Pozdrav svima,
S obzirom da ispada da sam sama sebe "banirala", evo radi nick Mladeno cu se malo odbanirati ( nastojim evo početi u šaljivom tonu ). Pa da krenem s odgovorom Vama Mladeno: Mogla bih reći da sam dala glas za udrugu na stranicama prije nego se je dogodila ona rasprava 25.3. kojoj ste i vi prisustvovali, a nakon toga da sam u anketi upisala flores u prvu stavku, no međutim iako bih to mogla reći, to nebi odgovaralo istini, a to nije moj stil, pa neću. Istina je to da sam kada sam rekla da sam ZA, mislila da se tamo daje podrška prosvjedu, pa sam zato napisala ZA, a u anketi se nisam bila izjasnila do 25.3. iz razloga što mi je suprug još na brodu, dolazi za petanestak dana, pa sam htjela da on odluči, no međutim stvari su krenule onako kako jesu 25.3 u raspravi, pa sam tada ja odlučila, tj.pomogli su mi pri odluci neki ljudi na forumu. A sada kada suprug dođe, neznam dali će imati drugačije mišljenje od mene ili ne, naime nemože do interneta na brodu (mislim može, ali kratko), a moja namjera je bila da pročita nekoliko tema prije nego odluči, tako da Vam pravo kažem neznam dali će se složiti sa mojom odlukom ( koja je moram priznati malo bila i iz revolta na pojedince), ili će drugačije odlučiti, upravo radi toga se i nisam 25.3 odlogirala, nego i dalje posjećujem ove stranice, samo ne pišem. Nadam se da ste zadovoljni odgovorom nick Mladeno, i nadam se da mi sada opet nećete reći da JA spominjem stalno VAS, kao i onaj dan kada sam samo odgovarala na vaše postove.
A ovo dalje je i za ostale na forumu: Iako kao što sam rekla ne pišem zadnje vrijeme, pratim forum, i i dalje mislim da idete dobrim putem ( slažem se da vas nemora ni zanimati moje mišljenje, no evo iznjet ću ga ), samo bih vam ( dobronamjerno ) htjela reći da će neki ljudi stvarno steci dojam da je prosvjed=udruga, a to nebi bilo dobro, jer bi bilo dobro da bude što više ljudi na prosvjedu, i ja znam da vi tako nemislite ( jer sam pročitala od kada sam na forumu sve ili skoro sve teme i postove vezane uz to ), ali nažalost, neki dođu na forum, nepročitaju sve, i onda mi se čini da im ispadne upravo to što sam rekla da je prosvjed=udruga.
Nadalje, evo još par riječi, pa ću nastojat da opet nepišem neko vrijeme, jer kada pišem obično me se krivo shvati, a čini mi se da težimo istoj stvari, samo imamo različite načine., pa evo još par rečenica više kao obavjest, ako nekoga zanima. Ovako, u subotu sam za emisiju "Novac" Nove TV dala jedan interwiev, odmah ću vam reći da neočekujete previše, jer ni ja sama neznam dali će to na šta sličiti, iz razloga jer opet sam pričala pola sata, i pitala odmah dali će pola toga biti izrezano, na što mi je odgovoreno, da je bolje da ja pričam pola sata, a da oni onda odrede šta će se pustiti, a navodno se pušta 3-5min. Uglavnom, ja sam pričala o svojim problemima, tj.problemima moga supruga, a to su ujedno problemi i većine vas, pa smatram da to ipak nebi trebalo biti loše, barem sa moje strane gledišta, jer čim više ljudi u javnosti to bolje, bez obzira dali pripadaju SPH, ili UPH. Uglavnom s obzirom da mi je poziv za interwiev stigao sa strane SPH nisam mogla spomenuti udrugu, jer bi to bilo licamjerno, a neki bi mi i rekli da sjedim na dvije stolice, što opet nije istina, ali i dalje mislim da to nije važno, nego da je važno da se čim više čuje glas ljudi, možda je čak i bolje da oni na vrhu vide da se ljudi bune sa svih strana, i u udruzi i izvan udruge. Evo ljudi to vam je bilo iskreno od mene, kao i sve do sada, pa ko hoće može pogledati, uglavnom, ta emisija ide nedeljom ujutro oko devet sati, a rečeno mi je da će biti u narednim nedeljama, tako da neznam dali je ova nedelja koja dolazi ili sledeća, ali znam da ima i na internetu kada se utipka ( novac nova tv ) pa se i tamo mogu pogledati vidim po prošlim emisijama. I da, da nezaboravim napisati, rekli su mi ovi šta su radili interwiev, da je nekoliko pomoraca još taj isti dan i dan prije dalo izjavu za istu tu emisiju, pa da to moraju složiti sve skupa, pa će onda objaviti. Nadam se da će ako od svih od nas šta smo pričali uzmu 3 minute, biti rečeno barem ono najosnovnije zašto su ljudi revoltirani. Evo toliko od mene, mirno more svima na brodu, a ostalima doma veliki pozdrav od flores!