Maersk tankers

Pozdrav...

Ima li članova foruma ili prijatelja na Maerska tankers firmi.
Vidim da imaju neke otvorene natječaje ali me zanima ima li tamo uopće hrvata,koji su uvjeti,plaće,ugovori za 1.makine i da li se tamo uopće može upasti.
Triba popuniti neku ogromnu aplikaciju ali mi se to neda ako je uzalud pa eto ako ima nekoga pišite..

Pozdrav i mirno more ......

Pozdrav...

Ima li članova foruma ili prijatelja na Maerska tankers firmi.
Vidim da imaju neke otvorene natječaje ali me zanima ima li tamo uopće hrvata,koji su uvjeti,plaće,ugovori za 1.makine i da li se tamo uopće može upasti.
Triba popuniti neku ogromnu aplikaciju ali mi se to neda ako je uzalud pa eto ako ima nekoga pišite..

Pozdrav i mirno more ......

bizi od njih
jedino ako ti ne gori onda se prijavi

bili ostali visa skola s placama ispod marketa

nikad vise radia satra se a prema tovaru bi se bolje ponia

ovo san nasa na njihovoj stranici, pa ako koga zanima, a bilo bi dobro znat uvjete za seniore i juniore, pa ako znate pisite

1) Chief Officer - VLCC Tank (Ref.097)
Tank: 307,284DWT
Year built - 2008
Date of planned sign-on: 01-Apr-13
Trading Area: Middle East - Far East

2) Chief Officer - Oil/Chemical Tank (Ref.138)
Tank: MAN Diesel & Turno SE - 50,000DWT
Year built - 2010
Date of planned sign-on: 31-Mar-13
Trading Area: Worldwide

3) Chief Officer - Oil/Chemical Tank (Ref.034)
Tank: Hyundai - MAN 6S - 31,700DWT
Year built - 2006
Date of planned sign-on: 06-May-13
Trading Area: Europe - US

Additional information:
At least 2.7 yrs experienced in rank

4) 3rd Engineer - Chemical Tank (Ref.141)
Tank: MAN 6S - 7800kW
Year built - 2006
Date of planned sign-on: 20-May-13
Trading Area: Europe - US

Additional information:
At least 2 yrs experienced in rank

Job vacancies

Prije 2 god je Magazin uša u posal s njima pa san otiša do Globtika da vidin uvjete, po njihovoj priči tribali su dobit oko30ak brodova od malih chemicala do VLGC-a. Kad san doša na razgovor zakazano je prvo neko testiranje, doša je tip iz Ploča postavija štopericu na 12 min i da papir sa 100 pitanja, di moraš imat minumum 50% riješenih. Na neko čudo san i to proša i zadovoljija njihove kriterije. Nakon toga mi je ka sekodnu palube ponuđena plaća od 2200 USD permanent pa san se uredno zahvalija.
Kažen to je bilo prije 2god, a ne znan jeli se sada situacija šta minjala...

a prije 2 godine to je bila bas ludilo placa za sekonda. :rolleyes::udriglavom

Danas su ti na eurima i naplavilo rumunjima i mirisljavim prijateljima

Kapo s prosle mi firme je doso s Maerska.
Uglavnom posada u makini na vlcc je kapo, 2/e, 3/e motorman i mehanicar. Dnevnica, hrpa crnih nogu. Inace navedeni kapo je imo 34g i 3 plus godine ciste navigacije ko kapo. Znaci brzo se avancaje..

neznam za mishimu,ali priupitao bi kakvo je stanje sada sa njihovim kontenjerima,2011 sam bio u kontaktu sa dva holandeza kadeta na njihovom cargo shipu,kasnije se probuhktao offshore pa su osli na pipe layer,od tada neznam da li uopce primaju na tankere i kontenjerase europske kadete

Back