Maritime-Connector

U zadnje vrijeme prilikom apliciranja Connector uopće ne prihvati, nego daje obavijest : "You have not met job criteria..."
Da ja možda nisan zavrÅ¡io Å umarski fakultet ili Å¡to. Znači beskorisni konektor postao joÅ¡ beskorisniji...:D

i ja sam to primjetio ali samo na one oglase di se oglasava vise pozicija, da imas kvalifikacije za najvisu navedenu mislim da bi prihvatilo...

i ja sam to primjetio ali samo na one oglase di se oglasava vise pozicija, da imas kvalifikacije za najvisu navedenu mislim da bi prihvatilo...

Ne vjerujem..

Imas requirements pod oglasom, dje je navedeno da trazu iskustvo na odredjenom brodu ili advanced brevet (oil, gas, chemical.) Ako to nemas na svom profilu na maritime connectoru, odbit ce ti aplikaciju.

Ne vjerujem..

Imas requirements pod oglasom, dje je navedeno da trazu iskustvo na odredjenom brodu ili advanced brevet (oil, gas, chemical.) Ako to nemas na svom profilu na maritime connectoru, odbit ce ti aplikaciju.

javljanje na oglase bez iskustva prolazi...

meni su prije nekoliko miseci poslali mail ako mogu ažurirati svoj profil jer se jedan njihov klijent interesira za mene, to je bio KOTC.
to sam i napravija i tako im napisa u mailu da san ažurira, al niko mi se više nije javlja.

Svaki puta kada se vratim sa broda tamo napravim update sto se navigacije tice.Vidim da netko pogleda profil (ponekad bude i po 3-4-5 pogleda dnevno) ali poziv sam dobio samo jednom nakon apliciranja i jednom bez apliciranja ali sam vec bio na toj kompaniji (mada mi je receno da im na maritime-connectoru nisu svi podaci koji njima trebaju/znaci da su vjerovatno radili zadnji update od tuda).

...evo ovo je samo tekstualni dio, a graf jisam niti pokusavao prebaciti.
Total visitors for the selected period: 12
Overview
Date Visitors
Thursday, 19.02.2015 1
Friday, 20.02.2015 0
Saturday, 21.02.2015 4
Sunday, 22.02.2015 4
Monday, 23.02.2015 3
Tuesday, 24.02.2015 0
Wednesday, 25.02.2015 0

Junior Technical Superintendent

Our partner is looking for the Junior Technical Superintendent for office based in Germany.
Job Description:
- Supervising vessels in all technical matters, i.e. maintaining, preparing repairs and dry-docking specifications and monitoring all repairs afloat and in dry-dock
- Solving technical challenges
- Monitoring vessel performance trends including speed, fuel and lube oil consumptions
- Ensuring vessel compliance to classification, flag state and port state rules and regulations
- Vessel inspections, in respect to technical, operation, ISM, ISPS, safety and environmental guidelines
- Controlling the purchase of spares and consumables
- Preparing OPEX budgets and reporting expenses against such budgets
- Ensuring the workflow in compliance with internal procedures
- Data maintenance
- Extensive international travel, in some cases on short notice

Experience: at least 2 contracts as 3rd Engineer (or higher ranks) on Dry Trades

Type of contract: Permanent employment with probation period
Germany

Junior Technical Superintendent - Technical Superintendent - Job ashore - Nexus | Maritime-Connector.com

Back