Dr.MiR
New member
Evo da se i ja predstavim u par rečenica. Ivan, iz Rijeke sam i mislio sam da nikad neću morat u pomorske vode, ali kako se kaže nikad ne reci nikad
. Stari mi je bio pomorac pa ajde moglo bi se reć da krećem njegovim stopama 
Diplomirao sam elektrotehniku na Teh.faxu i stekao VSS-u... Kako nemam nekog značajnog iskustva jer sam nedavno izašao iz fakultetskih prostorija i svaka moja nada da ću bez problema naći posao ovdje kod nas pala je u vodu zbog originalnog opravdanja svih firmi, a to je pogađate, globalna kriza...
Napravio sam D2 (B2), bravetu za Ro-Ro/putnički te liječnički pregled i sad krećem u avanturu slanja CV i molbi na sve žive adrese
Prije nego sam se predstavio pročitao sam većinu forumu i moram priznati da je ovo jedan od najsadržajnijih i korisnijih foruma na kojima sam tražio sve vezano uz pomorstvo, ukracaj itd...
Evo nadam se ugodnom dopisivanju i razmjeni korisnih informacija
Živjeli
Diplomirao sam elektrotehniku na Teh.faxu i stekao VSS-u... Kako nemam nekog značajnog iskustva jer sam nedavno izašao iz fakultetskih prostorija i svaka moja nada da ću bez problema naći posao ovdje kod nas pala je u vodu zbog originalnog opravdanja svih firmi, a to je pogađate, globalna kriza...
Napravio sam D2 (B2), bravetu za Ro-Ro/putnički te liječnički pregled i sad krećem u avanturu slanja CV i molbi na sve žive adrese
Evo nadam se ugodnom dopisivanju i razmjeni korisnih informacija
Živjeli
Last edited: