Lazni mailovi i agenti

Svi mailovi koji nemaju domenu firme nego gmail outlook yahoo su prevare. MAIL S NJIHOVE STRANICE JE shipping@atlantic-offshore.no a to je bitno različito od navedene
S obzirom da imas broj telefona mozes ga na internetu provjeriti i dokazati tvrdnju

savjet: pošalji mail na adresu sa neta , ako ništa drugo pomoći ćeš im u spriječavanju daljnjih prevara

Last edited:
Dakle dobijem mail od vroonshippings@comcast.net i na njega odgovorim. Dobijem ponudu sa skoro pa nemoralnu. Ali sa maila vroon.nl@gmail.com. Laznjak ko kuca. Ali prihvatim igru da vidi kako i do kud to ide. Cak im posaljem i nesto skeniranih dokumenata. Njima je to sve super i posalju mi ugovor. Na dvi godine 2 on 2 of sve placeno. Dosta dobro preciziran ugovor I to u .jpeg. Tu sam odlucio stati ali na kraju me zove iz UK (cardiff wales) i traze potvrdu da sam primio ugovor te da im ga popisanog skeniranog vratim
je li iko dosad imao takvih iskustava. Nista ne traze da platim ni slicno. Da je kradja identiteta vec bi im trebalo biti dosta. Stvarno su me zbunili sa zadnjim koracima

Magna, ja sam primio od njih ponudu već dva puta. Isto, ćini mi se da je sve to prevara pa sam im ljubazno odgovorio da sam već zauzet (što je i istina) i da trenutno ne tražim drugu firmu. Ako si zainteresiran odi na njihovu web stranicu i direktno ih pitaj. Traži informaciju iz prve ruke, to je najsigurnije.

Proslijedija san mail na pravi Vroon i oni su mi potvrdili da je prevara.
Sad cu ove prevarante na mail pitati da mi objasne zasto koriste gmail i zasto je tel broj u walesu a ne u aberdeenu i tako par sitnica

House Carleton New Road Skipton,

North Yorkshire BD23 2DE, United Kingdom.

Registered in England No. 10436041. VAT No. GB 253 1980.

Dear nautica

Post Offered:2nd Officer.

Designated Hebridean Cruises job application Number.HEB/IC//201/19.

This is to inform you that we have gone through your Resume /Certification which you sent to be considered in the job vacancies that exist here in Hebridean Island Cruises United Kingdom,After viewing your resume we have shortlisted you, We found your resume / CV very adequate to fill in the position we have offered you.

Kindly fill up the attached Application form in this email and revert it back to us within 24hours,If we are unable to receive you application after 24hours we will assume that you have declined the job offer.

NOTE: A Basic Salary amount of £7,500 GBP Per Month has been offered to you and other benefits you will get in your appointment letter if you excel through all our exercises.

Contract Period: 2 Year contract and it can be extended if only you wish to remain with our company.

We wish you best of luck in further process.

Kind Regards,
Benard Paul.

Hebridean Island Cruises.

crewplacement@hebrideans.co.uk

nema broja tel. ni web stranice od kompanije samo to

House Carleton New Road Skipton,

North Yorkshire BD23 2DE, United Kingdom.

Registered in England No. 10436041. VAT No. GB 253 1980.

Dear nautica

Post Offered:2nd Officer.

Designated Hebridean Cruises job application Number.HEB/IC//201/19.

This is to inform you that we have gone through your Resume /Certification which you sent to be considered in the job vacancies that exist here in Hebridean Island Cruises United Kingdom,After viewing your resume we have shortlisted you, We found your resume / CV very adequate to fill in the position we have offered you.

Kindly fill up the attached Application form in this email and revert it back to us within 24hours,If we are unable to receive you application after 24hours we will assume that you have declined the job offer.

NOTE: A Basic Salary amount of £7,500 GBP Per Month has been offered to you and other benefits you will get in your appointment letter if you excel through all our exercises.

Contract Period: 2 Year contract and it can be extended if only you wish to remain with our company.

We wish you best of luck in further process.

Kind Regards,
Benard Paul.

Hebridean Island Cruises.

crewplacement@hebrideans.co.uk

nema broja tel. ni web stranice od kompanije samo to

to isto sam i ja dobio.

UK Vroon Offshore Services ukvroonoffshoreservices@comcast.net

We are now recruiting seafarers in all ranks.

Contract duration: 1-2 years
SALARY: Negotiable

Wages level would be negotiated in accordance with candidate's experience and interview result.

Please contact us with your CV and other seaman documents.

Thank you.

Best regards,
On behalf of Head Crewing

uvik ovi spamovi od vroona, je ima jos offshore kompanija na ovoj planeti

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Ovi spameri su sve bolji i bolji. Vise ne pocinju mail sa Dear Sir, nego Dear Ime Prezime,
Treba bit jako oprezan da ne nasjednes i pustis svoj posao za prevarante. Mislin da nema toga koga nisu cimali bar jednom.

Ima li ko iskustva sa sledecim mailom, tj. firmom:

<info@atlanticoffshorescotland.net>

Poslao sam im CV u nadi za posao, relativno brzo su mi odgovorili i poslali mi da popunim aplikaciju i zatim opet brzo odgovorili da sam primljen.
Ako neko ima iskustva neka kuca, nekako mi se sve prebrzo odvilo.

Ima li ko iskustva sa sledecim mailom, tj. firmom:

<info@atlanticoffshorescotland.net>

Poslao sam im CV u nadi za posao, relativno brzo su mi odgovorili i poslali mi da popunim aplikaciju i zatim opet brzo odgovorili da sam primljen.
Ako neko ima iskustva neka kuca, nekako mi se sve prebrzo odvilo.

Vjerovatno je neka muljaza jer na njihovim stranicama imas adresu u obliku operations@atlantic-offshore.co.uk pa predpostavljam da bi trebale sve njihove mail adrese zavrsavati na atlantic-offshore.co.uk, a ne na atlanticoffshorescotland.net.

Last edited:
Back