Dobar dan svima

,
Malo sam čitala ove sve postove na stranici, i do??la do ovog zaključka: Offshore1975je imao dobru ideju, ali mo?žda je stvari od početka trebalo malo drugačije postaviti ( bez ljutnje offshore1975, ovo je samo moje mi??ljenje, i stvarno mislim da je ideja bila dobra

).,Trebalo je samo ići obrnutim putem, tj. mislim da trebalo je prvo dati mogućnost da se DOBROVOLJNO javi pet osoba koje ??ELE raditi posao moderatora ( naravno tih pet ljudi bi prvo trebali dobiti odobrenje udruge za dalje ), i onda krenuti sa glasovanjem. Evo za??to to mislim: Npr. ja sam zbilja poča??ćena ??ta ste mene stavili među nominirane, ali osobno smatram da ja nisam dobra za taj posao, mogu opet ponoviti da sam i u ??koli izbjegavala biti redar, tako da ja jednostavno nisam taj tip osobe. Ja sam vam vi??e ljudi moji za akciju tj. kada treba ne??to organizirati npr.protiv onih likova ( čitaj du??ebri?žnika koji nam poku??avaju krojit sudbinu

), nikako nemislim da bi bila dobra za raditi red među svojima, jer vas svih na forumu tako do?življavam, a kod povremenih vanjskih padobranaca na forumu sam uvjek bila o??tra na jeziku iako nisam bila moderator, i tako ću nastaviti kada god mi se čini da netko poku??ava ne??to protiv ljudi na forumu, jer i inače sam gadna kada imam osjećaj da netko napada ne??to "moje"

. A da zna biti ru?žnih stvari napisano i među nama, zna, i da to mora netko brisati, mora, ali kao ??ta sam rekla svatko za ne??to ima osobina, pa tako vjerojatno ima ljudi koji ?žele biti moderatori, i bilo bi najbolje da se jave pa da biramo između njih. Jer ako netko ?želi taj posao, vjerojatno će ga bolje obavljati nego netko ko ga ne?želi,a i imati će vjerojatno malo vi??e takta pri brisanju nekog posta, u ??to sam sigurna da ja nebi imalam, jer ja sam na?žalost lo?? taktičar, vi??e tip osobe sklone eksplozivnosti, a to definitvno nije dobro za moderatora. Jo?? da mi cigara ponestane,:madajme sačuvaj ih Bo?že. Ma ne, bez zafrkancije, evo npr. Dalmacija se sama javila da bi voljela tako ne??to raditi, i sigurna sam ako joj svi skipa uka?žemo povjerenje da će to kvalitetno raditi, a vjerojatno ima jo?? zainteresiranih pa bi bilo lijepo da se jave da mo?žemo o svima njima razmisliti

.
Neznam ljudi dali se sla?žete sa menom ili ne ali to je moje mi??ljenje, i naravno nije mi namjera nikog povrijediti sa tim mi??ljenjem