Nove zdrastvene iskaznice

ccyp

olika
ajde da li je netko dobio novu zdrastvenu ???

meni jucer od supruga stigla sa OIB-om,
medjutim ona je ista kao i one prosle,
kad smo bili zadnji put na HZZO-u receno je da ce stici nova "PAMETNA" iskaznica, medjutim po meni je ova ista kao i prosle, u cemu je kvaka,
opet trosenje love uzalud sad za OIB, a za par mjeseci opet nova "pametna"....:udriglavom:udriglavom:udriglavom

ajde da li je netko dobio novu zdrastvenu ???

meni jucer od supruga stigla sa OIB-om,
medjutim ona je ista kao i one prosle,
kad smo bili zadnji put na HZZO-u receno je da ce stici nova "PAMETNA" iskaznica, medjutim po meni je ova ista kao i prosle, u cemu je kvaka,
opet trosenje love uzalud sad za OIB, a za par mjeseci opet nova "pametna"....:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Meni je do??la po??tom za Dopunsko (ona narančasta), a bijela osnovna jo?? nije napravljena, bio dolje u Zdravstveno, kazu tek nedavno primili posiljku od 8.mjeseca, a za period poslije 8.mj '09 do danas jos nisu napravljene... pa sam dobio samo papir kao potvrdu...

mi ne placamo dopunsko ,
pa ta mi nece stici,
al ocito nama ova sa OIB-om prije stigla jer je stigla iz Pazina....

medjutim mene je to zanimalo, jer kad sam u Ri pitala na HZZO-u, rekli su da nece izdavati nista, dok ne pocmu s "pametnima"

pa ??????? na glavi cim sam otvorila jucer posiljku!!!:o:rolleyes:

Meni je isto dosla prije par dana nova zdrastvena,bijela. jeli to sad ta ''pametna'' ili sta?

i ova je bijela i bez cipa!!! znaci samo je novost OIB!!!

a trebalo je biti .....................:mad::mad::mad:

Od početka sljedeće godine počinje zamjena dosada??njih zdravstvenih iskaznica i umjesto njih građani će početi koristiti pametne iskaznice s čipom, na kojem će biti svi podaci o osiguraniku, liječenju, lijekovima te ortopedskim pomagalima koje pacijent koristi, pi??e Jutarnji list.

Nakon uvođenja pametnih iskaznica s čipom koje se jo?? zovu i e-isprava, pacijent će u ljekarnu umjesto s papirnatim receptima dolaziti samo s iskaznicom na čijem će čipu već biti upisana vrsta, količina i način doziranja lijeka, a isti princip bit će i sa ortopedskim pomagalima. Građani će svojim pinom, koji zna samo osigurana osoba, potvrditi da li su dobili lijek, a istovremeno će se sve bilje?žiti u HZZO-u, ??to će osigurati maksimalnu kontrolu tro??kova i kvalitetu liječenja.

E-iskaznicu su zasad dobili svi liječnici u primarnoj i zdravstvenoj za??titi, zaposleni HZZO-a i oni u HZZO-u kojima iz ordinacija sti?žu podaci o trenutnom broju oboljelih od neke bolesti.
Za cijeli proces u pet godina potro??it će se 300 milijuna kuna, a procjena je da će istodobno u??tede biti oko 935 milijuna kuna.
:mad::mad:

60260584.jpg
ovakva mi nije stigla:mad::mad::mad:

Last edited:
i ova je bijela i bez cipa!!! znaci samo je novost OIB!!!

a trebalo je biti .....................:mad::mad::mad:

:mad::mad:

60260584.jpg
ovakva mi nije stigla:mad::mad::mad:

Meni je dosla ova plava zdravstvena, na njoj ne pise OIB, ista je kao prethodna,samo ima taj smart cip u sebi:uzdravlje:uzdravlje

Meni je dosla ova plava zdravstvena, na njoj ne pise OIB, ista je kao prethodna,samo ima taj smart cip u sebi:uzdravlje:uzdravlje

e vidis o tome ti ja pricam.........
umjesto recimo da su pricekali, ako smo mogli do sada sa papirima mogli smo izdrzat jos koji mjesec, pa umjesto da rade "stare" sa oib-om , krenemo sa novima, na papiru ima oib, tako da ni to im nije isprika,
vec kako bi ja po starom rekla "nasa posla":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ja to ni??ta ne razumin.......:o

ja san dobija papir a lani san dobija narančasti papir za dopunsko premda ga ne plačam :confused::confused:

Back