kusakovic kre??o

kako se zvao taj iz Makarske????????

Na zalost ne znam. Platio sam posiljku pouzecem, postaru na ruke, ali ne ja vec moji doma - nisam bio kuci kad je stiglo.
Za makarsku (i to je pitanje) znam samo jer mi je tako rekla neka zenska (navodno tajnica) preko telefona, i to je bio ustvari nekakav mobitel ili cak onaj famozni 060, nisam siguran, ima vise od 4 godine od tada.

Na zalost ne znam. Platio sam posiljku pouzecem, postaru na ruke, ali ne ja vec moji doma - nisam bio kuci kad je stiglo.
Za makarsku (i to je pitanje) znam samo jer mi je tako rekla neka zenska (navodno tajnica) preko telefona, i to je bio ustvari nekakav mobitel ili cak onaj famozni 060, nisam siguran, ima vise od 4 godine od tada.

E ba?? ??teta,taj je meni blizu. Ba?? bi volija saznat koji je to manager.

... a za 200 kn se i ne isplati ici u drugi grad traziti lika...dok se ne namiri na ludjeg od sebe!

e a jebiga a osteceni nece upadat u govna za 200 kn bas tako, ma neznan drzim se dalje od placanja ukrcaja, pogotovo mutnim tipovima iako koliko vidim neke agencije stvarno naplacuju ukrcaj i sve legalno i nema zajeba.sad budi ti pametan(ove agencije na koje mislim su u CG)

e a jebiga a osteceni nece upadat u govna za 200 kn bas tako, ma neznan drzim se dalje od placanja ukrcaja, pogotovo mutnim tipovima iako koliko vidim neke agencije stvarno naplacuju ukrcaj i sve legalno i nema zajeba.sad budi ti pametan(ove agencije na koje mislim su u CG)

Aj molim te po??alji mi na PM ili stavi ovde e.mailove tih agencija ili brojeve telefona da se poku??am dogovorit s njima da uzmu od plaće koliko im triba ako ni??ta :rolleyes:

ne pizdi,ne daj in disat,krsis sva pravila,takvi tribaju nestat

A nemam ba?? nekoga izbora. ? to se tiče plaćanja neće nitko punomoć na plaću , svi bi odma kesu. Mo?žda se s crnogorcima uspijem dogovorit kad s na??ima ne mogu. A i nije da imam nekoga izbora , na?žalost :rolleyes:

pa jebate,da je ne znan kako crno,osin zeni koju neman,nikome ne dan punomoc na placu,jesi ti normalan,i jos tako nekome,pa stani na balun

Pozdrav ekipi! Da se nadove?žen na topic o windfakersima...stari mi se poku??ava ukrcati ko steward već 2 godine i nikako, pa nikako...i na??a je broj moba od nekog lika iz zg, Sini??a Mihaljinec. Uglavnom tra?ži uplatu od 300 kn za suradnju i 1000 kuna ti skine od prve plaće kad te ukrca. I kao garantira mu ukrcaj u 1. misecu. Enivej, jeli ko čuo za ovog lika? Zna li ko i??ta o njemu.

pa jebate,da je ne znan kako crno,osin zeni koju neman,nikome ne dan punomoc na placu,jesi ti normalan,i jos tako nekome,pa stani na balun

Pa dobro , kako sam ti rekao već na telefon :D Dam mu punomoć na mjesec / dva i neka di?že lovu. Meni nek ostane za platit dodatne brevete kad dođem i ne??to sitno za pri?živit do drugog ukrcaja i meni dosta :uzdravlje

Pa dobro , kako sam ti rekao već na telefon :D Dam mu punomoć na mjesec / dva i neka di?že lovu. Meni nek ostane za platit dodatne brevete kad dođem i ne??to sitno za pri?živit do drugog ukrcaja i meni dosta :uzdravlje

reka san ti,ne daj parazitima zivot

ima li ko volje napisat nesto uredno i citko o ovom kao vijest na portal pa ako bi to mogli objavit kao jo?? jedan od problema modernog pomorstva????

A nemam ba?? nekoga izbora. ? to se tiče plaćanja neće nitko punomoć na plaću , svi bi odma kesu. Mo?žda se s crnogorcima uspijem dogovorit kad s na??ima ne mogu. A i nije da imam nekoga izbora , na?žalost :rolleyes:

? ikimić u Herceg Novog ti naplaćuje ukrcaj.

eto ga na. cojstvo i junastvo. a kad san bija na maerska, nekako mi se dokopa maila i kleja se da je najposteniji na kugli zemaljskoj. za ove druge...momci, za vrime rata puno je bilo hostaplera ka juricko, knezevic, pa jedan debeli telegrafista....ali mislija san da su ta jeftina vrimena prosla. ima bit da nisu:(
inace, pogledajte malo tradewinds, ono sta se prica o nestasici pomoraca...nije istina.

probudija se podruznica singapur,da znas da je meni juricko platija lipe kamate na ulozenu lovu,prvi put i jedini u ukrcaj,taj dan san zadnji put vidija rasu

ja ovi posal nikad u biti nisan uzeja za ozbiljno,cili zivot san se zajebava i gleda dokle ce ic,a usput san i zivija od toga,koji put boje,koji losije,ali bez obaveza,kad san se uozbiljija,vise mi nije zabavno,ali eto zivot me natira da prihvatin i ozbiljnost sa svin njenin prednostima i manama,kojih je vise,ti si odma ili u procesu skuzija sta oces i to napravija,ja san se nastavija zajebavat poluozbiljno i rezultati se vide,ti patis od previse posla i plivas u lovi,ja sam odredjujen sta cu i kako cu,mogu bolje ili losije,ali nije mi lose,love jos iman,kad i ako nestane,nacu neki posal (i neka san lin,potegnen kad vidin da triban)i zivot ide dalje,jedino mi je zaj sta nisan u tvojoj poziciji radi toga sta bi moga drugima vise pomoc,ali vidin da ti to radis dobro pa san miran,sve u svemu,lipo nan je obojici,uvik se sve svodi na to koliko smo se spremni zrtvovat da bi nama bilo bolje,ocemo ic do kraja,sta nosi zrtve,ili do kraja na drugi nacin,sta isto nosi zrtve,sve u svemu,dojde na isto,s tin da je tebi lakse rjesit moje,a meni tvoje probleme

Back