MARINE ALLIANCE LTD traze hitno C/O, 2/O, 3/O

Kavu placam samo MILF zenama, hvala na pitanju :p :p :p :p :p :p

Se mi znamo?? :confused:

naravno:p

Inace od Azalee ti nema nista.Frane(momak kojeg si minja) je puka srica a i to je bilo neko drugo vrime

a ovi Marine Alliance kupe CV-e i salju na kompanije sa kojima rade,moje misljenje onako napamet.pa ako prode prode

PLATI KAVU:cool::cool:

evo vidim preko webcrewinga da ovi Filip opet trazi ali samo strojare za plinase neznam koja kompanija je u pitanju, pa eto ako kome moze pomoc nek prova

Fourth Engineer,Third Engineers,Second Engineers,Gas Engineer LNG
Job Description;

must have previous LNG experience; 3 months on/ 3 months off; Attractive remuneration; Attractive salary; Permanent contracts; Joining ASAP

If of interest please forward your application to Filip at marine-alliance.

Meni je ovaj Filip i bio rekao da oni samo proslijedjuju nase cv-e. ja sam ih samo kod njih poslao 4 pa nigdje nisam upao a koliko pratim ovaj forum dosta terca odavdje je poslalo pa nista! Bit ce neka mucka

ovo je izgleda za chevrona zvuci barem tako

Owner is one of the Oil Majors. Third Officers- Approximately $4500 per month which includes overtime + seniority bonus which takes into consideration total previous seatime as qualified officer (Paid onboard and on leave).

Evo moje iskustvo sa marine alliance.

Dopisivao sam se sa Susan Leech (Meyer), tražio se hitno struja sa brazilskom vizom. Ja se javio, i onda smo se dopisivali 3 dana, poslao sve moje papire, zvanja, jesam li radio sa tim i tim caterpillarom, jesam li ovo, ono, bla bla. Kaže ona meni jesi spreman ić na brod u petak, ja naravno da. Oa kaže ok samo čekamo da singapur odobri day rate i poÅ¡salje ugovor. Prođu 2 dana, niÅ¡ta, poÅ¡aljem joj mail da Å¡to se događa, kaže ona i daje čekaju. I nakon toga viÅ¡e nikad nije odgovorila na moje maile.

Uglavnom, 3 dana sam potrosio s njima da se oni vise uopce ne bi javili. Vrlo profesionalno! Zar je problem napisat ok necemo te uzet radi toga i toga, ajde bog :udriglavom

Evo godina dana je prosla, bas me zanima kakva je bilanca, ko se s foruma ukrca priko Filipa i ekipe?

Da je bar 2-3 ljudi pa ok...

Postovani Kolega,

Ne znam ko se ukrcao ali znam ko nije.Milslim na sebe.Poslao sam poprilican broj malilova i CV/jeva i nista.:(
Ni Autoreply nisam dobio.Ali naravno volio bih kao i ti da cujem ljude koji su posli preko te agencije.

Evo godina dana je prosla, bas me zanima kakva je bilanca, ko se s foruma ukrca priko Filipa i ekipe?

evo sam dobija ponudu za chifa na nekakav LNG od izvjesnog Filipa. cekam odgovor koja je firma i kavi su uvjeti. nemam namjeru poci ali cisto da vidim koliko su ozbiljni

a sluaj mene su ti zvali jedno 3 puta urgency a međuvremenu san odradia joÅ¡ 3 ugovora na staroj firmi.Å ta se tiče ADNTAancoa di san triba imat intervju sve je od jednom stopirano ne znam zbog čega pa san direktno stupia u kontakt sa BSMom u engleskoj koji na njih krcaju ljudi su mi objasnili da zasad nemaju potribu ali da če me sačuvat standardna priča i sad ču in se drito javit mimo cigana filipa.Naravno filip mi se tada oglasia da kako se ja usuđujen direktno kotkatirat kompaniju ali sam mu ja po bugarski odgovoria da "sičko odijebe sa svojom ciganlijom" pa me opet zva nakon sljedečeg broda da me hitno triba pa od toga isto nije bilo niÅ¡ta pa san ja otiÅ¡a na ovi zadnji brod.Generalno nisan joÅ¡ vidia da se iko ukrca iako su nas dosta na ovom forumu gonjali radi Abu Dabi National Tanker Copany koja nije loÅ¡a firma ali izgleda da su i tamo več prodrli ukrajinci rusi i ostali sovijeti poÅ¡to san to načua i zadnjih priča sa njima poÅ¡to govorin po ruski.Javi se direktno BSMu u engleskoj mimo njega i ako Å¡ta bude zvat če te mene ovi englez Å¡ta me je u početku zva za intervju je djelova korektno i nije bilo mujavljenja kad san ga pita zaÅ¡to nema niÅ¡ta od ukrcaja ka Å¡ta je sa cigom Filipom koji te urgency zove a onda ne bude niÅ¡ta od toga.

Back