Nexans

picard

New member
drze flotu cable layera,nedavno je jedan newbuild narucen iz hr...
neki od brodova su pod menađžmentom wilhelsena

evo ce poljacine raditi newbuild od nexansa..jebiga, ode brodogradnja u 3pm

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Imali su svojevremeno strasnu brodogradnju puno jacu nego je st skver radio,bio na par kontenjera jaki i robusni brodi,sve slozeno za 5,tada bilo.

virujen da poljaci imaju i danas dobre skverove....meni za sta je propa uljanik, i oni su vrhunske offshore brodove izbacivali...

Ovo lito je bija par dana na sidru izmedu Zuta i Kornata,nezz jeli riknija pogon ili su se samo kamuflirali od talijana....jedno jutro san se vraca iz ronjenja pa san sta kod broda da im dam zubatca ali su me potirali sa kalasnjikovom:D:D
Radi on dobro,sve je u makini ok,jer je su naparavili veliki servis prije odlaska u misiju na mediteran.

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Ovo lito je bija par dana na sidru izmedu Zuta i Kornata,nezz jeli riknija pogon ili su se samo kamuflirali od talijana....jedno jutro san se vraca iz ronjenja pa san sta kod broda da im dam zubatca ali su me potirali sa kalasnjikovom:D:D

Ma kad prolazis tu javi se tu i ja budem pa zubonju mos meni ostavit a ja cu se lipo zahvalit i uvik te se sitit.

Radi on dobro,sve je u makini ok,jer je su naparavili veliki servis prije odlaska u misiju na mediteran.

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Na misiji su bili atrakcija ,ljudi su se slikavali s njima i nosili im spizu svi se cudili da to plovi..iako momci su to muski doli odradili.

A opet da nije prosle drzave ni taj brod nebi imali.

Ma kad prolazis tu javi se tu i ja budem pa zubonju mos meni ostavit a ja cu se lipo zahvalit i uvik te se sitit.

Nema straja ja san na zutu bar pola lita svake godine...brancini iz proverse i zubaci sa kurbe mi izlaze na nos,cak su mi i pasi poceli birati pozicije na ribi :D

dobili su projekt za polagat fiber net kabele u marjan fieldu u arapskom gulfu... deployat ce Nexans Aurora cable vessele tak da ce posla biti...

dobili su projekt za polagat fiber net kabele u marjan fieldu u arapskom gulfu... deployat ce Nexans Aurora cable vessele tak da ce posla biti...
bit ce posla na tom brodu...
samo je pitanje za koje nacije, nece biti za nas, u to mos biti siguran

Back