Kako do Cruisera??

• Thread starter Thread starter struja 7
  • Start date Start date
@Dalmos
To nije prava potvrda o nekaznjavanju.To je potvrda suda pretpostavljam Sibenskog da se trenutno protiv tebe ne vodi nikakav postupak na tom sudu(Sibenik).Prava potvrda o nekaznjavanju je ona koja se vadi u Zg mionistrastvo pravosudja u zgradi zagrebcanke,a odnosi se na to da nikad na nijednom sudu u RH protiv tebe nije donesena pravomocna presuda u bilo kojem kaznenom postupku.
E s tom je malo teze izac na kraj.

@Dalmos
To nije prava potvrda o nekaznjavanju.To je potvrda suda pretpostavljam Sibenskog da se trenutno protiv tebe ne vodi nikakav postupak na tom sudu(Sibenik).Prava potvrda o nekaznjavanju je ona koja se vadi u Zg mionistrastvo pravosudja u zgradi zagrebcanke,a odnosi se na to da nikad na nijednom sudu u RH protiv tebe nije donesena pravomocna presuda u bilo kojem kaznenom postupku.
E s tom je malo teze izac na kraj.

Moguce je prika ali ja ti kazem da me je poslalo da dignem potvrdu o nekaznjavanju i oni mi dali to. Sad dali je ona cekirala u kompu ili ne to ti nemogu reci jer san cekao isprid kancelarije dok je ona to meni ispisala.

Eto

Tih sam se potvrda navadija u zivotu.Imam bas obe friske ispod cekica.Jos se ni tinta nije osusila.Da ti je za vizu za Brazil ne bi daleko dogura sa tom tvojom potvrdom.

Tih sam se potvrda navadija u zivotu.Imam bas obe friske ispod cekica.Jos se ni tinta nije osusila.Da ti je za vizu za Brazil ne bi daleko dogura sa tom tvojom potvrdom.

frankei sad mi nije jasno trebala bi mi radna viza za brazil i sad jel ja mogu dobit tu potvrdu ako imam kazneno djelo dok san bija maloljetan?

Last edited:
kad izvadis tu potvrdu nece ti nista pisat na njoj,tj bit ce da si ne kaznjavan,meni je isto upravo bilo tako da se ne brini.

potvrda o nekaznjavanju

potvrda o nekaznjavanju

a ko trazi potvrde o nekaznjavanju,dok sam bio na Jadroplova i SSM-a davno,otada prominia ER,Carnival,ROyal Caribbean,niko nikad pitao,to bice traze ovi iz nasih superagencija,da vide psiholoski profil i oce li dobit baja kad zajebu covika,mozda je samo meni se tako zalomilo.
A onda me zanima da li svi ovi nasi agenti koji ukrcaju imaju potvrde o nekaznjavanju ili da se protiv njih ili agncije ne vodi kazneni postupak(utaja poreza i sl.)
hahahaha

a ko trazi potvrde o nekaznjavanju,dok sam bio na Jadroplova i SSM-a davno,otada prominia ER,Carnival,ROyal Caribbean,niko nikad pitao,to bice traze ovi iz nasih superagencija,da vide psiholoski profil i oce li dobit baja kad zajebu covika,mozda je samo meni se tako zalomilo.
A onda me zanima da li svi ovi nasi agenti koji ukrcaju imaju potvrde o nekaznjavanju ili da se protiv njih ili agncije ne vodi kazneni postupak(utaja poreza i sl.)
hahahaha

Ni mene nikad nije tu potvrdu pitalo. Bice ja i ti izgledamo mirni i posteni ka sta i jesmo.;)

hahahaha

.......e ako se moze znat kako se se ukrca ili priko koga pa da te nisu prcali sa tin svim potvrdama????

Ni mene nikad nije tu potvrdu pitalo. Bice ja i ti izgledamo mirni i posteni ka sta i jesmo.;)

@Turist & forum

Meni je tu potvrdu do sada tražilo nekoliko puta..,
______

Npr. tražile su je i neke firme na kraju (kopno), kada sam pokušavao aplicirati za neke poslove kao djelatnik. Zanimljivo, neke od tih firmi su prvaci kriminala i marifetluka u Hrvatskoj, a ipak su mi tražili tu potvrdu. Dalje, tražile su mi isto i neke ambasade stranih zemalja za ishođenje njihove vize, pri odlasku na brod itd.

Slažem se s Vama da ova potvrda ima vrlo malo smisla, kada je u pitanju Hrvatska. Opće je poznato da Hrvatsko Pravosuđe (čitaj: udruga za pranje suđa), nije nikoga do sada kaznilo, ali eto ova potvrda treba još neko vrijeme da ostane u "opticaju", radi nekih nepoznatih jaramaza koji namještaju poštenim ljudima. Zamislite, jednom našem sugradjaninu (Matanović) su namjestili da je uzeo 50.000,00 evra i stavili tu obmanu na Youtube (čitaj: ju-bi-tu). Takve koji stavljaju obmane tamo, treba procesuirati.., neka pokažu diplomu, pa ćemo vidjeti koliko vrijedi..,

!

.......e ako se moze znat kako se se ukrca ili priko koga pa da te nisu prcali sa tin svim potvrdama????

Rekli su mi da SSM trazi tu potvrdu za princeze ali meni je nisu trazili. Isto tako su mi dosli sa teston iz engleskoga da ga MORAN proc kod njih. Odgovorija san da nema problema i da san ja taj test vec polozija u Engleskoj kad san vadija CeC. A onda oni meni da mi taj ne vridi (engleski????) i da dodjen polozit njihov. Nema problema gospodo, bit cu doli za 15 minuti. Tada ona kaze "to van je 200 kuna", a ja pitan da kako to, da je li to triba meni ili njima. Da triba njima za njihove podatke, a ja joj se lipo zafalin i kazen da to necu platit i voljan san ga doc polozit mukte posto triba samo njima i nikome drugome. Rezultat je da ga nikad nisan posa polagat u njih, produziva san Cec u Engleskoj uvik bez problema, a ni oni vise nikad nisu pitali za njega.

Uvik se pitan kako ih nije sram tako uzimat novce ljudima, isto ka da mi kad dodjemo na brod necemo cut je li ti kakvi papir triba ili ne triba.

Tako su i meni za Princess-a trazili da dodjem dan ranije i da moram proc Engine simulator jer da to Princess zahtijeva,platio 300 kuna a nitko me nikad nije ni pitao za to niti sam dobio ceritfikat.

BANDITI !!!

Rekli su mi da SSM trazi tu potvrdu za princeze ali meni je nisu trazili. Isto tako su mi dosli sa teston iz engleskoga da ga MORAN proc kod njih. Odgovorija san da nema problema i da san ja taj test vec polozija u Engleskoj kad san vadija CeC. A onda oni meni da mi taj ne vridi (engleski????) i da dodjen polozit njihov. Nema problema gospodo, bit cu doli za 15 minuti. Tada ona kaze "to van je 200 kuna", a ja pitan da kako to, da je li to triba meni ili njima. Da triba njima za njihove podatke, a ja joj se lipo zafalin i kazen da to necu platit i voljan san ga doc polozit mukte posto triba samo njima i nikome drugome. Rezultat je da ga nikad nisan posa polagat u njih, produziva san Cec u Engleskoj uvik bez problema, a ni oni vise nikad nisu pitali za njega.

Uvik se pitan kako ih nije sram tako uzimat novce ljudima, isto ka da mi kad dodjemo na brod necemo cut je li ti kakvi papir triba ili ne triba.

ETO OČITO SU TI TILI IZBIT-UKRAST 200 KN A ZA KRAĐU SE ODGOVARA,MA NE MO??E TO TAKO LJUDI MOJI TO TRIBA ISTIRAT DO KRAJA,MORA POSTOJAT NEKA KONTROLA KOJA ĆE TE LJUDE POTIRAT S POSLA
ZADATAK ZA U P H ORGANIZIRAT INSPEKCIJU KOJA ĆE KONTROLIRAT SVE SFERE POMORSTVA
nema?? pojma kako me ovo i?živciralo

Normalno da raste kad im je gorivo 3-4 puta jeftinije a cruise je ista cijena ili cak i skuplja. Njima je sad zarada kao i yahtasima doslovno nikad bolja

Pozdrav,

Koliko kosta brevet tečaj D21-D26 Sigurnost na putničkim/roro/Crowd/Crisis Management kod Diversa ili SSM-a ovdje po Splitu? Hvala.

Pozdrav,

Koliko kosta brevet tečaj D21-D26 Sigurnost na putničkim/roro/Crowd/Crisis Management kod Diversa ili SSM-a ovdje po Splitu? Hvala.
neznam koliko kosta ali znam da ne vridi ni lipe...nemoj bacati solde ako firma ne trazi bas taj tecaj

Pozdrav,

U diversa ti dodje sa ispitom negdi 2700 kn, taman ga i ja prijavija za slijedeci tjedan. Nije da je to bas i bacanje solda, ja nikako ne mogu nac ukrcaj i napokon me neko zovne i bas mi falila ta breveta za ic radit ra trajekt.

Back