Kuwait Oil Tankers

Pozdrav svima,evo odgovorio mi Yacoub !Nema srece i nade od njega!!!

To: Mr. Bozo
Cc: KOTC – FPG Recruitment
Subject: Career Opportunity with KOTC
We are in receipt of your email below and regret to inform you that your application is not accepted.
Wishing you success in your future employment.
Best Regards,
Yacoub Yousef Al Qabandi

Ali evo odlazim sutra na staru kompaniju "BNAVI",cekalo se 7 mjeseci i mora se poci!

Pozdravljam vas sve,pa se cujemo povremeno do povratka doma...!!!

Pozdrav svima,

Ja imam iskustvo na oil tankerima u svojstvu terca i poslao bih aplikaciju KOTC-u za terca,samo imam jedno pitanje.

Je li istina da na KOTC-u terci rade passage planning i sve u vezi karata,crtanja rota i Chartco-a, jer za to nisam 100% spreman jer sam na dosadasnjim firmama radio fire-fighting i life saving appliances i neke druge stvari?

Pozdrav svima,

Ja imam iskustvo na oil tankerima u svojstvu terca i poslao bih aplikaciju KOTC-u za terca,samo imam jedno pitanje.

Je li istina da na KOTC-u terci rade passage planning i sve u vezi karata,crtanja rota i Chartco-a, jer za to nisam 100% spreman jer sam na dosadasnjim firmama radio fire-fighting i life saving appliances i neke druge stvari?

Je istina je.Spuzvasti ti je vec pisa o tome,a i znan kad ga je zva neki lik za intervju da mu je on reka kako bi triba radit sve u vezi karata,a njemu se potrefilo da je to vec radija na prosloj firmi.
A nemas sta izgubit,posalji aplikaciju pa ce ti sve rec....:uzdravlje

Kuwait oil tanker company

Kuwait oil tanker company

Pozdrav svima,

Da li netko zna nesto o ovoj firmi,da li je netko bio zaposlen ili probao aplicirati,kako,gdje....?

Narucili upravo 2 aframaxa u Koreji svaki 110 iljada tona koji imaju izac pocetkom 2012. Sad bi im treba izac zadnji VLCC sta su narucili krajem 2008.

KOTC izbacio novi VLCC

Kuwait ups fleet
of tankers to 20
PUSAN, S. Korea, Oct 27,

(KUNA): Kuwait is due to celebrate
tomorrow (Thursday)
receiving the giant crude oil
tanker, dubbed â??Dar Salwa,â? with
a total of upload of 2.1 million
barrels at a total cost of around
$169 million.
The tanker is considered the
first of four carriers currently
being built by Dawoo Inc. for
shipbuilding and heavy engineering
construction.
Kuwait Oil Tanker Company
(KOTC) Chairman and Managing
Director Nabil M. Bourisli told
KUNA that by receiving the double-
deck giant tanker, KOTC will
possess a total of 20 oil tankers
equipped with various sizes and
purposes. Bourisli said KOTC
future plan is to build 10 more
high tech oil tankers during the
next three years.
KOTC Chief added that the
tankers, which are being built at
Daewoo Shipbuilding and Marine
Engineering Company, South
Koreaâ??s second biggest shipbuilder,
designed to correspond
with the laws of global navigation,
safety standards and security.
KOTC was founded in April
1957, by a group of Kuwaiti pioneer
investors, who had a vision of
how important sea borne transportation
would be for the development
of oil industry and how
essential it becomes to exploit and
discover oil in Kuwait.
As oil becomes the major
source of energy and the world
demands increased substantially,
its transport in crude, refined and
liquefied product forms did indeed
develop into an important part of
the marketing activity.

A nesto su govorili da im treba ljudi i da ce ce vjerojatno odrzati jos jedan Induction Course, tamo u sijecnju. Pa prema tome trebaju jos kandidata, ako to jos uvijek stoji. To je ovako nesluzbeno.

Evo ljudi, ako moze mala usluga tj informacija,
Nedavno smo prosli Shellov kurs, rijesili dokumente, i sad smo manje vise na cekanju, covjek nam je rekao da ce nas sve vrlo brzo, kroz tjedan/dva kontaktirati i znat cemo sto i gdje, a i kazu da im fali ljudi i imaju problema sa smjenama, ali sve je nekako utihnulo, a nije mi bas sad fora ici pilati ljude u ove blagdanske dane, pa bih bio puno zahvalan ako netko od vas ima kakvu informaciju vise.
Nije da mi se ne stoji doma za blagdane, ali vrijeme brzo ide a s njim i posljednje zalihe...eto dobro je barem znati na cemu si.
Hvala unaprijed i zivili.

meni su rekli za Kuvajt tankers nakon intervjua,koji je prosao ok da ce me obavjestiti kroz skoro vrijeme za ukrcaj,evo proslo je godinu dana,a od Kuvajta nista.
Za ovaj Shell neznam dali cu doci na intervju,jer sam za taj Kuvajt dosao sa suprugom iz zadra u split ujutro u 10,a usao sam na intervju u 19h i 20m,znaci preko 9 sati sam stajao tamo sa zenom,cekao i gledao kako ljudi ulaze preko reda,jer sam ja ipak 4th eng.da nije bilo zene bio bi sve tamo povaljao po toj firmi,ali me obuzdala.
kada sam bio na brodu,onda su zvali hitno,mene,majku,zenu,slali mailove itd...............profesionalnost na razini,,,

lipi pozdrav

ante moj dobri i posteni. kotc je nekad bila dobra kompanija za nase...dok su englezi carevali. sad su u kancelariju indijci.... indija vodi pet nula. kad su tamo bili radic, letilovic, uvodic....sve glupi splicani,, proslo vrime. sad je - os indijsku placu ili odjebi

ante moj dobri i posteni. kotc je nekad bila dobra kompanija za nase...dok su englezi carevali. sad su u kancelariju indijci.... indija vodi pet nula. kad su tamo bili radic, letilovic, uvodic....sve glupi splicani,, proslo vrime. sad je - os indijsku placu ili odjebi

a dobro i ka?že?? ljudino.
intervju je radio superitendent Indijac za strojare,a rus za palubu.

Sritno

Sritno

E moj Damire ne beres da si cita vidija bi da su u oficeu garavi i tu vise nema mista za nas:udriglavom

Sta se tice KOTCa hrvati nisu na placi kao indijci nego na znatno boljoj, ali to je ipak ispod onoga sta placa shell i neke druge firme sta se seniora tice,ali za za juniore kao 4th eng imas 200 usd vise nego na shella i ugovor je 3 miseca. Istina je sta kolega kaze da su u officeu samo indijci. (masu njihovih inspektora). Sta se tice hrvata bilo nas je 5 a sada su mozda trojica ostala i to svi juniori na kuverti. Promotion strasno spor, i ne bas velika flota brodova. Imaju 4 LPGa na kojima su uglavnom arapi, ostatak su product tankeri (bugari, arapi i indijci ), te na VLCCima su vecinom indijci. Jedina dobra stvar u ciloj prici je 3 miseca ugovor za seniore i juniore. Tokom lita su scrapirali 5 brodova , i tako da su dosta juniora i skartali, ali sada pocinju opet gradit nove brodove. Ako si jos uvik zainteresiran najbolje ti je poslat mail direktno njihovome fleet personall departmentu, tako da odma znas na cemu si . U prvome misecu 2010 su povecavali place tako da je basic za hrvatske juniore bija povecan 38 % i terco hrvat je ima vecu placu nego indijac, bugarin ili arapin sekondo.Nastojali su privuc ljude iz nase regije koju oni nazivaju central europe, ali izgleda da in to i nije uspilo. Inace engleza , je jako malo na brodovima a u officeu gotovo niko, a sve manje je i bugara koji su godinama na firmi. eto lipi moj ako ti triba kakva pomoc ili kontakt detalji javi se

Last edited:
Kotc

Kotc

di se moze naci aplikacija za Kuwait tanker i ko krca u HR:cool:

Ovako Polancec otvori njihovu web stranicu i pod kontaktima nadi mail.
Posalji aplikaciju i ako imas iskustva s crudom primit ce te.
Mene su primili za 2/O u roku 10 dana i 08.01.11 idem na vlcc al jabriyah II graden 2007. Ukrcaj u Kwaitu, lova super i ugovor odlican.
Tako ko oce radit i ima znanja nema se cega bojat a pogotovo ne drugih rasa...zato pisi/zovi. Ne slusaj razne pametnjakovice nego se hvataj firmi sa standardima u poslu i uvjetima i sa sto manje hrvata na brodu.

vec svi imaju gotovu formu kad prime CV:

vec svi imaju gotovu formu kad prime CV:

Dear Mr Ante XXXXXX,

Many thanks for your application.

Unfortunately we do not have any relevant job openings in our company.

We are wishing you good luck with the search for a suitable job.

Yours sincerely,
for WESTFAL-LARSEN MANAGEMENT AS
Fleet Management Dept.
Mr Alf Halsen
Maritime Personnel Manager

PO Box 1192 Sentrum, NO-5892 Bergen, Norway
Tel. +47 55 30 35 15 (direct line)
Tel. +47 95 41 40 42 (mobile)
crew@wlco.no
www.wlco.no

Ovako Polancec otvori njihovu web stranicu i pod kontaktima nadi mail.
Posalji aplikaciju i ako imas iskustva s crudom primit ce te.
Mene su primili za 2/O u roku 10 dana i 08.01.11 idem na vlcc al jabriyah II graden 2007. Ukrcaj u Kwaitu, lova super i ugovor odlican.
Tako ko oce radit i ima znanja nema se cega bojat a pogotovo ne drugih rasa...zato pisi/zovi. Ne slusaj razne pametnjakovice nego se hvataj firmi sa standardima u poslu i uvjetima i sa sto manje hrvata na brodu.

Felixe,
Mene je da budem iskren malo strah. Imam znanja i zvanje, nisam ljencina ali fali mi iskustva. Zelio bi das imam barem nekog naseg na brodu da me malo uputi prvih dana a poslije cu se sam hvatati u kostac

Felixe,
Mene je da budem iskren malo strah. Imam znanja i zvanje, nisam ljencina ali fali mi iskustva. Zelio bi das imam barem nekog naseg na brodu da me malo uputi prvih dana a poslije cu se sam hvatati u kostac

evo sve napravljeno prema uputama.poslao sam cv i sve bravete skenirane sa zamolbom na sve njihove mail adrese.
imam iskustva na crude oil tankeru,ali mislim da ni??ta od toga...

?živili

Ja sam im poslao molbu pred dva mjeseca,imam iskustvva na crudu i na svim drugim tankerima no nisu mi ni odgovorili na mail u medjuvremenu sam nasao drugi posao.......................

Back