Po nekim mojim saznanjima,a nije uopce bitno kako sam do tih informacija i dosla.......
Zakon ili ista od nasih prijedoga itd...Znaci NISTA se nece minjati za 2008 godinu!!!!!!
Nazalost, oni pomorci koji nisu skuplili kroz 2008-u ta 183 dana su doslovno NAHEBALI KAO ZUTI i nemaju nikakve druge opcije nego ili plati ili u przun!!!!!!
Zato ja Vas sad sve molin da odete do banaka u kojima drzite novce.
Nemojte zatvarati racune,vec samo lijepo i jednostavno dignite sve sto imate!!!
Dal' su to dolari,euri ili kune,to nije uopce bitno.
Na racunima ostavite samo onoliko koliko je potrebno da Vam se racun ne ukine.
Na te racune ubuduce samo i jedino saljite ono koliko Vam treba da bi pokrili kredite i za neke osnovne potrebe.
Nemojte misliti da taj Vas potez drzava nece osjetiti!!! Osjetit ce to oni itekako.
Jedino sto sad u ovom momentu mozemo uciniti je to,a za dalje.....Najvjerovatnije ce ipak vecina pomoraca morati minjati prebivalista ili se seliti.
Fala Bogu na svitu ipak ima jos koliko toliko normalnih drzava koje jedva cekaju da im se dosele platno sposobni ljudi i ljudi koji im donose novac,a time i poticu razne gospodarstvenike.
Ja osobno se vise nicemu ne nadam,ne virujem i uostalom....nije me ni briga.
Da se radi o normalnoj drzavi ili vladi,mozda bi u meni jos uvik bila mala doza optimizma.Medjutim s obzirom da bi eventualne pregovore vodili s politickim mafijasima,s osobama koje su nesposobne al' uzivaju politicke privilegije??!!!
Zbilja vise nema smisla da se ista predlaze,zahtjeva ili analizira.
Imamo posla s lihvarima,koji se ne drze osnovnih ustavnih odredbi.
Zbog svega toga......Dovidjenja Hrvatska i vidimo se tko zna kad!!!!!!!!