MSC - Split???

elf_dalmatae

Pomocnik malog o palube
Pozdrav kolege.

Ima li itko informaciju o nekome u Splitu ko krca na MSC?

Prijatelj trazi ukrcaj, a ima neku poluinformaciju da neki tip u Splitu krca na MSC... neki Stambuk, Stambol... pojma nemam.

Zna iko ista?

Pozdrav kolege.

Ima li itko informaciju o nekome u Splitu ko krca na MSC?

Prijatelj trazi ukrcaj, a ima neku poluinformaciju da neki tip u Splitu krca na MSC... neki Stambuk, Stambol... pojma nemam.

Zna iko ista?

G: pero stambulic cini mi se.... ugl ja zva i ako nemas kapetana na brodu da te preporuci tesko i nikako ..eto takav san ja doslovno odgovor dobija :)

Vec se dosta pisalo o office-u MSC Split koji vodi Pere Stambulic. . koliko znam i dalje sve ide preko Bogdana, njegova je opet zadnja za ukrcaj :(

Last edited:
Vec se dosta pisalo o office-u MSC Split koji vodi Pere Stambulic. . koliko znam i dalje sve ide preko Bogdana, njegova je opet zadnja za ukrcaj :(

tko ce ic, kad i na koji brod i za koju placu odlučuje kapetan antonio maresca iz sorrenta...on vedri i oblači... :D

tu se slažem, situacija na msc-a je katastrofalna tako da ne žalite vi koji ne uspijevate tamo doci...ja cekam unaprijeđenje za 2/O a onda adio žabari...

ne ser... u pijat iz kojeg jedeš...

situacija nije katastrofalna, katastrofalna je nestručna i neobrazovana posada, ljena i nevoljna za rad. mada uvijek ima onih normalnih. MSC je takav kakav je ima svojih prednosti i mana.

a kad te unaprijede u 2/o imat ćeÅ¡ veću plaću nego većina drugih kompanija za tu poziciju

ne ser... u pijat iz kojeg jedeš...

situacija nije katastrofalna, katastrofalna je nestručna i neobrazovana posada, ljena i nevoljna za rad. mada uvijek ima onih normalnih. MSC je takav kakav je ima svojih prednosti i mana.

a kad te unaprijede u 2/o imat ćeÅ¡ veću plaću nego većina drugih kompanija za tu poziciju
nije u šoldima sve... ;) ,pozdrav

nije u šoldima sve... ;) ,pozdrav[/QUOT

Nestručno posada to je točno
Neka dalje ukrcavaju Madagaskar indonezane i samoance
A i crnogorci podržavaju njih a ne nas
Bio na msc osjetio sve na koži nikad više nekad je msc bila nešto a sada bože sacuvaj rasulo

Ima iko neki kontakt telefon/mobitel?

Covik je timunjer i trazi ukrcaj za tu poziciju... ne za superintendenta ;)

Ajde puknite broj pa tema moze pod lock :uzdravlje

Back