Maritimus Ragusa

Trenutno ova agencija trazi hitno 3/O za ukrcaj na LNG.TMS Cardiff Gas je kompanija.Mene su zvali za ukrcaj,ali san mora odbit iz razloga jer me zvala kompanija di san vec bija prije.Tako ako kome triba ukrcaj zovite agenciju.Intervju se radi priko Skype-a.Uvjeti ne znan koji su,ali najbolje van je pitat direktno u agenciji.Znan jedino da je 3 miseca ugovor.

Maritimus Ragusa open jobs

Maritimus Ragusa open jobs

2nd Engineer - LNG steam, 10DEC
2nd Engineer - LNG DFDE,

Electrician 2x - LNG&LPG, immediate embarkation
Electrician - tanker vessel,

Cargo Engineer 2x - LNG&LPG, urgent

3rd and 2nd Officer - LNG, urgent

2nd Engineer - LNG steam, 10DEC
2nd Engineer - LNG DFDE,Electrician 2x - LNG&LPG, immediate embarkation
Electrician - tanker vessel,Cargo Engineer 2x - LNG&LPG, urgent 3rd and 2nd Officer - LNG, urgent

3rd Eng. on LNG/C

TMS Cardiff Gas is looking to recruit 3rd Eng for service in their LNG Fleet – Lng Steam engine exp. required Embarcation mid/January 2013 . Contact us for detail and send your CV.

Znači ukrcaj u siječnju 2013, izgleda da godnu-dvi nisu bas osvjezavali info!! :hihi:D

Maritimus Ragusa

3rd Eng. on LNG/C

TMS Cardiff Gas is looking to recruit 3rd Eng for service in their LNG Fleet – Lng Steam engine exp. required Embarcation mid/January 2013 . Contact us for detail and send your CV.

Znači ukrcaj u siječnju 2013, izgleda da godnu-dvi nisu bas osvjezavali info!! :hihi:D

Gospodo ne klevećite...ako imate iskustva, brze bolje zovi te doli Mara u DU, i dolazite na brod...fali ljudi meni ugovor istice krajem Dec. ocekujem nekoga strojara da ce me doc zamijeniti pocetkom Jan...pozzz, ovo su info iz prve ruke...za dodatne info PM

Back