Moze mi neko rec di se tocno triba javit za upis krvne grupe u matrikulu i di se ide cijepit protiv zute groznice ovde u Splitu
ovdi kod mene gradelaju na svako darivanje pa se pojede koji cevapcic...i ja mislim da je win win darivanje krvi, valjda nekom pomogne ta 3 dclMozes ic dat dobrovoljno krv
Vidit ce ti grupu. Upisat u matrikulu
Neces nista platit i dobit ces jos i sengvic
I ucinia dobro djelo
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovdi kod mene gradelaju na svako darivanje pa se pojede koji cevapcic...i ja mislim da je win win darivanje krvi, valjda nekom pomogne ta 3 dcl
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Moze mi neko rec di se tocno triba javit za upis krvne grupe u matrikulu i di se ide cijepit protiv zute groznice ovde u Splitu
Krvnu grupu ti mogu upisat u bilo kojoj klinici uz placanje a moja preporuka da odes na Firule transfuziologija darujes krv ucinis nekome dobro i besplatno ti upisu krvnu grupu.
Cijepljenje za zutu groznicu na Higijenski Blizu fast fooda Lozo ili sad popularne Barake
Neznan jel cijepe sad kad je corona
Tamo su sad isto redovi za cijepljenje kontra corone uz placanje
jose konta, u loze narucis cevape s kapulom i nema ti straja od korone, bjezi virus od zadahaJesi se ti Joskane najio ludih gljiva, koje cjepljenje kontra corone?
ovdi kod mene gradelaju na svako darivanje pa se pojede koji cevapcic...i ja mislim da je win win darivanje krvi, valjda nekom pomogne ta 3 dcl
Ja sam uvik tako i dobiva krvnu grupu u matrikulu muhti.Na 35 davanja dobijes i besplatno dozivotno dopunsko.
Kod mene se ne gradelaje u mene su ramsteci.
Jesi se ti Joskane najio ludih gljiva, koje cjepljenje kontra corone?
svakih 3 misecaSvako koliko mos dat krv
6 miseci?
svakih 3 miseca
Neznan jel cijepe sad kad je corona
Tamo su sad isto redovi za cijepljenje kontra corone uz placanje
Znaci nakon 9 godina mukte 70 kn svaki misec dopunsko......
Svako koliko mos dat krv
6 miseci?
Pa ne dajes krv radi toga nego da napravis dobru stvar.