mission viza za UAE Adma

Sto se tice hard diska nosim ga bez problema i nekoliko usb niko me dosad nije pito da mu ga izvadim iz bagaja....ali znam da ovim drugim nacijama znaju pitat i odnijet na provjeru da vide sto je na njemu.

Poslano sa mog CAPTAIN koristeći Tapatalk

Nosim i ja sve to ali ako te gepe si naje...radi mira cu i ja kupiti Lavu. Ima je u LuLu za 400 aed i dobra je. Nije Kinez nego Indijac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na putu mi je ali covik sto ga ima mi je reko da je ima 3 mjeseca i da je odlican a ovo moje kinesko smece nemam pojma dokad ce radit tako da sam narucio. Dobit cu ga za dva- tri dana pa ti javim utiske.

Ne znam di ides tocno ali ne pali viruj mi....samo tvornicki bez kamere

Pa jel moze bar laptop...iz njega sam kameru izvadia
Ima li di laptop bez kamere uzet?

Idem Abu Dhabi..ukrcaj je u portu...kompanija zakher marine

Last edited:
Imas laptopa novih u abudhabiu bez kamere oko 400$ ili ko sto ti je reko circuscroatia Lava andrid 120$ u Lu-Lu centrima ....a znas koji brod Falcon,Admiral,Queen ili

Na laptopima isto gledaju je bila kamera ali mozes pokusat ako je laptop stari pa ga ne zalis mozda i uspijes

Nemam pojma ova tri znam rade oko mene....nista ako ti sto treba javi se ..pozzz

Hvala ti na infu....nosit cu laptop...sad mi je prijatelj reka da je njemu laptop prosa....jer ka nema snimanje nego samo foto..ma ko ce arape znat....hvala!!!!!!!!!!!

Dosla Lava ....radi zasad odlicno...iako kazu indijac na njemu bila naljepnica made in china...zasad [emoji106] ...vidit cemo dalje

Evo da i ja napiseem...mob sam skinia kameru..pregladalo mi ga i pustilo.
Laptop se moze sredit u elektra Street(musafa port do centra oko 15 usd u jednom smjeru)..skinu kameru i pokriju rupu i naprave kada je tvornicki bez kamere.
Lava je kineski mob...ali je najbolje kvalitete.. Ja sam kupia mango isto radi normalno.
Uglavnom sve se moze sredit ako se ima volje ;)

Back