Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
kotlar,ocito je da ti je kraj ugovora blizu,primjecujen da te tesko pratim zadnje vrime,na cemu si to

@kokolo
Kotlar ti nije jos na pola puta a di je ono sta ce ostat duze.:)
Ovi ugovor ga nemogu ni ja pratit nikako.:uzdravlje

@Kotlar, je, je postoji, ali kada sam ga pitala dali će nam platiti porez, rekao je da neće:), a nije ni djed bo?žićnjak ??ta je nekad bio:):uzdravlje.

@kokolo
Kotlar ti nije jos na pola puta a di je ono sta ce ostat duze.:)
Ovi ugovor ga nemogu ni ja pratit nikako.:uzdravlje

@Borac.Ako je po racunici od LESZEKA ja sam vec za koji dan na putu kuci,a ako je po mojoj nazalost tek od 25.09 pa na dalje.:mad:

@kokolo.citaj pazljivo,shvatices sta je pjesnik tija reci a ne misliti kako izist cevape u Esada.:p

Zar je moguce da @Frankie-u ispod nicka ne pise "moderator" jos? :mad:
Sad sam se stvarno zamislija di mi ovo zivimo???:mad:
Nije ni cudo da administrator ne skida ocale sa ociju :hihi On vjerovatno ni ne zeli vidit sta nam ovde radi...

Za one koji ne znaju (ili ne zele znat..):

http://hr.wikipedia.org/wiki/Demokracija

@Borac.Ako je po racunici od LESZEKA ja sam vec za koji dan na putu kuci,a ako je po mojoj nazalost tek od 25.09 pa na dalje.:mad:

@kokolo.citaj pazljivo,shvatices sta je pjesnik tija reci a ne misliti kako izist cevape u Esada.:p

A ja se cudim zasto nam triba 24 ure za ispumpat 2000 bbls Brine-a:mad:
Je' sad vidite kako je meni zivit s njim u istoj kanizeli?:hihi

@Kokolo,
Nije ovdje kriza, samo tuga ??ta mi floresa nema.
:uzdravlje

Last edited:
Neznam za narod, to će Dalmos odlučiti:D, šta se mene tiče ja sam svoj glas dala Mladeneu i koliko sam shvatila on samo što nije isplivao na površinu tablice:D.@Frankie:uzdravlje.

Kako će isplivat na vrh tablice, uz pomoć Davida Copperfielda ili će vrhovni zapovijednik po kratkom postupku poništit izbore i proglasit svog kandidata pobjednikom???:udriglavom

Ako bude demokracija na Jarnjak=mravojed nacin isplivati ce vrlo brzo.Tko je za?Svi su za a tko je protiv?Nitko nije protiv.Tko je gledao skup ADZa sve ce mu biti jasno o cemu pricam.

:hihi:hihi:hihi
Ma ljudi sve van je suplja prica, oli ne vidite da Frenkiu nemore niko doc ni na tir od puske...
Nije van ovo Zlatnik Radio Dalmacije :udriglavom:udriglavom
Ove rezultate ni Jaca nemore namistit, ajmo Frenki....:p:p:p

Last edited:
Ako bude demokracija na Jarnjak=mravojed nacin isplivati ce vrlo brzo.Tko je za?Svi su za a tko je protiv?Nitko nije protiv.Tko je gledao skup ADZa sve ce mu biti jasno o cemu pricam.

Je i ti gledas svakakve pizdarije...onda mi reci da je i to od loseg vina:mad:

:hihi:hihi:hihi
Ma ljudi sve van je supla prica, oli ne vidite da Frenkiu nemore niko doc ni na tir od puske...
Nije van ovo Zlatnik Radio Dalmacije :udriglavom:udriglavom
Ove rezultate ni Jaca nemore namistit, ajmo Frenki....:p:p:p

Jadrane, nisu ljudi ludi...prepoznata je kvaliteta i tamo su glasovi i otisli:kafa

:udriglavom
Sve je ovo Soltanska namjestaljka, a pocelo je ovo lito kad su Babelija vrbovali da za njih potegne Mrduju :hihi:hihi

:D
Da se nisan na svoje oci uvirija, mislija bi da ste Ist doveli da je potegne, jos je bidan seka bajbot sa bocama Karlovacke, ma di van je dusa...:p:p

Usa je u anale kad je na nekoj festi u Rogacu prije par godina skinija gace isprid bine i kaziva guzicu.:udriglavom Od tad me nista nemore iznenadit od njega, a nesrica dobriji je od kruva...mora je potezat za zeninu bandu...inace bi bilo belaja.:p Sad mi jos reci i da je Gatalica bio u blizini:confused:

Onda bi bilo najbolje da podilite moderatore po temama.

Npr:

Frankie - obrana i zastita sa offshoreom:p
Flores - politika i drustvo:p
Zapa - yahting i masline:p
Casper - sila puta krak - ode sve u zrak:p
Kotlar - duhovnost i religija:p
Dalmacija - oglasnik, ali ne onaj sa smokva.com:p
Borac - dalmatinska kuzina i unutrasnji benzinski motori (npr. Mercruser):p
Kokolo - poezija i haiku:p
Pancho - Hajduk i Torcida:p
Kolega - plinovi i ostali "gasovi":p
Turista - sve o smjenama na brodu (crewing):p
Jadran74 - radio komunikacije sa GMDSS-om:p
Aveo - bijela manekenska flota:p

....i tako ima kandidata, ali mi se nada vise tipkat:rolleyes:
:uzdravlje

O temama i dilemama otom potom ,ali glasam za Frenkia - u svi kategorijama:uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back