Ncl

Dream je preuzet od Ncl-a jos prosle godine.Bija je prvo na Bahamima i onda su dogovorili prodaju Grcima.Dok je brod dosa do grcke prodaja je propala iako je neki ugovor vec bija potpisan i sad je to na sudu u Londonu.A brod stoji u grckoj ima vise od po godine i neznaju uopce sta ce s njin.Izgubija je klasu tako da mu uopce nisu dali isplovit jer je to takva ramina da ja neznan kako su uopce mogli plovit po Americi.Inace planirali su ga pribacit u Singapur u skver al sad nista od toga nego ce morat u skver u Grckoj.Uglavnom teski rudnik al barem nelose placen :p

Nova vjest NCL

Nova vjest NCL

evo ekipa upravo se iskrcavam sa Norwegian Spirita i vjesti su jako jako jako lose! 2010...a vjerovatno ce uskoro i sluzbenobit potvrdjeno...kontrakt ce pribacuje na 4-2 za sve ispod tri strike (plus placa ostaje ista ko i do sad znaci ista placa smao misec duze rada d ada da taj misec necemo bit placeni dobro ste culi..plus ukidaju jednoga sekonda ostajemo na tri,da stvar bude gora ...ostace dayman sekondo...a dva ce radit 6-6 gvardiju....Boze sacuvaj!!!!! ) Zao mi je ako sam vam pokvarija dan...ali ako ovo bude potvrdjeno ..ja se ne vracam nazad...POZDRAV!

Dream je preuzet od Ncl-a jos prosle godine.Bija je prvo na Bahamima i onda su dogovorili prodaju Grcima.Dok je brod dosa do grcke prodaja je propala iako je neki ugovor vec bija potpisan i sad je to na sudu u Londonu.A brod stoji u grckoj ima vise od po godine i neznaju uopce sta ce s njin.Izgubija je klasu tako da mu uopce nisu dali isplovit jer je to takva ramina da ja neznan kako su uopce mogli plovit po Americi.Inace planirali su ga pribacit u Singapur u skver al sad nista od toga nego ce morat u skver u Grckoj.Uglavnom teski rudnik al barem nelose placen :p
bio sa njom od bahama do grcke lagano tri makinje na 50 % load a temp. vec skacu preko 500 onda znas koja je ura... al ebiga sta se mora nije tesko i dobro govoris kolega i ja se pitam kako su uopce dopustili da se isplovi iz amerike,btw bile su opcije za dock od turske,roterdama pa sve do singapura...

evo ekipa upravo se iskrcavam sa Norwegian Spirita i vjesti su jako jako jako lose! 2010...a vjerovatno ce uskoro i sluzbenobit potvrdjeno...kontrakt ce pribacuje na 4-2 za sve ispod tri strike (plus placa ostaje ista ko i...QUOTE]

Dajte ljudi odakle vam te informacije....glavonje u Miamiu,kad ih god pitas o tome,ostanu zabezeknuti (fresko provjereno)....cini mi se da neki fakat prizeljkuju taj ugovor...ako se to i dogodi znaci da ce masu sekonda dobit otkaz, a to znaci dodatni trosak za NCL, u sto cisto sumnjam...iako nebih imao nista protiv....

Evo malo slika s putnickih brodi. Nadam se i kojem komentaru a i ako ima koje pitanje slobodno pucajte. :D Prva slika je N. gem i druga je Gem. Onda je 3 slika pogled s bazena od posade na Carnival brode te 4 je kokpit mosta a 5 je control room.

jeli su kadeti tamo gospoda??
ncl je napuhano ime,ima nasih,ugovori dobri za oficire,mogucnost dogovora no puno papirologije,teski skandinavci jer ih je sve manje a sve vise nasih pa su ljubomorni.brat mi ko seki koverte ima 5200 usd sta nije tak ni puno

evo ekipa upravo se iskrcavam sa Norwegian Spirita i vjesti su jako jako jako lose! 2010...a vjerovatno ce uskoro i sluzbenobit potvrdjeno...kontrakt ce pribacuje na 4-2 za sve ispod tri strike (plus placa ostaje ista ko i do sad znaci ista placa smao misec duze rada d ada da taj misec necemo bit placeni dobro ste culi..plus ukidaju jednoga sekonda ostajemo na tri,da stvar bude gora ...ostace dayman sekondo...a dva ce radit 6-6 gvardiju....Boze sacuvaj!!!!! ) Zao mi je ako sam vam pokvarija dan...ali ako ovo bude potvrdjeno ..ja se ne vracam nazad...POZDRAV!

POzdrav i tebi kolega

MIslim da je to glupost jer san pruicao s ljudima iz offica i rekli su da zbog toga sta je sad vlasnik Talijan ( Apollo ) koji je bia na CCL-u misli o tome ali mu je dokazano da su to bedastoce i da ce izgubit puno ljudi. Isto tako ako i bude doslo do toga imaljudi koji zele ugovor 4-2 pa ce se za njih oslobidit jedan ili 2 broda zavisi koliko bude takvih odlikasa. ALi znam da ako bude tako ima nas dosta koji smo svoje navigacije na NCL-u upisali u povjest. :D BTW ni malo me nije straj jer posla ima uvik ako si zeljan raditi a ugovori u place uik postoje bolje od boljeg

regent

regent

Joj dalmos moj nemoj molin te takve izjave da je Regent dobra odskocna daska za NCL. nemoj boga hulit. Inace NCL od pazi sad 1998 do 2007, (5 godina ka barba) a sada na regenta..............nebo i zemlja sokole moj. zato je dobro da tu steknes jos prakse pa ti mozda posluzi ka odskocna daska za regenta. pitaj bartolita malo.:)

Joj dalmos moj nemoj molin te takve izjave da je Regent dobra odskocna daska za NCL. nemoj boga hulit. Inace NCL od pazi sad 1998 do 2007, (5 godina ka barba) a sada na regenta..............nebo i zemlja sokole moj. zato je dobro da tu steknes jos prakse pa ti mozda posluzi ka odskocna daska za regenta. pitaj bartolita malo.:)

Postujem svacije misljenje pa i vase barba. Da svi imamo isti ukus nebi bilo lipo jer bi volili istu majicu,gace zene i slicno u razlicitosti je gust.

Mislim da znam ko ste ako ste bili barba na NCL-u a sad ste na Paul Gaugain-a. Lip pozdrav

ncl-regent

ncl-regent

Postujem svacije misljenje pa i vase barba. Da svi imamo isti ukus nebi bilo lipo jer bi volili istu majicu,gace zene i slicno u razlicitosti je gust.

Mislim da znam ko ste ako ste bili barba na NCL-u a sad ste na Paul Gaugain-a. Lip pozdrav
pozdrav ekipa,
skazem se da misljenja mogu i moraju bit razlicita ovisno o godinama na moru, iskustvu, poziciji, departmentu, ekipi itd, no ipak ne bih tu razlicitost usporedjivao sa majicama i zenama. ovo ovde sta mi pricamo je ipak kruh nas svagdasnji i ja ga zobam 29 godina. zato sam uvijek spreman argumentirat moje misljenje tim vise sto sam dugo bio unutar ncl sistema od samog pocetka. a kad si po putnickima zadnjih 16 godina onda vidis stvari malo vise u boji. sto freak govori o metru, evo to je moj metar, drveni zidarski, dosta koristen al jos se brojevi vide.sritno i bericetno u novoj i pozdrav svim hrvatima na ncl-a:)

pozdravljam barba,

kao sto ste rekli, sve su bolji signali, pa se i boje pocinju razaznavat boje!ploveci godinama na putnickim, no nemajuci direktan kontakt sa freestyle liderima, mozda imam manje argumenata za hvalit jedne naustrb drugih, al' stignem uocit da su razlike male, pocevsi od primanja, do socijale na brodu
pitanje je koliko je covjek spreman rizikat, cesce mijenjat, pa onda napravit retrospektivu prodjenog u karijeri
vi ste barba tu kompetentni, pa bi nam mogli ukazat gdje su prednosti regenta(ako ih ima); to jest da nam malo acenate na sto obratit paznju, kako bi se zaradjeni dolori brze uduplavali, da nam starenje ide s gustom!

a ja taman mislija pitat za NCL,ili ti otic ca sa karnivala,koja kajla covice za ljude koji tamo rade,full mi je za ako ce tako biti,ali ka sto je dalmos reka ko oce radit nema brige....ajte decki zivili

btv ova kompanija o kojoj su ode poceli pricat sto je to aj malo infa nikad cuja

ncl je napuhano ime,ima nasih,ugovori dobri za oficire,mogucnost dogovora no puno papirologije,teski skandinavci jer ih je sve manje a sve vise nasih pa su ljubomorni.brat mi ko seki koverte ima 5200 usd sta nije tak ni puno[/QUOTE]

Na NCL-a seki kuverte ima 2400 dolara,osim ako si mislija na nesto drugo a ne na NCL.

poz ekipo!
Evo i mene na NCLu.
Pozvali me na ukrcaj 05.02 u Barceloni na Norwegian Jade kao treceg.:D
Da li ima koga sa Jadea i opcenito sta mogu ocekivat,koji je moj posao kao treci,odnos medju ljudima...itd
Bilo kakav savjet je dobrodosao.
Thanx!:D

Je,hvala :D
Dobro strojar kaze,ima ekipe koje ceka...vec brdo....
Ja sam skoro poludio cekajuci.....:(

Svaka cast majstore,neka je i tebi svanulo vise,ja se evo iskrcajem sa Dawna za 20 dana,a to nas je sad stavilo sad ka trece to je prije bija kadet,samo su sad prominili ka u treceg ali je sve ostalo isto,jedna strika,6mj ugovor i 2000dolara,ali je to dobra stvar bar ce ti u matrikuli pisat da si bija 3rd off. a ne kadet pa ce bit lakse ako se odlucis ic di drugo,a radit ces posa ka i sekondi potpuno isto samo za 400 dolara manje,ja mislin da ces prvo kad dodes bit 3rd officer SEMS,bar san tako ja bija,tako da kad kompanija posalje neke revizije sta se tice toga SEMS-a ti to tribas printat pa minjat u prirucnicima i to ma nista ekstra zajebancija,a s druge strane ja san ti jos ima AMOS tjedno provjeravat Emergency exit-e,provjera kompasa i neke sitnice sta nemora znacit da ce tebi bit isto,i onda su me kad je dosa novi sekondo stavili ka za safetya posto ka novi se tribaju upoznat sa tim SEMS-om a to je i najlakse,dobija sam prigledavat lajbote + GMDSS testovi(Vhf,MF/HF,INM-C) sta je pizdarija tako da sve u svemu nije tesko,uglavnom malo ces se izjebat dok povatas ove puste stvari jedno 2-3 miseca ali onda je ladovina mislim ako se znas snac,tako da se poslje neces ubijat od velika rada,mislin digod se zareda ali nista strasno.:uzdravlje

poz ekipo!
Evo i mene na NCLu.
Pozvali me na ukrcaj 05.02 u Barceloni na Norwegian Jade kao treceg.:D
Da li ima koga sa Jadea i opcenito sta mogu ocekivat,koji je moj posao kao treci,odnos medju ljudima...itd
Bilo kakav savjet je dobrodosao.
Thanx!:D

NA tom brodu znam gotovo sve sta rade u makini. Brod dobar a posao ti je da se javljas na telefon na mostu i da se istices kao dobar izmedu filipa te da napredujes. Dakle sad je sve na tebi i sam krojis svoj put a fala bogu start imas.

Hvala puno ljudi na savjetima!!!
Hehehe prvih sto dolara za pive nvama svima ,svaka cast,hehehehe.....:uzdravlje
Ma samo sam pitao sto je za ocekivat radit posto me kao malo frnja ulovila jer nisam biom na brodu neko vrijeme.
@Dalmos
E kazes da znas sve u stroju,onda sigurno znas gosp. Stanka,on je na Jadeu prvi stroja.
On mi je susjed ,bas sam jucer kod njega bio,malo se posavjetovat.
Covjek i pol:uzdravlje

Hvala puno ljudi na savjetima!!!
Hehehe prvih sto dolara za pive nvama svima ,svaka cast,hehehehe.....:uzdravlje

Ma nije Frankie mislija na pivu,pive i vina ionako ne nedostaje,nego na to da se uclanis u udrugu i da nam pomognes u borbi protiv hajke na pomorce i da se izborimo za bolje sutra...

Čestitam i sretno Tiamat :)
HALA PUNO!:uzdravlje

Evo dobio detalje leta.
4.2 Zagewb-Minhen-Barcelona,pa onda 5.2 ukrcaj.
Eto to je to:)
Ako jos ko ima kakv savijet za pocetak:uzdravlje
Thanx svima puno srece i mirno more ljudi.
Javim se kako budem mogao.:uzdravlje

:) Poz ekipo!!!
Samo da se javim sa Norwegian Jadea.
Posao i ekipa u redu.sve ok.
javim kako je dalje kad budem mogao.:)

Back