premalo je to kolega za nas koji placamo za naci posal...kad vec placas onda trazis sta vise...bolje cekati hdz da osvoji vlast pa ce barel opet skocitiEvo vam offshoraÅ¡i koji plačete za posal.., vratite se u navigaciju. Ovo Å¡to je Divjok obnarodio, plaća prvog kuverte i prvog makine 10.000 zelembaća. Ako vam je to malo, stojte doma i čekajte blagostanje koje je obećano na izborima prije neki dan!
Gavro ja sam super zasovoljan s soldima koje imam..ne treba mi vise...jos veca satisfakcija mi je sta nikad nisam nikome platia za nac posal...a radim u offshore...mislim da je totalno nisko tako nesto napisati za ljude koji rade u offshore sektoru....Nikola.., s koliko bi ti solada bija zadovoljan.., pitam čisto radi curioznosti?
Kolega struja na magmarisu imas sigurnu ponudu,a za carnival mozda. Pa ti vidi.Pozdrav ekipa, triba mi jedan savjet.
Zvalo me iz magmarisa za asistenta struje na kemikalca, ali ja neman taj brevet nego iman za plin (za plin mi je receno da nema nista za sad). Treba bi taj brevet platit cca 2000-2500kn kojih trenutno bas i neman, a s druge strane iman mozda priliku za ic na carnival jer iman zakazan intervju u monfalcone-u 6.6. kod Marosse.
Zanima me sta mislite jel mi se isplati platit sada taj brevet pa da prihvatin ponudu (iako mi nije receno jos nista o uvjetima) ili da oden na intervju za carnivala (cini mi se da bi tu moga vrlo vjerojatno dobit poziciju za electronic cadet za koju san se prijavia). Neznan jos uvjete na ni jednom od dva ponudena.
Svaki savjet i info su dobrodosli![]()