Kompanija me Å¡alje na obavezni dvogodiÅ¡nji lijeÄniÄki u Nizozemsku. Pred dvije godine u LK Rijeka taj medical certifikat je prepoznat i priznat i na temelju toga upisan u matrikulu.
Neki dan sam bio ponovno i sada govore da to nije moguće upisati jer da nigdje ne piše da je u skladu s maritime labour convention. Trebam napomenuti da je medical iz EU i da je napisan na službenom papiru nizozemskog ministarstva zdravstva.
Iskreno zbunjen sam to 'promjenom' propisa u LK.
Zanima me da li je netko od vas uspio ovjeriti taj lijeÄniÄki iz Nizozemske kod nas i upisati ga u matrikulu ?
Sada kako stvari stoje ja ću morati opet obaviti lijeÄniÄki kod nas u HR da bih mogao napraviti prijavu ukrcaja....
Da li u nekoj drugoj Hr kapetaniji ih još priznaju ?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Neki dan sam bio ponovno i sada govore da to nije moguće upisati jer da nigdje ne piše da je u skladu s maritime labour convention. Trebam napomenuti da je medical iz EU i da je napisan na službenom papiru nizozemskog ministarstva zdravstva.
Iskreno zbunjen sam to 'promjenom' propisa u LK.
Zanima me da li je netko od vas uspio ovjeriti taj lijeÄniÄki iz Nizozemske kod nas i upisati ga u matrikulu ?
Sada kako stvari stoje ja ću morati opet obaviti lijeÄniÄki kod nas u HR da bih mogao napraviti prijavu ukrcaja....
Da li u nekoj drugoj Hr kapetaniji ih još priznaju ?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk