klasika, triba mi savjet-pomoc

pingo

New member
Evo moje situacije, zavrsija san za sss montera centralnog grijanja i klimatizacije, naknadno plozija majstorski ispit tj. vkv polozija san i za montera plinskih instalacija i imam ateste iz plinskog zavarivanja ( acetilen+kisik ) to mi je sve upisano u radnu knjziicu, engleski pricam sa onim sarmantni rade serbeđija naglaskom :D da san se cili u svoju struku i nije mi ni u peti bilo da cu sa tri banke u guzici trazit kako dalje, jer placa i uvjeti idu samo nizbrdo. Posto radin instalacije po hotelima, a cruiser mi pari ka hotel na moru kakve su mi sanse na njemu nac posa i za koje bi zanimanje uopce moga aplicirat. Razmisljan i o platformi ka cjevar, varilac, brodomonter... Znan da mi niko nece sredit ukrcaj na izvolte i zavrtit cu ja koliko god triba brojeva i poslat mali milion zivotopisa, ali bi mi dobro dosla pomoc da mi bude lakse se snac, neki putokaz odakle krenit i sta trazit

A moj klasicaru. :)

salji aplikacije da si zainteresiran z aposao kao assistent AC engineer na brode. ILi kao plumber. Mislim da ti je bolje ass.reefer jer eto nesto ces s vrimenom i nauciti i mozda jednog dana budes reefer ili ti ventilation engineer ili ti ga AC engineer. Dakle znas nesto o ventilaciji kreni odatle i ne ocekuj neku placu i dobar ugovor u pocetku ali bolje i to nego plumber jer oni nemaju bas neku placu i nemaju pozicije di se penju visoko. Dakle kreni s dobrim CV-om i napisi pozicija ass.reefer tj ass.AC engineer i ritno.

I drugi put otvori post lipo jer ko zna da ti trazis posao na cruiseru s ovakvim naslovom threada? :cool: Vidim da je pod cruiseri ali brate dobar naslov i na prvu dojam puno govori o onome ko je otvoria post tj prestavia se.

Aj sritno :uzdravlje

Last edited:
po mome racunu..air con engineer....ti ipak imas vise iskustva sa grijanjen...air con mozda u toj mjeri, odrzavanje kompresora, isparivaca.... vjerojatno ti je novitada.provaj ma cudu se ne nadaj

Sve u vezi broda mi je novitada :confused: ali i u svom poslu san krenija ka pocetnik i ispliva, samo su svi sefovi grmazivi pa ispada za .urac sav moj trud i znanje :udriglavom ali ne dan se je i ne sumnjan u svoje sposobnosti triba bit uporan i non-stop trazit pa cu nesto i nac :D

E i svaki savjet-ideja je dobrodosa, a osim broda pokusat cu na platforman pa ako ko sta zna....

Last edited:
Procita san i vidija-dozna manje vise sve sta mi je tribalo, i zadnje pitanje prije nego granem sa zivkanjem i slanjem CV posto mislim aplicirat na vise zanimanja u iste agencije dali da posaljem CV za svako zanimanje ili da sve napisem u jedan.

Mozde je glupo pitanje :rolleyes: znam da je tesko nac ukrcaj pa gledan na svaku glupost koja mi moze pomoc

eto ti za pocetak

eto ti za pocetak

anamila@ri.t-com.hr
anglo-eastern@st.htnet.hr
bsm-croatia@inet.hr
rjk.cma@cmaships.com
columbia@csmhr.com
dgs@ri.t-com.hr
info@dgs.hr
info@globe-marine.t-com.hr
globe-marine@ri.t-com.hr
globe-agency@ri.t-com.hr
globtik@st.t-com.hr
iva-sa@st.t-com.hr
kate-trade@st.t-com.hr
osm.cro@st.t-com.hr
mariner@mariner.com.hr
pasat.split@st.t-com.hr
ssm@ssm.htnet.hr
ssm-director@ssm.htnet.hr
ta-na@zg.t-com.hr
office@zorovic.hr
azalea-zadar@zd.t-com.hr
roman.ivanov@zd.t-com.hr
sidro@globalnet.hr
UTA@post.htnet.hr
techmar@ri.htnet.hr
globemarine@ri.htnet.hr
contact@vships.com
vladimir.lukin@zd.t-com.hr
conmar@conmar.hr
recruitment@dal-mar.com
macon@ri.t-com.hr
linda.simac@JPS.hr
bukhari@warmseast.com
maritec@skynet.be
atlanship.crew@bluewin.ch
damir.dumanic@marine-trade.hr
crew@medservis.hr
crewing@wwmaritime.com
zlatko.melada@ri.t-com.hr
macon@m-klub.com
invermore.shipping@siol.net
contact@cbmaritime.hr
recruitment@seacore.com
info@tos.nl
ron@seatime.net
martime@martime.de
business@seacover.com
group-3@seacover.com
bewerbung@hartmann-reederei.de
info@faststream.co.uk
shippingconnect@aol.com
crewfinders@tiscali.co.uk
Relaymarine@aol.com
mnrl@blueyonder.co.uk
nmmglasgow@stena.com
Crewing@deesidecrewing.com
admin@humbershipoffices.com
bwgas@bwgas.com
management.france@bwshipping.com
personnel.france@bwshipping.com
technical.france@bwshipping.com
operations.france@bwshipping.com
personnel@donsotank.se
a.tausendfreude@carlbuettner.de
mail@ektank.se
hr@brostrom.se
crewing.paris@brostrom.fr
kenneth.thoren@brostrom.se
info@nuwavepersonnel.com
s.vanderploeg@ipspersonnel.com
hr@thls.org
enquiries@genesis-personnel.co.uk
jacqui@adpsltd.com
webmaster@sea-job.com
Crewing@fairmount.nl

:kafa i lagano

Evo moje situacije, zavrsija san za sss montera centralnog grijanja i klimatizacije, naknadno plozija majstorski ispit tj. vkv polozija san i za montera plinskih instalacija i imam ateste iz plinskog zavarivanja ( acetilen+kisik ) to mi je sve upisano u radnu knjziicu, engleski pricam sa onim sarmantni rade serbeđija naglaskom :D da san se cili u svoju struku i nije mi ni u peti bilo da cu sa tri banke u guzici trazit kako dalje, jer placa i uvjeti idu samo nizbrdo. Posto radin instalacije po hotelima, a cruiser mi pari ka hotel na moru kakve su mi sanse na njemu nac posa i za koje bi zanimanje uopce moga aplicirat. Razmisljan i o platformi ka cjevar, varilac, brodomonter... Znan da mi niko nece sredit ukrcaj na izvolte i zavrtit cu ja koliko god triba brojeva i poslat mali milion zivotopisa, ali bi mi dobro dosla pomoc da mi bude lakse se snac, neki putokaz odakle krenit i sta trazit
Di si pingo ;) ... Sutra prvo mora?? savladat oni ??mrk ;) .

Back