Noble

http://www.pomorac.net/forum/offshore/5294-offshore-agencije.html

Ja sam na ovom forumu zaljepio više informacija i adresa od svih vas zajdeno!I zato necu više nista pisat!

Nije problem lipit adrese ali je potrebno ljudima dati prave informacije di se mogu zaposlit di postoji sansa a to nisi lipija sigurno,e moj covik da vidis kako se samo neke druge nacije pomazu medjusobno i guraju u offshore a tebi problem zalipit jedan pravi link da ti neko ne radi konkurenciju svasta .

Naravn da krca,ali kad bi ja sad to napiso tu javno shebo bi sebe odmah u startu jer je moj cv tamo na cekanju.

Iz ovoga se vidi da je covik "copy-paste" adrese koje su manje zanimljive i nedostizne a one "praaaveeee" ostavlja za sebe na cekanju sa Ce-Ve

Nije istina da sam one naj osdtavio za sebe.Jedan se za poslio u Noble bas sa adreson koja je bila postavljena od mene!

pozdrav svima

pozdrav svima

Naravn da krca,ali kad bi ja sad to napiso tu javno shebo bi sebe odmah u startu jer je moj cv tamo na cekanju.

Ostario sam a ovako nesto jos cuo nisam, ma daj ljudima adrese i ako imas srece prvi sec tamo upasti.
Ne zaboravi dobro se uvijek dobrim vraca.

Ostario sam a ovako nesto jos cuo nisam, ma daj ljudima adrese i ako imas srece prvi sec tamo upasti.
Ne zaboravi dobro se uvijek dobrim vraca.

Dao sam,a vi ocito nemate pojma koja je konkurencija ne kod nas nego opcenito vani,na Linkedinu cvile i mole za posao Englezi kojima ne trebaju platit ni kartu do heliport aberdeena.Evo vam ekipe koja bi isto to što i vi i ima ih puno vise i sa boljim vezama.Pazite samo da nebi osarili a Offshora ni vidili!

OIL RIGS - Page 69

dobro je činiti dobro!
ja se super osjećam kad znam da sam nekome pomogao,ne znam kako vi?

Upravo tako, koliko si u stanju nekome pomoci onoliko imas pravo ocekivati pomoc jednom.
Meni su u zivotu naj vise pomogli ljudi koje gotovo da nisam niti poznavao prije toga, kada god mogu na neki nacin pomognem bilo kome. Te price kako netko ne zna kolika je konkurencija neka ostavi za neke druge. Vise od 20 godina idem po svijetu i radim. Ljep pozdrav

Onda lipo nastavite pomagat automatski poljacima,litvancima, etc.....ja san kratko na moru a opet dovoljno da san prosa puno "vrsta", i ko mi je najmanje pomoga cak me i sjeba...pravi rvat....a opet kad god mogu provat cu pomoc nekom nasem

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Samo bih naveo podatak da 65% trzista u sjevernom moru u offshore industriji drze POLJACI s tim da ih ima 60 miliona nista cudno pa vi nemojte pomagati.

Samo bih naveo podatak da 65% trzista u sjevernom moru u offshore industriji drze POLJACI s tim da ih ima 60 miliona nista cudno pa vi nemojte pomagati.

Prijatelju,nema ih bas toliko,oko 38 milijuna,a da smo u k...u jesmo,nasrecu ne svi,da ne volimo pomagati jedni drugima stoji...Nisam takav,a iskusio sam to.Kad god mogu pomoci cu,drazi su mi nasi nego ''njihovi''.
Pozdrav s GOM-a!

istina na E.R-a offshorea se ne mos okrenit ni avancat kako god okrenes od poljaka,zauzeli gotovo sve brode u nordu,dosta chiefova je zato uteklo na druge kompanije a kad smo vec kod njih dal netko zna postoji li a siguran sam da ima nekih njihov forum,vezan uz pomorstvo i offshore?

Last edited:
Back