ja ovi posal nikad u biti nisan uzeja za ozbiljno,cili zivot san se zajebava i gleda dokle ce ic,a usput san i zivija od toga,koji put boje,koji losije,ali bez obaveza,kad san se uozbiljija,vise mi nije zabavno,ali eto zivot me natira da prihvatin i ozbiljnost sa svin njenin prednostima i manama,kojih je vise,ti si odma ili u procesu skuzija sta oces i to napravija,ja san se nastavija zajebavat poluozbiljno i rezultati se vide,ti patis od previse posla i plivas u lovi,ja sam odredjujen sta cu i kako cu,mogu bolje ili losije,ali nije mi lose,love jos iman,kad i ako nestane,nacu neki posal (i neka san lin,potegnen kad vidin da triban)i zivot ide dalje,jedino mi je zaj sta nisan u tvojoj poziciji radi toga sta bi moga drugima vise pomoc,ali vidin da ti to radis dobro pa san miran,sve u svemu,lipo nan je obojici,uvik se sve svodi na to koliko smo se spremni zrtvovat da bi nama bilo bolje,ocemo ic do kraja,sta nosi zrtve,ili do kraja na drugi nacin,sta isto nosi zrtve,sve u svemu,dojde na isto,s tin da je tebi lakse rjesit moje,a meni tvoje probleme