LNG brodovi

Oce li uzimat i juniore na te LNG brode jer K line na masu lnga ima za juniore filipince ????
tu informaciju ne znam..:(
cinjenica je da svi ti juniori (filipi) imaju sam to toliko trazeno iskustvo,oce li ih micat i uzimat nase ne znam...

Je li ko zna sta o firmi Cardiff Marine jer i oni dobivaju 4 LNGa:

Korea Daewoo 2297 Cardiff Marine Cardiff Marine 2013 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212
Korea Daewoo 2298 Cardiff Marine Cardiff Marine 2013 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212
Korea Daewoo 2400 Cardiff Marine Cardiff Marine 2014 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212
Korea Daewoo 2401 Cardiff Marine Cardiff Marine 2014 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212

Je li ko zna sta o firmi Cardiff Marine jer i oni dobivaju 4 LNGa:

Korea Daewoo 2297 Cardiff Marine Cardiff Marine 2013 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212
Korea Daewoo 2298 Cardiff Marine Cardiff Marine 2013 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212
Korea Daewoo 2400 Cardiff Marine Cardiff Marine 2014 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212
Korea Daewoo 2401 Cardiff Marine Cardiff Marine 2014 AB DFDE 19.5 GT NO 96 4 159,800 212

Grcka firma mislin da su u Pireju stacionirani, gosp. Denis Dude je prisa tamo radit iz Katra nazad par miseci, ugl. kako cujemo krcat ce nase ljude...

Cardiff marine

Cardiff marine

Evo upravo sam kontaktirao Agenciju Maritimus Ragusa iz Dbk, Available Jobs « Maritimus Ragusa

pa kaze covi da traze 3/O ali sa iskustvom na LNG i opet za mene nista:udriglavom, lova 2000 eur permanent ugovori 3-3 a 2/O ima 3000 eur perman.

kaze da ce bit jos novogradnji 2013/2014 i da gregi nisu zadovoljni tamo rumunjima te da traze nas kvalitetan kadar kao sto se pokazalo, eto toliko

Evo upravo sam kontaktirao Agenciju Maritimus Ragusa iz Dbk, Available Jobs « Maritimus Ragusa

pa kaze covi da traze 3/O ali sa iskustvom na LNG i opet za mene nista:udriglavom, lova 2000 eur permanent ugovori 3-3 a 2/O ima 3000 eur perman.

kaze da ce bit jos novogradnji 2013/2014 i da gregi nisu zadovoljni tamo rumunjima te da traze nas kvalitetan kadar kao sto se pokazalo, eto toliko

Traze nas kvalitetan kadar? Naravno jer jedino nasi ljudi su im tamo sa lng iskustvom. Treniraju svoje grege sa ulja kemija itd, tako kad njih istreniraju moze bit s nasima lagani oprostaj.
Ne viruj gregu ni kad darove nosi

Tipicni novinski clanak.

Nije bio jedini R'vat na tome brodu, tek toliko, niti jedini senior R'vat. Al nije bitno. Nek se pise.. :kafa

alo ekipa sta je na lng daj napisite koju novu informaciju od brodova , firmi , ugovora , placa, uvjeta ...
evo ocekuje se jaka ekspanzija lng brodova ove 2013-te , sta kazete na to ? radaju se nove firme nova mista ?
sve u svemu aj dajte neki osvrt na temu :cool:

Dobar dan ljudi.
Nije me dugo bilo tu, tj. dugo nisan ništa pisa ali uvik pomalo pratin kad uvatin vrimena i kad san doma.
I mene zanima vako par stvari o lng-ima pa ako bi mogli dati par informacija.
Å to se tiče GOLAR-a čuo san da su ugovori 3-3, kolike su plaće tamo na lng-u, za juniore konkretno?
JoÅ¡ jedna stvar, ima li interneta na Mitsui lng-ima? Kakav je Å¡timung na brodu općenito?
Niko niÅ¡ta ne piđÅ¡e o Shell-u u zadnje vrime. koji je tamo đir? čuo san da je tamo ugovor 4-3 ko na Mitsuiu a plaća je 3600 usd permanent, Å¡to bi bilo malo viÅ¡e nego na Mitsui-a.
Ali isto tako san nekako čuo bolje stvari o Mitsui-ju nego o Shellu, da britiÅ¡eri puno pilaju sa safetyjem papirologijom i ostalim glupostima. Ima li kakve promjene u zadnje vrime?
Jel upa iko na Golara u zadnje vrime kao junior bez iskustva na NLG-ima, sad bi tribali nešto primati ka, ali slabo nešto zovu :)

pozdrav!

Pozdrav kolega

Pozdrav kolega

Evo ja sam upa na pronava, cak me nisu ni spustili cin nize ko sto je obicaj idem za drugog makine a placa 6600$. Na shella sam bio na intervjuu i ceka sam 30 ak dana odgovor da bi mi rekli da im trenuno nisam potreban, da ce se mozda javit. A ponudili su mi cin nize i za 4 miseca na brodu placaje 2 miseca i 20ak dana doma, placa 3400$ permanent, uvjeti odlicni placaju sve zivo ali s papirima su pedantni i pisu report za sve. Inace sve to priko globtika u ST.
Na golara mi je prijatelj i sad iza nove im je diglo place drugi makine ima 8500$ ali su brodovi uglavnom stari oko 30 ak godina ali da su dobro odrzavani i on je zadovoljan.
Nadam se da sam ti bar malo pomoga i ja idem prvi put na LNG pa cu vidit iz prve ruke.

Back