Marine alliance ltd

Dobio sam i ja mail od Marine All., samo u mom mailu pise da se trazi OOW, pa me zanima jel to oni sad traze samo 3/O ili i sekonde. jel jos Chevron trazi da ides stepenicu nize ili se moze odmah uletit za 2/O? u cijeloj toj prici slazem se da je lova vrhunska, top za tankere, a pilane ima svuda, i onako svi sad njih kopiraju.
kad si dobia mail
ja posla CV i jos nista:(

Dobio sam ga prosli tjedan, a slali su mi i prije kao neke ponude, i svaki put napisu da im posaljem updated aplikaciju, ja im posaljem i odgovorim, pitam nesto kao o kojoj firmi se radi i sl., al nista ne odgovaraju. a na ovaj zadnji nisam jos odgovorio, jer vidim da je dosta ljudi dobilo slican mail. Ja sam ovo dobio:

At present time we have vacant position for OOW for one of the Oil majors oil tanker. Tours of duty 3 to 3.5 months and 20 days leave for every month served onboard.

Salary is paid on board and on vacation.

Please advise if you are interested in our offer and available to join as soon as possible. If so, please send us your updated application form.

Best regards

Mr. Filip S. Simeonov

Crewing Assistant

Marine Alliance Ltd.

9023 Varna, Bulgaria

Tel/Fax: +359 52 73 33 37

website:Marine Alliance Ltd. - The new excellence in the maritime industry!

Jobs in the maritime industry! Right job,Right place,Right now!

E-mail:filip@marine-alliance.com

Dobio sam ga prosli tjedan, a slali su mi i prije kao neke ponude, i svaki put napisu da im posaljem updated aplikaciju, ja im posaljem i odgovorim, pitam nesto kao o kojoj firmi se radi i sl., al nista ne odgovaraju. a na ovaj zadnji nisam jos odgovorio, jer vidim da je dosta ljudi dobilo slican mail. Ja sam ovo dobio:

At present time we have vacant position for OOW for one of the Oil majors oil tanker. Tours of duty 3 to 3.5 months and 20 days leave for every month served onboard.

Salary is paid on board and on vacation.

Please advise if you are interested in our offer and available to join as soon as possible. If so, please send us your updated application form.

Best regards

Mr. Filip S. Simeonov

Crewing Assistant

Marine Alliance Ltd.

9023 Varna, Bulgaria

To ti je dobilo par ljudi koliko ja znam i ja tu spadam mene je zvala par puta poslala 10tak maila i trazila sve dokumete i tako rekla da ce se kandidati znat posli petka ali od cetvrtka do danas nista.kompanija Chevron

Jeli se iko uspia na kraju ukrcat priko njih?Mene je njiihov agent iz engleske zva prije par dana (poÅ¡to je Sue vlasnica englezica koja je prije držala Relay marine)za intervju sa Abu Dhabi National tanker Company i pita me bili bia spreman ga obavit ali od tada niÅ¡ta.Reka mi je ugovor ncinalnost na firmi pakistanci egipčani rusi ukrajinci i filipi,ali mi nije zna reč dan intervjua pa mi viÅ¡e nije jasno jeli samo tako zajebaju ljude i skupljaju CVe ili stvaro se neko na kraju uspia ukrct priko njih Prvo su me u 9 miseci kontaktirali bili odma iÅ¡ na brod ali sam se tek iskrca i bilo mi je rano i evo sad su me opet zvali ali nikad niÅ¡ta konkretno kad i Å¡ta samo stalno neke ponude i to je to.

Sta si neurozan
Nije do njih
Ipak rade izmedu ostalog za arape
Triba vrimena

P.S.
Nije zajeb
Samo strpljivo

Send from my Mobitelnik

Ma znan da nije zajeb jer Amy je bila ok dok je držala Rellaymarine bar mi je stari tako reka kad je sa njojn surađiva dok je navigava.Ovi njen iz engleske mi nije zna reč kad bi bia intervju jer sve o arapima ovisi.Reka mi je di in se brodovi kreču i sve kreču i da prolaze kroz aden stalno i uzimaju zaÅ¡titu.Navodno nema puno hrvata na toj firmi.Ali koliko vidin puno su ljudi tako zvali niko se nije joÅ¡ ukrca.

Ne znan kako je sa vama ostalima koje su kontaktirali ali nakon silnih požurivanja za poć na brod Å¡ta ranije,priča o intervjuima i brdima i dolinama ovo je odgovor koji san ja dobia.Sriča pa iman ukrcaj ali da ovisiÅ¡ samo o njima bilo bi :udriglavom
Ste je Jose reka ipak rade sa arapima

Please be advised that you have been submitted to Adnatco, but they do not have any available positions now. They will contact us and respectively you once there are any openings.

Best regards

Mr. Filip S. Simeonov

Crewing Assistant

Marine Alliance Ltd.

9023 Varna, Bulgaria

Upit

Upit

Da li se netko preko marine alliance ukrca na offshore,sa mnom održava kontakt,obećava,al uvik u krug!
Pozdrav...............

ja san kontaktira toga filipa i isto voznja u kruznom toku:o

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

ahhah,svima isto,ja ih nisam zva,danas su me sami zvali,al nije mi o glavu,tek sam doÅ¡a doma! Al čini mi se da se niko sa foruma nije ukrca preko njih..laži-maži!
Poz,pročita sam ja sve od njima na forumu,al nisam vidia ili mi je pobiglo o njima i offshoru!!!!

Nemam pojma za offshore, al evo ja sam se ukrcao bio preko njih na tanker i to sam bas s Filipom komunicirao. Ne znam sto vama priča, al meni Å¡to je rekao to su i ispoÅ¡tovali.. Tako da postoji ipak netko koga su ukrcali...:)
Živili! ;)

ahhah,svima isto,ja ih nisam zva,danas su me sami zvali,al nije mi o glavu,tek sam doÅ¡a doma! Al čini mi se da se niko sa foruma nije ukrca preko njih..laži-maži!
Poz,pročita sam ja sve od njima na forumu,al nisam vidia ili mi je pobiglo o njima i offshoru!!!![/QUOT

Firmu ADNTCO za koju mi je nudia ukrcaj ti u Engleskoj predstavlja BSM.Meni je osta broj telefona joÅ¡ dok su me zvali da me obavijeste da su zaintersirani za mene i za intervju i onda san direktno nazva u engesku i provijeria jeli muljaža.Rekli ka da ne tribju momentalno ljudi a prije toga su bila pusta požurivanja za na brod uglavnom meni je bia cilje saznat jeli dotični Filip laže ili ne.Uglavnom sa ljudima san se dogovoria da ču ostat u kontaktu kad se vratin sa broda a iza toga niti po ure mi Filip Å¡alje meil ti se tobože uvridia jer san ja ka nazva firmu direktno i provijeria jer njemu ne virujen.A od offshore firmi izgleda da imaju neÅ¡to samo se i ja pitan jeli se ko ukrca tamo.Koliko se sičan iz razgovora sa engleskom večinom a ovoj tankerskoj firmi su Rusi i Ukrajinci od evropljana ostalo egipčani sirijci i otala ekipa.

purger

purger

Gospodo,

uvazavam vase nedoumice vezeno za Marine Alliance,ali samo da vam kazem da Sue mi je pomogla i avancala u senior poziciju dok sve nase velicine po tom pitanju ipak funkcioniraju po principu prika,ulizica ili rodjak sistem.
Imao sam dugogodisnje iskustvo na vlcc brodovima(osg,nyk,chevron) i nisam imao srece,.. nikako avancat,sue me avancala iz prve,..... a nije me uopce poznavala naravno bez love ili drugih obaveza.
Ona je vlasnik marine alliance i sve najbolje o njoj, to definitivno nije banana agencija,govorim iz iskustva,a sto se filipa tice o njemu ne znam puno.

2/O for VLCC

2/O for VLCC

Evo ovu ispod ponudu dobio danas od njih, pa mozda nekog zanima. Inace ja znam jednog starog C/O sto je dugo vremena isao preko Sue dok je bila u engleskoj, i sve mi je rekao najbolje za nju, al da sad nezna od kad je u bugarskoj i te sto rade dole u uredu.

We need 2/O to join VLCC mid January. Vessel built 2006, flag Panama. Tours of duty 4 months. Salary 4500USD per month on board.

Kindly advise if this is of interest and also waiting for your updated CV

Thank you and best regards

Nora

Evo ovu ispod ponudu dobio danas od njih, pa mozda nekog zanima. Inace ja znam jednog starog C/O sto je dugo vremena isao preko Sue dok je bila u engleskoj, i sve mi je rekao najbolje za nju, al da sad nezna od kad je u bugarskoj i te sto rade dole u uredu.

We need 2/O to join VLCC mid January. Vessel built 2006, flag Panama. Tours of duty 4 months. Salary 4500USD per month on board.

Kindly advise if this is of interest and also waiting for your updated CV

Thank you and best regards

Nora

Odgovori da očeÅ¡,i vidit ćeÅ¡ da će nestat bez traga,....budale u officu!!!!!

Odgovori da očeÅ¡,i vidit ćeÅ¡ da će nestat bez traga,....budale u officu!!!!!

niramr
ne znam zaÅ¡to tako negativistički nastupaÅ¡, ja recimo znam točno o kojem se brodu radi jer i sam idem tamo sredinog prvog miseca ali kao 3/0.. Već sam bio preko njih na sister shipu..Ako ima koji 2/0 kojemu bi ovi uvjeti odgovarali, zaÅ¡to da se ne ukrca, ne razumim zaÅ¡to tako negativno nastupaÅ¡...

niramr
ne znam zaÅ¡to tako negativistički nastupaÅ¡, ja recimo znam točno o kojem se brodu radi jer i sam idem tamo sredinog prvog miseca ali kao 3/0.. Već sam bio preko njih na sister shipu..Ako ima koji 2/0 kojemu bi ovi uvjeti odgovarali, zaÅ¡to da se ne ukrca, ne razumim zaÅ¡to tako negativno nastupaÅ¡...

Iskreno ne znam o ćemu ti pričaÅ¡,pa pročitaj malo Å¡ta ljudi piÅ¡u o marine alliance ali o uredu u bugarskoj i kako ih se vuče za nos,svaka ćast Å¡ta će se bar neko ukrcat....Å¡ta sam ja to negativno reka,svoje miÅ¡ljenje,i opet ću su,ured im je banana teÅ¡ka!!! Živia

Back