Kriza zahvatila pomorstvo?????

Bravo Popaj jesam ti reka da neces dugo peglat klupu i da ce uskoro na forumu uz tvoj nick pisati clan posade.Tko ceka i doceka.
Sritno ti bilo.

EVO LJUDI DA VAN KAZEM PRIJE 10MINUT ZVONI MI MOBITEL ZOVU ME IZ ZOROVICA IDEN U PONEDILJAK TA TERCA NA TORMA UGOVOR 3/2 4500 DOLARA I DO LITA SAN NAZAD LJUDI PUCAN OD SRICE BROD JE PRODUKT TANKER NASI OFICIRI POSADA FILIPI IDEN U PANAMU NA UKRCAJ ETO ZIVILI I ZDRAVI BILI MORAN SE SPREMAT U STRCI SAN VELIKOJ I DRAGO MI JE DA CU PRVI 7 BIT NA RIVI ETO VELIKI POZDRAVVVVVVVVVVVVVVVVVV:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Jesi vidija sta se dogodi kad je covik uporan? :hihi
Kad se vratis donesi kil palubina i pituraj tu sentadu u kvartu koju si izliza od sidenja po njoj :p da penzicima bude lipse za sidit sad kad tebe nema :uzdravlje

EVO LJUDI DA VAN KAZEM PRIJE 10MINUT ZVONI MI MOBITEL ZOVU ME IZ ZOROVICA IDEN U PONEDILJAK TA TERCA NA TORMA UGOVOR 3/2 4500 DOLARA I DO LITA SAN NAZAD LJUDI PUCAN OD SRICE BROD JE PRODUKT TANKER NASI OFICIRI POSADA FILIPI IDEN U PANAMU NA UKRCAJ ETO ZIVILI I ZDRAVI BILI MORAN SE SPREMAT U STRCI SAN VELIKOJ I DRAGO MI JE DA CU PRVI 7 BIT NA RIVI ETO VELIKI POZDRAVVVVVVVVVVVVVVVVVV:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Bravo Popaj...cestitam...jel znas na koji brod ides? ugl, meni ti je prijatelj tamo sekondo i prezadovoljan je...i mislim da ti je ugovor 3-3...al,nisam 100 % siguran...

@popaj

Bravo, neka te na Tormu, samo da znas da je ugovor 3/3 za juniore, ali vjerujen da to ne mjenja nista. Torm Sara ti je odlican brod, a i ekipa mje uredu

Sretno i pomalo

je iden na torm saru u ponediljak ukrcaj panama..kakv je brod ako neko zna koji je sistem komunikacije tj ima li mail

@popaj

Za sada interneta nema ( u planu je ali recesija - znas ono ) a e-mail ti je preko rydex servera.
Panamax 2003 odlicno odrzavan, Danci gazde, razumni ljudi, a nasi oficali su OK. Barba ti je Hrvat ( oba, jer sistem je on/off isti ljudi ) a Filipi basaforca.
Grade nove brodove za nas Hrvate, tako da je avacamenat osiguran, naravno ako se pokazes kao napredan kadar. Klopa je OK.

Eto toliko, ne vodi brigu, bit ce OK

ok.hvala na info..dobro je sta ima mail to je ka na OSG sistem..

Ako je neko zainteresiran za KOTC kuwait oil tanker company nek ispuni aplikaciju na njjihovu stranicu meni su odma sutra dan odgovorili i poslali application form i matrix da ispunim pa da in vratin i odma me neki lik zva iz kuwaita da bi me primili za 4th officera nije spominja ugovore nego mi je reka samo da ce me iduci tijedan zvat iz londona za telefonski interviu,pare mi ozbiljni pa probajte
ho-email@kotc.com.kw ili yaq@kotc.com.kw
Tel: +965 22400273
Mobile: +965 99406128
Yacoub Yousef Al Qabandi tak me lik zva pa probajte nista ne gubite:uzdravlje

..............ajde bas mi je drago.Koliko sam cuo tamo je o.k. ekipa i nema puno pilanja s vetting inspekcijama.Rekao mi je zapovjednik iz Zadra koji je tamo da je dosta opusteno i momci su zadovoljni.....igra se kosarka svaku vecer i slicno.....Nisi mogao dobiti bolje za pocetak.

...daj nam 7 litri po kvadratnom metru,i paprici mozemo se nadat nastavi li kisa vako padat...ma oce,nac ce se i za nas stagod.:hihi

Trib a bit uporan i kako su ti vec neki rekli triba zvat i dosadivat.Posto je situacija ovakva kakva je onda triba prihvatit bar jedanput i "malo losije" pa poslije kad prode kriza sve ce se valjda vratit i bit "po starom".

Vezano za KOTC ja isto posla i odgovorili mi ,ali ti traze godinu dana tanker exp.Za place ne znam,nepoznam nikoga ko je tamo.

Back