Check out this job at Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.: https://www.linkedin.com/jobs/view/2748846000
2nd Engineer
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
2nd Engineer
I dalje aktivno traze i otvoreno je.Piše:
2 months ago
Karte se mišaju. Traže se ljudi.... Pa ako koga zanima
DoduÅ¡e malo mi je Äudna emal adresa ali barem nije gmail
Good Day,
Experience crew is needed asap for a Cruise Line and other kind of vessel. Masters, Engineers, Officers etc. Should contact Capt. Kirk Wood and send your CV now to: vacancy@nclcareer.co.uk.
Good Luck.
Amy Theuma
Pozdrav kolegama
Proslo je neko vrijeme od mog zadnjeg pisanja, doma sam zadnju godinu vlastitom zeljom.
Nisam želio cijepljenje pod uvjetima uzmi sto se nudi, svjeze je proizvedeno, ne brini se biti ce sve u redu, pa sam morao objesiti kopacke na klin, makar privremeno.
Svaka cast!
Pozdrav kolegama
Proslo je neko vrijeme od mog zadnjeg pisanja, doma sam zadnju godinu vlastitom zeljom.
Nisam želio cijepljenje pod uvjetima uzmi sto se nudi, svjeze je proizvedeno, ne brini se biti ce sve u redu, pa sam morao objesiti kopacke na klin, makar privremeno.
Svaka cast!
Odluka o ostanku doma se na kraju svede na financije, moze li se to priustiti bez svakodnevnog stresa i razmisljanja o nuznosti povratka svaki dan.
A trazim i posao na kraju vise manje aktivno, doduse ne bilo sto i pod svaku cijenu, brod nije otpisan zauvijek.
Pricekajmo jesen, hoce li se konacno to smiriti ili krece novi ciklus ludila, do tada neka me na kraju.
Za booster procijepljenost ovisi od broda i lokacije ali prema shoresideu je mandatory za sad ali nije uvjet za ukrcaj. Kad dodje trenutak a na brodu si i oni organiziraju cijepljenje onda ga trebas primit.
Pa danas nema kompanije koja ne zahtjeva cijepivo protiv covida nebitno jel se radi o kruzeru, tankeru ili bulku. Mozda neke srot kompanije jos ne zahtjevaju
koje marke?Imate sad na raspolaganju i klasiÄno, niÅ¡ta gore od onog za žutu groznicu