Kako do Cruisera??

• Thread starter Thread starter struja 7
  • Start date Start date
na carnivalu je skoro pa bitnije da govoris talijanski , u svakom slucaju engleski treba poznavati ono sto je vezano za posao ostalo ces nauciti na brodu
Je...istina...mene je u eurosu pitao za jezike,kako znam.
Bio zadovoljan kad je cuo da pricam i talijanski,jer kako cujemi ima puno talijana.

ja isto mislim da ti treba d2 i putnicki i ro-ro jer jedan momka je s menom slusao d2 a upisao je i putnicki i ro-ro a isao je na jadroliniju ka konobar eto to je sta ja znan...

Ja san skoro 5 godina na putnickin u makini i nisu mi uvjetovali te putnicke brevete. Ne polazi nista sta ti ne trazu, to ti je bacanje novaca.

Ja san skoro 5 godina na putnickin u makini i nisu mi uvjetovali te putnicke brevete. Ne polazi nista sta ti ne trazu, to ti je bacanje novaca.

Sve ti je reko u ovom postu....polazi i vadi samo sto traze....save the money and time........

hmmm...pametno kazu ljudi....
Jedino mozda D2 te mogu trazit za konobara,ne vidim sta ce ti jos brevet.....
Kad oni naloze onda odi...to tad chilaj!

...a sta se tice ispunjavanja aplikacije za posao svi traze iskustvo rada na brodu ili se to ne odnosi na konobare i ostalo osoblje?
...evo jos jedno pitanje: vidia san na maritime connector da atlanska plovidba traži ¨Able seaman¨ - e ......kakve brevete mi za to trebaju i zanima me opis posla?

To ti je za timunjera,triba ti d2,pa onda moras prvo navigat ka mornar 6 nj i onda polagat timunjerski ako se ne varan,a opis posla ti je brusi,pituraji tj svasta sta ti nostromo nalozi,a na mostu kad je manovra,pilot i sl na timunu.

Last edited:
...momci hvala vam puno na savjetima. Vise ste mi vi sad objasnili nego ljudi koje poznajem a isto su pomorci i navigaju. Sve ovo pitan jer se kontan ukrcat ako bog da do lita jer mi je potriba i znan da necu falit jer iman volje i zivaca za radit. Aj ako ko sta cuje da se trazi konobar na kruzeru pa da javi. hvala puno svima

javi se eurosu u zagrebu trazu ti konobare non stop ali moj savjet ako oces na putnicke probaj bolje u gift shop ili kao fotograf,imaces manje vise iste novce ka i konobar ali se neces satrat od posla i svaki porat slobodan osim ako nisi port manning ali i to te obicnio vata jedan put misecno

Zovi agenciju uspinjaca u Zagrebu oni ti krcaju konobare na sve moguce kruzere.
Broj telefona ces dobit na informacije.

...e bas san maloprije prica sa njima pa su mi opalili blic interview na engleskom sta je proslo uredu. poslali su mi e-mail da im posaljem CV (NEMAN POJMA STA JE TO) i potvrdu o nekaznjavanju.....a bilo me uvatilo ka mulca sa travom pa neznan sta ce bit sa tim?

...e bas san maloprije prica sa njima pa su mi opalili blic interview na engleskom sta je proslo uredu. poslali su mi e-mail da im posaljem CV (NEMAN POJMA STA JE TO) i potvrdu o nekaznjavanju.....a bilo me uvatilo ka mulca sa travom pa neznan sta ce bit sa tim?

@luka_st

Imaš ovdje na forumu primjer CV (curriculum vitae), netko je se potrudio i stavio primjer (template) kako bi to trebalo izgledati..,
______

Ovo što si spomenuo potvrdu o nekažnjavanju, nisam siguran kako se vadi - mene su prije nekoliko godina iz lokalnog suda/policije uputili s nekim formularom u splitski sud , pa kada su mi ovi tamo ispunili onda sam morao natrag s tim u mjesto gdje mi je prebivalište. Potrošio sam 5 dana dok sam sve skupio!

Naravno mora ti biti jasno, u vezi ovog sijena ili trave, o kojoj si spomenuo - to ne smije biti vidljivo nigdje, u protivnom uzalud ćeš aplicirati! Takav "curriculum gloriae" treba izbjegavati!

.

Last edited:
A kao konobar ces dijelit kabinu sa nekim, uvjeti su tako-tako kao konobaru.
Sve zavisi o brodu o ljudima (njima najvise) o poslu moze ti bit vrhunski a moze ti bit najgore na svitu triba vise srice nego pameti isto tako i za lovu sve je na napojnicu pa sad kako se snadjes.
Provaj vidi ako ti se ne svidi kupi kartu i biz doma.

Back