Kraci ugovori

Evo cu ja tebe ispravit.
Kalkulator kaze sljedece:3200 x 8 = 25600(tu di si sad)
Na Jan De Nul-a second off od 01.07.2011 ima:3400 x 12 =40800
A dodatak za socijalno,mirovinsko se u ovu placu ne uracunava.

Pa kolega,digitron u ruke pa racunaj.
Nije duplo,al nije ni daleko od duplog.
Toliko o placi na Jan De Nul-a.:uzdravlje

Dobro dobro sad, placam pivu. Vi stvarno nemate sta raditi na brodu.:uzdravlje

Jel to pricamo o misecnoj placi? Jer ako je to godisnje onda odma dati otkaz i u promjenu struke jer kod mene su to misecna primanja od celnih pozicija.

Lipo savjetujes, nema sto. :mad:
Sto ne bi recimo da savjet kako da i mi ostala radnicka klasa dojdemo na platnu listu "kod tebe". Pa cak nemora ni biti celna pozicija, evo samo ljudima uduplaj godisnja primanja.
Garantiram postat ces narodni heroj, i postavit cemo ti kip na vrh Marjana.
Imati ces tu privilegiju i zadovoljstvo da ptice seru po tebi.

Rodno mesto Banja Luka,
jedem ćevap s mnogo luka,
u Beču sam gastarbajter,
u krevetu pravi fajter!

Last edited:
Jel to pricamo o misecnoj placi? Jer ako je to godisnje onda odma dati otkaz i u promjenu struke jer kod mene su to misecna primanja od celnih pozicija.

ma ne vidim bas da jack up ima neki veliki dnevni najam
a 40 000eur place misecne??? i toga ce bit malo manje:rolleyes:

ako ikad zakoracis na novog hopera imat ces puno za naucit a to ponekad vridi vise od soldi;)

Evo,ja dajem otkaz,a ti me stavi na neku poziciju(ne mora bit celna)
na kojoj cu misecno zaradjivat pola godisnje place sa DJN.

evo isli ja i fluke 117 sa sviralicon koju san iskljucija danas malo u djir po lucici. ubili 100 euri i 4 karlovacke. je li to dobra dnevnica za uru posla? ako nije odma cu fluki hebat sve po spisku i utopit ga u more

Last edited:
ljudi,stavite se u normalne okvire,ali van nije dosta 10-15 keka erla za 35 dana,a ne radite nista?
Odluci je li 10 ili 15. Velika je to razlika. Kilo na setemanu. Znam da je to za tebe nista, ali.....

dobro su rekli stručnjaci, od mora otupi centar za zajebanciju pa covjek postane preozbiljan :kafa

:D

Da zna da sam pocea tako razmisljat i da si u pravu mozda ali kad citam Off-a, Turista i jos njih par nemogu u to virovat zato sam ti i dao dislike prije hehe

Back