Ncl

tih 7600 $...je permanent ili??? jer ako nije, onda nije bolje nego na Royalu posto na Royalu 1 palube tj. 2 makine imaju 10300 $ i 10 tjedana on-off, a sekondima palube tj trecima makine je izgleda puno bolje nego na ncl-u (5700 $ i 14 tjedana on-off) i s tim da 1 oficiri nisu "seniori" nego od Ch.Off pa na gore. na royalu nema terca, a 1st je ustvari sta i na drugim firmama sekondo (ne treba ti ch.mate licence za bit prvi tu). pretpostavljam da je ista stvar i na ncl-u. ispravi me ako se varam.
Ch.Off je na 11500 $ cirka, staff na 15ak + bonus, master preko 20000 + bonus koji znas i sam koliko iznosi.
:uzdravlje

Ma nije to permanent:(,ali na NCL-u imas svaku godinu bonuse,seniority i tako te stvari kojih na Royala nema nego je to na Royala fiksna placa(mozda grijesim:confused:) tako da na kraju neko ko je 5 godina na NCL-u na kraju dode skoro na istu placu,al eto na Royala odma dobijes 10 keka:kafa a na NCL-a triba par godina senioritya pa onda kroz to vrime ako obracunas razliku u gubitku si ako ne nekome ko je skoro na full seniorityu i nije nesto privlacno bizat sa NCL-a na Royala(moje misljenje),a sto se tice nas juniora tj sekonda i terca Royal i NCL su nebo i zemlja jer tu su razlike enormne sekondo na NCL-a ima 6 mj ugovor i max 2500$:udriglavom nevjerovatno ali istinito a na Royala ko sto si napisa 14 tjedana i 5700$ :hihi .

Ja sam cuo da ce doci do nekih promjena u strukturi off na NCL-u..Rekao mi je decko, koji se pred malo iskrcao...Upravo ce mijenjati, jer im ljudi zbog tih ugovora (juniori) i uvijeta odlaze ca..isto je i on napravio, odradio 2 ug na NCl i sad je na RCCL-u..E sad, dali je to istina ili ne znati cete vi koji ste tamo...

Ja sam cuo da ce doci do nekih promjena u strukturi off na NCL-u..Rekao mi je decko, koji se pred malo iskrcao...Upravo ce mijenjati, jer im ljudi zbog tih ugovora (juniori) i uvijeta odlaze ca..isto je i on napravio, odradio 2 ug na NCl i sad je na RCCL-u..E sad, dali je to istina ili ne znati cete vi koji ste tamo...

dugo oni vec pricaju o tome al nista ne poduzimaju

kako doci do norwegian cruise lines... ako si deck cadet, a usput imas i fakulteta za hotel management... i iskustva u hotelu

zva sam ta-na ali kaze da ne ukrcava on... e ne znam vise, nisam pametan :)

samo nekoliko koraka unatrag krije se tajanstveni odgovor;

"We are proud to announce that on 24th January 2011 Zorovic Maritime Services has signed an Agency Agreement with NCL for the recruitment of deck and engine officers."

a ako ni to ne zelis, negdje u temi je i mail od Briana Pereza, pa mozes i na njega direktno, ali vise nema potrebe kad ce te sada vjerojatno preusmjeriti na Zorovica...;)

provat cu

hvala ti.... kadetura mi je potrebna bilo gdje, jer kao kadeta me niko nigdje ne moze povesti... ako treba i za 200 dolara cu je odradit

hvala ti kolega jos jednom...

samo nekoliko koraka unatrag krije se tajanstveni odgovor;

"We are proud to announce that on 24th January 2011 Zorovic Maritime Services has signed an Agency Agreement with NCL for the recruitment of deck and engine officers."

a ako ni to ne zelis, negdje u temi je i mail od Briana Pereza, pa mozes i na njega direktno, ali vise nema potrebe kad ce te sada vjerojatno preusmjeriti na Zorovica...;)

a vise ne znam ko mi glavu nosi: mariano celano, frank nilsen hahahah.... evo sad sam uzeo papir u ruke i poceo da zapisujem ko je za gdje :)

Last edited:
Frank Nielsen ti je ok izbor.Tip se drzi rici i ono sto ti kaze je amen

frank nilsen je bas korektan, odgovara na mailove odmah...

ali ukrcava samo oficire, ne i kadete...

tako mi je barem rekao...

pa cu mu se javiti mozda kroz par godina

Je offtopic, ali da sprijecimo nezeljeno gomilanje postova, ja cu ti odgovoriti sto znam:

Frank Nilsen je recruiter za Royal, odgovara na svaki upucen mail
Mariano Celano je za Celebrity i Azamaru..Imas ga i na facebooku.
Brian Perez (Zorovic) za NCL
A. Maresca je za MSC
Za Carnival ti je zaduzen Euros iz Rijeke.

pozdrav..

Je offtopic, ali da sprijecimo nezeljeno gomilanje postova, ja cu ti odgovoriti sto znam:

Frank Nilsen je recruiter za Royal, odgovara na svaki upucen mail - ne krca kadete
Mariano Celano je za Celebrity i Azamaru..Imas ga i na facebooku. - ne odgovara
Brian Perez (Zorovic) za NCL - bio osobno kod zorovica ncl ne trazi kadete, zorovic krca kadete na stenu i uljanik ( trenutno ne treba nitko)
A. Maresca je za MSC - hmm neznam
Za Carnival ti je zaduzen Euros iz Rijeke. - euros krca samo casnike

pozdrav..

to je to, nazalost

opet me danas zvalo ocu li na brod..tako da im ocito fali ljudi ,pa znate sta vam je cinit...

Kako to pa ali se ti neces vracat:p,mozda se i site sad nesto prominit za juniore kad vide koliko im je momaka otislo na druge firme,a cekat ce mo pa ce mo vidit,jesu ti ponudili stare uvjete:udriglavom ili sta novo?:uzdravlje

Kako to pa ali se ti neces vracat:p,mozda se i site sad nesto prominit za juniore kad vide koliko im je momaka otislo na druge firme,a cekat ce mo pa ce mo vidit,jesu ti ponudili stare uvjete:udriglavom ili sta novo?:uzdravlje

nisam ih ni pita uvjete,samo je rekla da je obavjestavam kako napreduje porucnicki,a uvjete cu je pitat kad buden ima sve rijeseno.Ako budu isti ko prije normalno da se ne vracam :p

Dobio sam poziv za interview za poziciju electrical engineer ugovor 12 tjedana on/off. E sad iz prica po forumu na NCL bi trebali biti dobri kojekakvi bonusi pa me zanima jel ima tko da konkretno napise o kolikim iznosima se radi za navedeni rank i nakon koliko vremena na kompaniji se dobiva bonus??? :confused:

Daj Mile na zajebavaj,
Satilla je zakon, jebes ove putnicke, crude oil rules :)
:uzdravlje

Dobio sam poziv za interview za poziciju electrical engineer ugovor 12 tjedana on/off. E sad iz prica po forumu na NCL bi trebali biti dobri kojekakvi bonusi pa me zanima jel ima tko da konkretno napise o kolikim iznosima se radi za navedeni rank i nakon koliko vremena na kompaniji se dobiva bonus??? :confused:

mislin da se placa povecava svake god po 250$ i tako 5 god,Dalmos ce bolje znat..

Najbolje bi ti bilo kad bude?? na Skype-u imao interview da odmah pita?? konkrektno za bonuse,oni će ti sa sigurno??ću dat najtočnije informacije,pusti ove priče po forumu :hihi

Ako te budu uzeli,javi na koji brod ide?? !

Back