Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
Pa dobro sta je ovo? Dobri moj (i polako posteni) @Franki je svima trn u oku:D Bice zato sta je mlad, perspektivan, pametan, sta je do svoje dva'jst pete napravija sta nece mnogi do sedamdesete.:hihi Ovo je nepravda i poznati 'rvacki jal ponovo u igri. :mad: Mi sami sebe ubijamo nedozvoljavajuci mladom i pametnom kadru da napreduje. :p

Vidim ja ovdi da se udruzila cila Dalmacija pa glasovi odlaze na poznati teren i to samo muskima ka u Big brotheru gdje uvik muski pobjede.E moja susjedo vidis ti da smo ti i ja iz krive zupanije.A posto uvik navijam za outsidere neka igra bude zanimljiva....:confused::D

Da, kad malo bolje razmislim ima?? pravo, ali nisu ni svjesni koliko im Rijeka znači, zamisli samo kako su dobre nogometa??e dobili sada:hihiiz Rijeke, osvojit će Hajduk kup samo tako:uzdravlje. Mada ja ipak mislim da je moja crta glasova niska, jer su ljudi sku?žili da s menom nema mile lale, i da bi ja brisala i rođenoj tetki ako bi mislila da je ne??to pogrije??ila:mad:, zato sam i rekla da je bolje da idu na neku bla?žu varijantu;), a i meni manje straha, već sam razmi??ljala kako bi morala zvati "protekt"firmu i promjenit vrata od stana u jača:hihi,pas mi je dodu??e ostao jo?? jedan, ali ako to krene morati ću razmisliti i o novom vučjaku:hihii eto samo se naberem problema, i jo?? me ljudi zamrze radi strogoće:hihi.
@Kotlar:uzdravlje

...Neznam, nisam voljela biti redar u školi i prijavljivati one šta su markirali:hihi....

Evo moja flores opet u sridu.Moderatori spadaju u onu meni najomrazeniju skupinu ljudi koja se prepozna jos u vrticu koja spijava teti drugu dicu ko je prolija mliko, i poslovicom Svak je kovac svoje srece idu naprijed kroz zivot.Jedino sto ih razlikuje od drugih je da oni druge koriste kao svoj nakovanj ne bi li nasli put do te srece. Vrhunac karijere za moderatora je neka od drzavnih sluzbi tipa POA,SOA,SUZUP,SDB... Uloga moderatora je za takve ljude samo usputna stanica.
@Offshore1975
Ma i sam znas da se za dobrim konjem prasina dize.Mene su uvik nazivali kontroverznim pomorcem ma sto to znacilo.
@Dalmos
Pozvat cu se na 5. amadman i reci no comment na ovaj tvoj predzadnji post,a ti ga jos jednom procitaj,ali ne svojim ocima.

Last edited:
@ Frankie

JEli te ovo taklo

NEmoze nikako biti prihvacen Frankie

ili ovo

mislim da smo do sad imali dobre pa cemo takvim kriterijom i nastaviti u biranju novih

:):):):):):):):):):):):):):):):)

Mislija sam na ovaj drugi komantar ali vise radi javnosti nego radi mene.Mene te stvari jednostavno ne diraju.Imun sam na to.Cili me zivot napadaju, a ja jos uvik idem naprid i ne osvrcem se.Jednostavno imam zacrtani put i nista mi ne moze poremetit kurs.

Frankie znam ja sve samo se rugam malo kao i ti. AJ uzivaj a ja idem danas na proslavu u selo pece se Sukeric za rucak a Jaric za veceru :):)

Last edited:
spizu ne spominji.Evo ja na dijeti gladujem i ne jedem nista a kili ne padaju ,a giligili u sebe utrpa dnevno a brat bratu 10 kila spize i udeblja se samo 70 kila u zadnjih 5 godina.Covik je stvarno fenomen.Koliko poji nista mu se skoro ni ne primi.

JA san skinija 9 kili u 2 miseca ali danas necu nista da skidam ima samo da uzivam.

a ti si brate mrsav i tebi netriba djeta ako ne zelis imati bulimiju :)

spizu ne spominji.Evo ja na dijeti gladujem i ne jedem nista a kili ne padaju ,a giligili u sebe utrpa dnevno a brat bratu 10 kila spize i udeblja se samo 70 kila u zadnjih 5 godina.Covik je stvarno fenomen.Koliko poji nista mu se skoro ni ne primi.

Jadna ti majka di ćeš više mršavit ionako si mi skroz tanašan. Aj aj lipo se ti meni naparaj i krešij koji kil ipak mi žene volimo teke mesa na kostima. Jes vidija kako san ja dalamatinca udebljala 24 kila pa ga sad ljudi ne pripoznaju i mislu da mi on nije muž nego ljubavnik:D:D:D ako ne viruješ pitaj njega. Još je do utorka ode pa onda ide:(:(:(

Dobar dan svima:uzdravlje,
Malo sam čitala ove sve postove na stranici, i do??la do ovog zaključka: Offshore1975je imao dobru ideju, ali mo?žda je stvari od početka trebalo malo drugačije postaviti ( bez ljutnje offshore1975, ovo je samo moje mi??ljenje, i stvarno mislim da je ideja bila dobra :uzdravlje).,Trebalo je samo ići obrnutim putem, tj. mislim da trebalo je prvo dati mogućnost da se DOBROVOLJNO javi pet osoba koje ??ELE raditi posao moderatora ( naravno tih pet ljudi bi prvo trebali dobiti odobrenje udruge za dalje ), i onda krenuti sa glasovanjem. Evo za??to to mislim: Npr. ja sam zbilja poča??ćena ??ta ste mene stavili među nominirane, ali osobno smatram da ja nisam dobra za taj posao, mogu opet ponoviti da sam i u ??koli izbjegavala biti redar, tako da ja jednostavno nisam taj tip osobe. Ja sam vam vi??e ljudi moji za akciju tj. kada treba ne??to organizirati npr.protiv onih likova ( čitaj du??ebri?žnika koji nam poku??avaju krojit sudbinu:mad: ), nikako nemislim da bi bila dobra za raditi red među svojima, jer vas svih na forumu tako do?življavam, a kod povremenih vanjskih padobranaca na forumu sam uvjek bila o??tra na jeziku iako nisam bila moderator, i tako ću nastaviti kada god mi se čini da netko poku??ava ne??to protiv ljudi na forumu, jer i inače sam gadna kada imam osjećaj da netko napada ne??to "moje":mad:. A da zna biti ru?žnih stvari napisano i među nama, zna, i da to mora netko brisati, mora, ali kao ??ta sam rekla svatko za ne??to ima osobina, pa tako vjerojatno ima ljudi koji ?žele biti moderatori, i bilo bi najbolje da se jave pa da biramo između njih. Jer ako netko ?želi taj posao, vjerojatno će ga bolje obavljati nego netko ko ga ne?želi,a i imati će vjerojatno malo vi??e takta pri brisanju nekog posta, u ??to sam sigurna da ja nebi imalam, jer ja sam na?žalost lo?? taktičar, vi??e tip osobe sklone eksplozivnosti, a to definitvno nije dobro za moderatora. Jo?? da mi cigara ponestane,:madajme sačuvaj ih Bo?že. Ma ne, bez zafrkancije, evo npr. Dalmacija se sama javila da bi voljela tako ne??to raditi, i sigurna sam ako joj svi skipa uka?žemo povjerenje da će to kvalitetno raditi, a vjerojatno ima jo?? zainteresiranih pa bi bilo lijepo da se jave da mo?žemo o svima njima razmisliti:uzdravlje.
Neznam ljudi dali se sla?žete sa menom ili ne ali to je moje mi??ljenje, i naravno nije mi namjera nikog povrijediti sa tim mi??ljenjem:uzdravlje

@flores
Ma Offshore je spicaskandal.Sta mislite zasto je mene odma stavija.Zato sta zna da sam ja uvik govorija da me to ne interesira.To bi mi ubilo kreativnost i pjesnicki izrazaj.Briga njega za izbor moderatora .On je bacija brumu i uteka.

Last edited:
Razumijemo se mi Frankie u potpunosti, znamo mi tko je to sve zakuhao:hihi.
Nego, samo se u jednoj stvari nemogu slo?žiti sa Vama, pa molim da zamijenite pridjev: (moja) Flores:uzdravlje, hvala na razumijevanju u:uzdravljenaprijed.

Svima! :o

Ja sam jos uvijek misljenja ( necu ga tako lako ni prominit) da je @Frankie prava osoba za posao moderatora, ako vec @Dalmos neda poziciju administratora. Cast svakome, ima tu jos kvalitetnih kandidata, kao naprimjer @Flores, @Dalmacija, Splitski, Kolega, Belboy, etc... ali @Frankie je samo jedan i jedini:kafa....regardless sta smo mi dva braca po Brazilu i Solti :hihi

Podjite u miru! :uzdravlje

Ud,anus,vagina rijeci koje opisuju djelove tijela.Svinja,grizli zavisi od konteksta recenice gdje bi se mogle zivotinjske vrste naci obespravljene jer ih se usporedjuje sa pojedinim osobama iz nase svakodnevnice.Peder ,pesko,homoseksualac rijeci koje opisuju stanje mentalnog sklopa osobe koja voli gurati u pogresnom smjeru.A ostale nam nacionalne psovke ne zelim komentirati jer je to obicaj u nas Hrvata i sire bez kojih bi se direktno utjecalo na nacionalnu svijest mnogih gradjana sto bi se moglo nazvati i gusenjem slobode govora.
Zakljucak:Sve tri grupe navodno nepodobnih rijeci nisu nista do rijeci koje nevezano za subjekt nemaju nikakvu tezinu i uvrijedljiv sadrzaj.
Sto bi rekao nas CIRO.Neka oni mene zovu Pederom ja to volim,a biti peder kao sto su svi nasi politicari isto nije lose jer kao sto vidite tim pederima ne fali nista u zivotu pa stoga ja tu ne vidim uvredu koja bi morala od strane moderatora biti editirana osim da im se tu doda Pedercine sto ih kvalificira kao osobe sto su uspile u zivotu.Eto rijec Peder smo kroz ove retke vrlo dobro objasnili i dosli do zakljucka da se tu nema sta ispravljati jer je to sinonim uspjeha u zivotu.za ostale rijeci neka se nadovezu ostali clanovi foruma koji bi htjeli definirati rijeci koje nekima trenutno zvuce jako lose i uvrijedljivo dok ih se dublje ne analizira.
Reci za ministra Cobankovica da je svinja nije uvredljivo jer ako se pogleda u ogledalo moze naci veliku slicnost sa njom a ujedno ona je jedna od nasih gurmanskih ponuda u vecem djelu Hrvatske sto opet vuce ka nekom pozitivnom obliku znacenja samoga izraza.Nazvati ministra Sukera Grizlijem nista lose u tome jer Grizli uljeva strahopostovanje te ujedno oznacava jednu mocnu zivotinju koja je u dalekoj proslosti bila obozavana od prvih pecinskih ljudi-neandertalaca.
Zivili.

@Kotlar - jebate je li ti dobro? Ocu zvat sekonda da ti izmiri fibru? :p Ili san ja propuha (bez propuha) pa ne razumin tvoj danasnji pjesnicki izrazaj:udriglavom

Status
Not open for further replies.
Back