kotlar,ocito je da ti je kraj ugovora blizu,primjecujen da te tesko pratim zadnje vrime,na cemu si to
@kokolo
Kotlar ti nije jos na pola puta a di je ono sta ce ostat duze.
Ovi ugovor ga nemogu ni ja pratit nikako.![]()
On vjerovatno ni ne zeli vidit sta nam ovde radi...@Borac.Ako je po racunici od LESZEKA ja sam vec za koji dan na putu kuci,a ako je po mojoj nazalost tek od 25.09 pa na dalje.
@kokolo.citaj pazljivo,shvatices sta je pjesnik tija reci a ne misliti kako izist cevape u Esada.![]()

Neznam za narod, to će Dalmos odlučiti, šta se mene tiče ja sam svoj glas dala Mladeneu i koliko sam shvatila on samo što nije isplivao na površinu tablice
.@Frankie
.

Ako bude demokracija na Jarnjak=mravojed nacin isplivati ce vrlo brzo.Tko je za?Svi su za a tko je protiv?Nitko nije protiv.Tko je gledao skup ADZa sve ce mu biti jasno o cemu pricam.
Ma ljudi sve van je supla prica, oli ne vidite da Frenkiu nemore niko doc ni na tir od puske...
Nije van ovo Zlatnik Radio Dalmacije
Ove rezultate ni Jaca nemore namistit, ajmo Frenki....![]()

Sve je ovo Soltanska namjestaljka, a pocelo je ovo lito kad su Babelija vrbovali da za njih potegne Mrduju![]()

Od tad me nista nemore iznenadit od njega, a nesrica dobriji je od kruva...mora je potezat za zeninu bandu...inace bi bilo belaja.Onda bi bilo najbolje da podilite moderatore po temama.
Npr:
Frankie - obrana i zastita sa offshoreom
Flores - politika i drustvo
Zapa - yahting i masline
Casper - sila puta krak - ode sve u zrak
Kotlar - duhovnost i religija
Dalmacija - oglasnik, ali ne onaj sa smokva.com
Borac - dalmatinska kuzina i unutrasnji benzinski motori (npr. Mercruser)
Kokolo - poezija i haiku
Pancho - Hajduk i Torcida
Kolega - plinovi i ostali "gasovi"
Turista - sve o smjenama na brodu (crewing)
Jadran74 - radio komunikacije sa GMDSS-om
Aveo - bijela manekenska flota
....i tako ima kandidata, ali mi se nada vise tipkat
![]()
O temama i dilemama otom potom ,ali glasam za Frenkia - u svi kategorijama![]()