LNG brodovi

Jadna im matrikula kad su na Marana nogom krocili, mora da im je gorilo, ili su sa jadroplova tamo finuli leva/leva.
Za gaslog nebi reko financijski i po beneftima da su ispod prosjeka, ima tu senioritya, st-by-a, mirovinskog i slicno, ovisi o ranku. Jedino sto grege treba trpit plus 4/3 ugovor sto zna "nabubrit' na 5/2.5..
Al kazem opet, nek se jave udarnici otamo, a ne nas 3-4 da pisemo litanije rvackim pomorcima iz sjene...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Coviku je gorilo kad je Pronav izgubija nekoliko brodova, pa je na Marana odradio jedan ugovor dok nije nasa bolju kompaniju.

Koliko se ja sicam od Grckih kompanija su ovdje objavljeni uvjeti sa Dynagas i Thenamaris, a mislim da nitko za sada nije objavio place i uvjete sa Cardiff Gas i Gas Log na kojima isto ima dosta nasih. Cini se da je jos uvijek Dynagas daleko najbolji po placama, a eto kako kolega gore pise i na Gas Log-a se zna oduljit ugovor, pa je stoga cini se bolje radit za Dynagas di je placa dosta veca...

Jednom prilikom mi je 4 eng filipinac reka da na maran gasa dobiješ jedan par rukavica za cili ugovor,nevirujem da me laga jer je bija ok kao kolega.
Mislim da na GasLoga nemaju 3 juniora u makini pa neka me ispravi neko ako grišim.

Koliko se ja sicam od Grckih kompanija su ovdje objavljeni uvjeti sa Dynagas i Thenamaris, a mislim da nitko za sada nije objavio place i uvjete sa Cardiff Gas i Gas Log na kojima isto ima dosta nasih. Cini se da je jos uvijek Dynagas daleko najbolji po placama, a eto kako kolega gore pise i na Gas Log-a se zna oduljit ugovor, pa je stoga cini se bolje radit za Dynagas di je placa dosta veca...

Za Cardiffa su place stavljene u onoj excel formi.

Za Cardiffa su place stavljene u onoj excel formi.

Predpostavljam da su na Cardiffa Master i Kapo dosli na preko 16000 USD misecno kako su prije par godina imali manje od 15000 USD? Pricam o fiksnoj misecnoj placi bez bonusa koje ponekad dobiju, a ponekad ne dobiju...Tamo se navodno provista placa u kesu, a nadam se da takva praksa onda nije na stetu posade...

Nije istina da ne ukrcavaju Hrvate. Evo moj trenutni gasista je bio tamo jedan ugovor i kaze da je bilo jos par Hrvata...
Na Gaslog-u ima dosta vise nasih jel tamo krca Globtik. Uvjeti su kako cujem nesto losiji od prosjeka na LNG kompanijama.

Ovo sam napisao jer sam ih kontaktirao prije cca 2god i tada su mi rekli da ne primaju naše.

Dyana Gas isto baš nije redovita sa smjenama (bar za strojare) šta su mi govorili prije. Kako je sada sa smjenama ne znam.

Jednom prilikom mi je 4 eng filipinac reka da na maran gasa dobiješ jedan par rukavica za cili ugovor,nevirujem da me laga jer je bija ok kao kolega.
Mislim da na GasLoga nemaju 3 juniora u makini pa neka me ispravi neko ako grišim.

Evo čujem da će i Flex ukinuti dodatnog strojara 3E i deck fittera i još su 2 mazača u strojarnici.

Predpostavljam da su na Cardiffa Master i Kapo dosli na preko 16000 USD misecno kako su prije par godina imali manje od 15000 USD? Pricam o fiksnoj misecnoj placi bez bonusa koje ponekad dobiju, a ponekad ne dobiju...Tamo se navodno provista placa u kesu, a nadam se da takva praksa onda nije na stetu posade...
Place su u € u tablici.
Btw, nista od navedenog u tvom postu nije istina, niti je ikad bila ;)

Place su u € u tablici.
Btw, nista od navedenog u tvom postu nije istina, niti je ikad bila ;)

A eto onda je kolega senior koji je tamo mislim od 2014. godine mozda pogrijesio kolika mu je u to vrime prije cca 3-4 godine bila placa

Evo cujem od kolega da Cardiff Gas trazi dosta ljudi za puste novogradnje, a uzimaju cak i ljude sa LPG flote. Eto prilike za sve one koji imaju LNG iskuvsto, a nisu zadovoljni sa kompanijom na kojom trenutno rade da se prebace na Cardiff Gas. Naravno prilika i za ljude sa LPG iskuvstvom da se prebace na LNG.
Navodno solidni uvjeti, velika mogucnost avancamenta s obzirom na broj novogradnji, dobra spiza, free internet, redovite smjene.
Mislim da krca neka agencija iz Dubrovnika, ali kolege sa Cardiff Gas-a ce sigurno javiti kontakt detalje agencije.

https://www.tms-cardiffgas.com/

Mislim da je s obirom na toliki broj novogradnji tocno sto kolega prica, a evo i na njihovoj web stranici lipo pise da im izlazi 11 novogradnji kroz 2020. I 2021. godinu. Mogli bi onda i ljudi bez Gas experience aplicirat, npr. sa Crude Oil ili neke druge vrste tankera kako ce vjerovatno morat implementirat nekakav cross training kao sto su radilie i neke druge LNG kompanije.

Otvorene pozicije: (s Linkedina od BSM Croatia)

FLEX RAINBOW
CO - 24 months in rank on LNG exp - beg April

FLEX CONSTELLATION
CO - 24 months in rank on LNG exp - beg March

FLEX RESOLUTE
MAST - exp in rank on LNG - beg October

Dobro je imati ovakve informacije jer bi osobno isa za manju placu ali u normalnijim uvijetima. Za takav pogon nije dovoljno samo 2 juniora u makini,govorim to sa iskustvom sa qflex/max.

Ovo je djelomicno tocna informacija, a istina je kako prica kolega koji je Master na Flexa sljedeca;
Mijenaju jednog 3/E za 4/E, a jos na brodima imaju i Engine Assstent koji je uvik EOW sa licencom. Dakle, ima 4 juniora sa licencom u makinji. Deck Fittera ukidaju.

https://www.tms-cardiffgas.com/

Mislim da je s obirom na toliki broj novogradnji tocno sto kolega prica, a evo i na njihovoj web stranici lipo pise da im izlazi 11 novogradnji kroz 2020. I 2021. godinu. Mogli bi onda i ljudi bez Gas experience aplicirat, npr. sa Crude Oil ili neke druge vrste tankera kako ce vjerovatno morat implementirat nekakav cross training kao sto su radilie i neke druge LNG kompanije.

Zanimljivo da ovih par koji cesto ovdje komentiraju, a za koje se zna da rade za Cardiff Gas nista ne komentiraju niti dijele pravovremene i valjane informacije u vezi Cardiffa, iako svako malo traze informacije sa drugih LNG kompanija. Pomozite ljudima jel zato i sluzi ovaj forum, pa ce netko drugi i vama nastojat pomoc.

Back