Lijepi pozdrav :)

Status
Not open for further replies.

Dr.MiR

New member
Evo da se i ja predstavim u par rečenica. Ivan, iz Rijeke sam i mislio sam da nikad neću morat u pomorske vode, ali kako se kaže nikad ne reci nikad ;). Stari mi je bio pomorac pa ajde moglo bi se reć da krećem njegovim stopama :)
Diplomirao sam elektrotehniku na Teh.faxu i stekao VSS-u... Kako nemam nekog značajnog iskustva jer sam nedavno izašao iz fakultetskih prostorija i svaka moja nada da ću bez problema naći posao ovdje kod nas pala je u vodu zbog originalnog opravdanja svih firmi, a to je pogađate, globalna kriza...

Napravio sam D2 (B2), bravetu za Ro-Ro/putnički te liječnički pregled i sad krećem u avanturu slanja CV i molbi na sve žive adrese :D Prije nego sam se predstavio pročitao sam većinu forumu i moram priznati da je ovo jedan od najsadržajnijih i korisnijih foruma na kojima sam tražio sve vezano uz pomorstvo, ukracaj itd...

Evo nadam se ugodnom dopisivanju i razmjeni korisnih informacija ;)

Živjeli :uzdravlje

Last edited:
Dobro nam došao i neka ti je sretno na brodu! A i mene to isto čeka kad zavrsim fax. Na kopnu posla nema, mislim mogao bih ga naci ali ne pada mi napamet raditi za placu koja se krece 4-5000 kuna!
Sretno!:uzdravlje

a wolfe fakat si opterečen em ti dvaput piše student ispod nick-a a sad još i napomena da ideš na fax a to što nečeš radit za 5000 kuna neču ni komentirat.....:p:p:p

ps. ovo nije išlo na pm....

Last edited:
Hvala svima na ugodnoj dobrodo??lici ;)

@Dalmos : Rossi je kralj, legenda :)

PO mom misljenju najbolji vozac motora ikada u povijesti i zivuca legenda.
On mi je ono Bog u svitu motociklizma a i sam san lud za tim i vozim vec 17 godina. :uzdravlje

Oma si mi drag :D

Status
Not open for further replies.
Back