Korkyra Shipping

evo novosti u korkyri!
od ove godine su ugovori i 3.časnicima smanjeni na 4.mj :uzdravlje

ako nekoga zanima ova kompanija, nek po??alje papire jer bi im uskoro trebale doć 2 novogradnje pa će i zapo??ljavat nove ljude...

a ??ta vridi 3rd i 4 mj. ugovor kad su plaće jadne, a njihovi brodovi te satare.

a ??ta ja znam...ja samo ljudima priopćavam novosti ako nekoga zanima ta kompanija!
a ako misli?? da te takvi brodovi sataru, onda idi negdi di će bit lak??e...:rolleyes:
osobno smatram da su njihovi brodovi (bulkovi i bananjere) dobro za naučit posal, a sad ako nekome nije do rada, jbga!!!
??ta se plaća tiče, istina je da nisu bajne, ali uzmi u obzir da je to domaća kompanija, sa domaćim standardima tako da su plaće naravno manje od onih koje će ti dat npr. japanci!!!
uostalom, nije nijedna kompanija savr??ena, svaka ima svojih vrlina i mana: od plaća i ugovora, do uvjeta i obujma posla! a svak bira ono ??ta njemu pa??e..

Za novogradnju sam i ja čuo, prva je trebala biti preuzeta već u trečem mj. ali kasni i najnovija informacija je preuzimanje u 6mj.

a ??ta ja znam...ja samo ljudima priopćavam novosti ako nekoga zanima ta kompanija!
a ako misli?? da te takvi brodovi sataru, onda idi negdi di će bit lak??e...:rolleyes:
osobno smatram da su njihovi brodovi (bulkovi i bananjere) dobro za naučit posal, a sad ako nekome nije do rada, jbga!!!
??ta se plaća tiče, istina je da nisu bajne, ali uzmi u obzir da je to domaća kompanija, sa domaćim standardima tako da su plaće naravno manje od onih koje će ti dat npr. japanci!!!
uostalom, nije nijedna kompanija savr??ena, svaka ima svojih vrlina i mana: od plaća i ugovora, do uvjeta i obujma posla! a svak bira ono ??ta njemu pa??e..

Dobro ti baratas pojmovima i placama za jednu damu . Da ne radis i ka agent? ili ti je ovo samo hobi

iz prve ruke :D

Dobro ti baratas pojmovima i placama za jednu damu . Da ne radis i ka agent? ili ti je ovo samo hobi

kriste, ja na sumnjičavije ljude u ?životu nisam nai??la!!! koji vam je jarac???
baratam, kako ne bi baratala kad mi momak navigaje, naučim te stvari...nisam idiot!

onaj tko je bio na Rapi zna o čemu govorim; groblje!!

bio je i moj momak na rapi, jest da ima puno posla, jest da je stara kanta, ali on uvik ka?že da mu je to bia najdra?ži ugovor! jbga, on se rada ne boji, a ka?že da je tamo steka iskustvo kakvo mu je tribalo!

i bogamu vi??e, ne cijepite s tom stellom i zvjezdanom!!! :mad:

Last edited:
Ima li tko fri??ke informacije u svezi plaća na ovoj firmi. Dali su se promijenile u odnosu na prije 2 godine?

samo ako nan kazes jesi ti zvjezdan koji je bija stella ili izet koji je sefika ili si sefika

ipak samo ??efika :D

Ima li tko fri??ke informacije u svezi plaća na ovoj firmi. Dali su se promijenile u odnosu na prije 2 godine?

e ne znam kako je bilo prije 2god, sad znam da je plaća za 3/O 2250 oyra, a za 2/O 2900 oyra!!! drugo na?žalost ne znam...:o

Last edited:
bio je i moj momak na rapi, jest da ima puno posla, jest da je stara kanta, ali on uvik kaže da mu je to bia najdraži ugovor! jbga, on se rada ne boji, a kaže da je tamo steka iskustvo kakvo mu je tribalo!
[/QUOTE]

kad je bio na Rapi onda zna što je Gatun juha:)

:uzdravlje:uzdravljepozdrav ljudi i zelim dobro jutro svim clanovima na forumu:):):)
zanimaju me novosti sa ove kompanije
nazalost mediteranska tone u dugovima i cinimi se da gubi brode iz menadmenta lagano!!
stoga zanim me trenutno stanje ove kompanije...???
pozdrav svitu..:D:D

ev ja tamo bio navigavo nekoliko god...nije bas lose tamo place su redovne al mislim da sad imaju samo 4 broda i na samo 2 imaju hr posadu malo je problem se tamo ukrcat ko posada al za casnike nema problema apsolutno nikakvih

je jaro place su redovne al nebi bilo zgoreg da su vece. imaju 5 brodova a grade jos dva gotovi su u 8-9 mjesecu kad kinezi ih posloze. :p

Back