neznam za porez do??lo mi je neko rje??enje u kojem se spominjala neka cifra, ali kad sam po??ao na poreznu upravu rekla mi je da se nebrinem da nebi ja trebao nista plačati jer sam kadet.
Na atlanskoj mi je bila plača 600 e s tim da ti oni kad dojde?? doma plačaju sva ova sranja. Seatrans norve??ka kompanija kemikalci, plača 980 e samo kad ljepo dođe?? doma mora?? sve platiti sam tako da ti dođe na isto kao i na atlanskoj. Bio sam na seatransu mjesec i ne??to (morao se vratiti radi faksa

) i nebi nikom preporučio da ide kao kadet prvi puta jer mislim da ti je prvi kontakt sa brodom najva?žniji i prvi dojam a tamo ti ba?? neče ostati u dobrom sječanju kao naprimjer meni na atlanskoj. Jebiga na seatransu prvo ??to vozi?? jebene smrdljive otrovne kemije, skoro svaki dan si u portu i stoji?? samo po deset - dvajest ura nema?? vremena za izač malo se opustiti popit koju

, dok sam ja na atlanskoj kad sam bio kad dojde?? u neki porat upoza?? hebote cjeli grad jerbo stoji?? po tjedan dana ma milina a nakraju ti ispane isto jer ti od ovih 980 e ??to ima?? na seatransu mora?? platiti sve te dađbina tako da bi se ja odlučio kadeturu a i sam ču ovih 5 mjeseci opet odraditi na atlanskoj. Razmi??ljam ne??to kad bih odradio ovo kadeture i polo?žio poručnićki onda bi mo?žda po??ao na seatrans kao treči ali kao kadet ne. Jebiga jest da kao oficir radi?? i dr?ži?? većinom gvardije 6-6 ali zna?? za??to to radi?? jer treči ima nekih tri i ne??to tisuče eura to nam mo?že zombi najbolje reči i ugovor dva-dva ??to je za mene privlačno.