nova malko izgubljena

Status
Not open for further replies.
Alo ekipa evo samo da se malo i ja prestavim! Naravno kako pise..di smo tu smo..:) Na NCL radim..vise spavam nego radim i tako u krug...Citam malo ode ove clanke ..i istina ima svasta..vis enista nego svasta ali nije bitno..sve u svemu bitno da se druzimo!:mad:

Ajmo da se i ja prestavim....Naravno stizme iz Splita..imam 26 cilih godina..na moru sma evo 9 cilih godina znaci od moje 17. ...nista strasno...zadnje 3 sam na NCL ..prije toga cargo naravno..! A sta da jos kazem..hmm..evo sidim u gvardiji igrma online poker i tako to..:)! Pozdrav svim ljudima dobre volje!

Last edited by a moderator:
Ajmo da se i ja prestavim....Naravno stizme iz Splita..imam 26 cilih godina..na moru sma evo 9 cilih godina znaci od moje 17. ...nista strasno...zadnje 3 sam na NCL ..prije toga cargo naravno..! A sta da jos kazem..hmm..evo sidim u gvardiji igrma online poker i tako to..:)! Pozdrav svim ljudima dobre volje!

Na kojem si brodu?

Alo ekipa evo samo da se malo i ja prestavim! Naravno kako pise..di smo tu smo..:) Na NCL radim..vise spavam nego radim i tako u krug...Citam malo ode ove clanke ..i istina ima svasta..vis enista nego svasta ali nije bitno..sve u svemu bitno da se druzimo!:mad:

Ajde nam molim te reci na kojoj si poziciji kad već u gvardiji igra?? online poker...Sudeći po godinama,nisi ba?? na nekoj viskoj poziciji (bez uvrede) i neznam na kojem se brodu od NCL-a tako lagodno ?živi dok su u gvardiji.:o

Na onom di je Dalmos cete svi u makini moc igrat online poker ako ste u dobre s menom.Oni koji nisu neka se cuvaju.I ovo se odnosi na cilu makinu.

Na onom di je Dalmos cete svi u makini moc igrat online poker ako ste u dobre s menom.Oni koji nisu neka se cuvaju.I ovo se odnosi na cilu makinu.

Ha,ha...ajde daj sredi da nam barem odblokiraju facebook i youtube,taman sam se privikao doma pa da to bude rije??eno kad se vratim...:uzdravlje

E sad za tebe ne znam ovako napamet di da te stavim.Ali kako te ne vidim u svojoj bijeloj tekici moram provjerit kad dojdem doma da mi nisi slucajno na crnoj listi jer ako jesi mozes zaboravit i facebook i youtube. A Dalmos neka provjeri sa mojom vezom na NCL-a koliko okrutan znam bit .

Status
Not open for further replies.
Back