Kraci ugovori

gorann123

3rd engineer
Pozdrav svima,
vec sam dugo na forumu ali mi je ovo prvi post. Iz Rijeke sam i trenutno sam sekondo makine na Transeuropi (ro-ro pass.). Nemojte odmah pljuvat po kompaniji, nije tu toliko lose.
E sada pitanje, dajte pomozite, imam dvoje male djece i neda mi se vise tuc more po 6 i 8 mjeseci. Istina sada su mi ugovori 4-2, zato i jesam tu, ali dajte savjet di da trazim max 2 mjeseca ugovore? Di je najlakse upasti? Uopce me ne interesira jeli cargo, ro-ro, offshore, cruise... makina je makina. I da, nemam visu i imam 30 godina. I ispod sadasnjih 3200 eura bas ne bih isao.
Unaprijed zahvaljujem i molim bez podbadanja,
hvala.

stari sve si sam reka-offshore,cruise(royal careb,NCL)ili imas liniju zadar ankona/zadar-preko 15-15 tu su ti najkraci ugovori,ali je i placa malo kratka:uzdravlje

Jan de Nul priko Globtika :uzdravlje plaća za sekonda 3000 E permanent 4 tjedna ugovor kad si u Europi a van Europe 6 tjedana i veća plaća

Za Jan de Nul sam cuo sve pet, kakva je situacija za upast tamo, sta traze?
I evo koga interesira jedan info, nigdje niste pisali o jednoj kompaniji a nije losa, brat mi je barba tamo. Virtu ferries sa Malte. Hoovercrafti, imaju par komada, zimi na malti, ljeti Porec Venezia, svaki dan si doma. Barba 7000 Eur, cif palube mislim cca 4000. Caka je sto od posade imaju jos samo kapa. Ostalo su filipi. I da, motori su preko 3000 KW pa treba visa za kapa.:udriglavom

I evo koga interesira jedan info, nigdje niste pisali o jednoj kompaniji a nije losa, brat mi je barba tamo. Virtu ferries sa Malte. Hoovercrafti, imaju par komada, zimi na malti, ljeti Porec Venezia, svaki dan si doma. Barba 7000 Eur, cif palube mislim cca 4000. Caka je sto od posade imaju jos samo kapa. Ostalo su filipi. I da, motori su preko 3000 KW pa treba visa za kapa.:udriglavom

Za JDN ces se obratit u Globtik-a,nazoves,popricas,posaljes dokumentaciju,
izrazis im zelju za dolaskom na JDN,pa sta bude.
Trenutno ima novogradnji,pa tako i traze posadu.
Eto,to je ukratko

Probaj i u Pasat d.o.o iz Sibenika agencija znan da krcaju na Sealion i mislim na Seacore (nisan siguran ispravite me ako grisin)
Onda imas Mariner iz Trogira krca na Bourbon i na jos neke offshore brode
zatim probaj priko OSM Split on krca na E.R. i imaju par brodi koji su offshore
a usput mos i priko Kozulica kaze ekipa da se puno ceka i ovo ono al vridi probat
prijo telefon u ruke i sritno :uzdravlje

Pasat d.o.o. - Split SJEDIŠTE
Adresa: Spinčićeva 2D
21000 SPLIT CROATIA
Tel.: +385 (0)21 485 612
Fax +385 (0) 21 485 616
E-mail: pasat.split@st.t-com.hr

Pasat d.o.o. - Šibenik PODRUŽNICA
Obala Hrvatske Mornarice 1
Adresa: P.O. BOX 142
22000 Šibenik, CROATIA
Tel.: +385 (0) 22 213 750
Fax +385 (0) 22 213 751
E-mail: pasat@si.t-com.hr
info@pasat.hr

MARINER - Pomorska Agencija MUSTRA d.o.o, Kneza Trpimira 9 (zgrada Barbika), 21220 Trogir,
Call us at:+385 21 885 645
Fax us at:+385 21 885 645
Email: mariner@mariner.com.hr

OSM-Orient Ship Management d.o.o.
Kralja Zvonimira 8
21 000 Split
Croatia

Tel: +385 21 48 36 93
Fax: +385 21 48 36 94

E-mail: osm.cro@st.htnet.hr

Fratelli Cosulich S.p.A.Trieste
Via Dante Alighieri, 5
34122 Trieste
Italia Agency
Switchboard: +39 040 6797 111
Fax: +39 040 6797 777
PEC:

Contacts
Sandro Festa Manager
E-mail:
Phone: +39 040 6797 169
Mobile: +39 348 7828 763

Giancarlo Marini Operations Dept.
E-mail:
Phone: +39 040 6797 163

evo ti link stranice da neprepisujen email-ove
http://www.cosulich.it/home.php?m1=2&m2=0&m3=0&town=Trieste&dept=8118

Last edited:
mislim da ima?? sve potrebno za jan de nula, čim si na transeuropi. Tebi je olakotna okolnost jer ima?? firmu, ima?? di ić, tako da mo?? u miru čekat tog jan de nula. Ja san iz splita, bija sam u globtika nedavno i pita za jan de nula, pa mi je glavni kadrovik reka, da brata triba ukrcat da ne bi moga, da je sve prebukirano.Ja sam kuverta , tako da su mi ??anse za tamo nikakve, dok mi je reka da za strojare i električare postoje puno veći izgledi.
S obzirom da ima?? tu 3200, tamo ti je plaća dupla jer je permanent. Ugovori zna?? kakvi su. E sad,samo je pitanje oće?? li upast. vidim momak doli pi??e da tra?že posadu, da imaju novogradnji,a u globtika mi ka?že da imaju skipera na st by ka u priči jer su neki projekti gotovi i nema posla. jo?? mi je okrenija monitor i pokaza imena ljudi na st by,da ne mislim da mi kemija.
Ja bi da mogu,sutra i??a na JDN iako sam od ekipe koja je tamo čua da sve zavisi di te baci. Ima brodova di je podno??ljivo a ima i pravih rudnika.
Eto nadam se da sam ti malo pomoga sa informacijama.
??elim ti skori ukrcaj i malo vi??e sriće od moje.
? ta se mene tiče odmah bi prihvatija transeuropu da mi je ponudi oni lik iz kopra.Al kad zovem sve se svodi na to , ajde polo?ži ro ro, biće ne??to, a ne daje mi se 2500 kn za ni??ta, nikakvu mi garanciju za ukrcaj ne daje, makar za 3 miseca unaprid. Nekako mi je mutan lik

Za okretanje ledja istina, ali da je mutan nije. Ja u njegovom officu sjedim pola sata a od toga s njim pricam pola minute. Stalno mu zvoni tel i ljudi ga mole za ukrcaj. ni ne poklopi vec drugi zove. svi hoce na brod. A on samo ponavlja, polozi roro i posalji papire. I tako i je. Moras poloziti RoRO pass i poslati mu papire. I ako si casnik ides brzo, sigurno. Posade im ne fali, tu riskiras novac za poloziti safety, ali im fali uvijek oficira, makine najvise ali i palube. A barbe i kapi da ne govorim. Evo kod mene i barba i kapo oce doma, ludi su vec a nema ih ko mijenjati.
I ispravka posta od kolege, na jan de nulu sa 3000 permanent nemam duplo vise jer ovdje imam 3200 x 8 mjeseci u godini a na jdn 3000 x 12, pa kolega digitron u ruke.:p

A barbe i kapi da ne govorim. Evo kod mene i barba i kapo oce doma, ludi su vec a nema ih ko mijenjati.

fala lipa za cili info, a ovi kvotani dio je mislim posve nov na forumu, jer je dosad bila priča da su barbe i kapi tamo ka pitbulovi, tj. da zagrizu i ne miču se sa kompanije...

Ma, nije ovdje nitko kao pitbull, kao i svugdje ima vrhunskih pametnih ljudi i nazalost onih drugih. A vjerujte mi sada mi je kapo slovenac koji je vec u penziji i dosao je 2 mjeseca tu jer su ga zvali, nema im ko navigat, a njemu dobro dodje uzet 7000 na mjesec. Ali star covjek, vec mu dosta pa sada ceka smjenu kao suha zemlja kisu. Ima par ljudi sto su tu bog i batina jer su navigali jos sa pokojnim Diazom, i oni su company man, kako oni kazu tako ce biti,. ali ako ima koji kapo ili barba da bi dosao tu, vrlo rado ce ih primiti. Danas je jedino dosla vijest da je jedan brod zaustavljen i da ce ga vjerojatno izbaciti s linije, pa ostajemo na 5 brodova, ali prije 10 dana smo bili u doku i bio je na brodu direktor kompanije pa ako mu je vjerovati da ce se uzimati jos brod ili dva.

A ovo gore da si na Jan de nulu 6 mjeseci doma a ovdje 4..., Momci pa sta vi nemate zene doma. Pa bolje je bit manje doma ali cesce. Ja bih bio zadovoljan s 2-1. Tako kod nas imaju oficiri palube, barbe i kapi.

Onda se ti nemoj ni iskrcavat, ukrcaj se na trajekt blizu doma. Da si kapo ponudija bi ti da me minjas. Ti 2 na brod,ja misec. Divota

Najbolje ti je stat di jesi I plakat da te avancaju

I ispravka posta od kolege, na jan de nulu sa 3000 permanent nemam duplo vise jer ovdje imam 3200 x 8 mjeseci u godini a na jdn 3000 x 12, pa kolega digitron u ruke.:p

Evo cu ja tebe ispravit.
Kalkulator kaze sljedece:3200 x 8 = 25600(tu di si sad)
Na Jan De Nul-a second off od 01.07.2011 ima:3400 x 12 =40800
A dodatak za socijalno,mirovinsko se u ovu placu ne uracunava.

Pa kolega,digitron u ruke pa racunaj.
Nije duplo,al nije ni daleko od duplog.
Toliko o placi na Jan De Nul-a.:uzdravlje

A sta se tice ekipe na stby,to je istina,jer su neki projekti zavrseni,a novi se
nisu otvorili.Strpljenja,bit ce potraznja za posadom.

evo drustvo,ni ovih 35 dana,koje se pretvorilo u pacenickih 36,je zavrsilo,prikosutra u kuci svojoj,jos po ure i napustan lim,vrime dolaska nikome,postalo je opasno u zadnje vrime,sve neke sumnjive face po aeroportima,ovo je bilo ka godina,ja san stvarno za krace ugovore

Back