice.

ova recenica mi je najjaca,da mi je samo znat ko ju je tako pametan izmislio,kao prije nismo bili sigurni....

A neznan, ako se ne maknemo sa nasih katriga, meni se cini da nece niko mrdnit prston za nas. Nemamo jaku i poznatu facu isprid nas, zavist od drugoga svita prema nam je ogromna, ca da radimo drugo?! Ovako moremo komentirat i tipkat po cile dane, oni ce nam naplatit porez ili ovako ili onako. Ako ne na placu, a onda na luksuz. Reka san ja da je cini se meni danas luksuz zivit, tili bi oni nas bacit da i mi kopamo kontejnere ili rasprodamo u bescjenje nasu didovinu da bi opstali. More i pomorci nisu vaznu, mi smo samo jos jedna skupina u ovome drustvu.

@splitski kanal - Clanovi mogu smijeniti one koji ne rade u interesu pomoraca!
Jedno od prava clanova sindikata!

*pravo da određuje i kontrolira ostvarivanje Programskih ciljeva, da bude biran i da neposredno sudjeluje u predlaganju i biranju predstavnika/ca u tijela SPH, da kontrolira rad tijela SPH i njihovih članova/članica s pravom prijedloga za njihov opoziv ili smjenjivanje

Back