Massoel Swiss

Pozdrav ima li ko da navegavna ovoj firmi da kaze nesto o uvjetima zivota dali se postuje duljina ugovora opcenito koja je situacija...
Znam da su balkovi i ko krca i to je to

Pozdrav! Danas popodne me zvali iz Rijeke za Swiss Atlantique, ukrcaj je hitan, 01.09. u Tajlandu, pozicija 3rd Officer, pa tko želi neka zove u Rijeku. Ja sam ih odbio jer su mi uvjeti osjetno lošiji nego na sadašnjoj firmi. Eto, nadam se da sam nekome pomogao

Mozes navest koliko su ponudili?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

3000 eura, plaćeno 60% mirovinskog i zdravstvenog, 60 eura dodatak za ženu i životno osiguranje, ali neÅ¡to sitno. Kad sam stavio sve na papir, to mi je oko 1000 kuna manje nego Å¡to sad imam pa sam odbio.

Ne ide mi se s bulka na bulk, radije bi neku drugu vrstu broda, naravno ukoliko se ukaze prilika, a pogotovo mi se ne ide za 1500 kuna manju plaću, i opet kazem ti kad sam sve stavio na papir, sa svim njihovim dodacima izađe 200 dolara manje nego Å¡to ovdje imam, a ovdje vec imam odrađen ugovor, a tamo bi bilo sve iznova.

Ne ide mi se s bulka na bulk, radije bi neku drugu vrstu broda, naravno ukoliko se ukaze prilika, a pogotovo mi se ne ide za 1500 kuna manju plaću, i opet kazem ti kad sam sve stavio na papir, sa svim njihovim dodacima izađe 200 dolara manje nego Å¡to ovdje imam, a ovdje vec imam odrađen ugovor, a tamo bi bilo sve iznova.

Bi li bio prihvatio da je kalkulacija bila 50 dolara više?????

Nisu ti izgleda rekli da nakon 4mj placa ide na 3330eur, svaki sljedeci ugovor 700eur kao reembarkation bonus, po zelji do 500eur u zivotno osiguranje, al ponavljam, mislim da se nisi zaj, nije sve u lovi!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nebi. Rekao mi je da sljedeći ugovor će biti 3100 eura, a ugovor iza 3300 eura, tih 700 eura nije ni spomenuo, životno mi je spomenuo, ali skroz sitno nesto. Odbio sam jer mi se nije islo 01.09, i plaća mi je manja nego ovdje gdje sam sad, i treće gledam da se maknem sa bulka.

Back