Kako do Cruisera??

• Thread starter Thread starter struja 7
  • Start date Start date
to mi se čini kao najbolja opcija.
ima li itko iskustva s eurosom...jesu li ok??

Nema i tu Euros nista. Oni ce napraviti intervju a o tebi ce ovisiti oces li biti primljen ili ne. Eto toliko za sad. Ljudi koje znam kazu da je euros dobar. :uzdravlje

euros je dobar ali nemaju oni nista s tim dodes na inetviju i tamo je jedan talijan i pita te 7 -8 pitanja i to je to ,placa dobra nema puno posla jedino bitka s Talijanima

euros je dobar ali nemaju oni nista s tim dodes na inetviju i tamo je jedan talijan i pita te 7 -8 pitanja i to je to ,placa dobra nema puno posla jedino bitka s Talijanima

jel znas mozda kolika je placa za junior electronic off. na carnivala

EVO NA MARITIME CONNECTORU OGLAS ZA STRUJU (CINI MI SE SKROZ OK, UGOVOR 10 TJEDANA).....
Welcome to ResidenSea - Official Website. ResidenSea is a management company offering sales, marketing, operations and administration services for specialty luxury properties on land and sea. We believe in providing tailored solutions to ensure succe

ResidenSea Ltd
Company address: 14471 Miramar Parkway, Suite 401
City & p. code: Miramar, Florida 33027
Country: United States of America
Phone No.: +1 954 538 8400
Advert publish date: 30.09.2008
Department: Engine
Rank: Electronical Eng.
Ship type: Cruise Ship
Years of experience: 4
Certificate of competency: Radio electronic officer 2nd class
Certificates: Dynamic Positioning System Maintenance
Salary from: $4,896 USD per month year round
Salary to: $4,896 USD per month year round
Job start date: 10.12.2008

Navigation area
International waters.

Contract dynamics
1:1 rotation system of 10 weeks onboard followed by 10 weeks off

Short Job description
- Maintain and service following electronic systems onboard and installations in close co-operation with Electronic Technician/Chief Electronic Engineer; -- Responsible for reporting and updating the maintenance and spare part computerized system; Follow and update routine work in AMOS-W; - Co-operate with IT Officer in troubleshooting and maintaining vessels IT systems. - Shall have a full understanding of the Safety Management System, including his responsibilities in the Safety Organization as per the Emergency Plan. - Diploma from recognized and approved Technical College or a Certificate from Technical Vocational School or institution, in Electronic Engineering with specializing in one of the following areas: audio-video electronics, computer-microprocessor system electronics, communication electronics, maritime electronics, etc.; - Relevant experience from one of the above mentioned areas, preferable from maritime electronics systems and environment; - Trade Certificate as Service Electronic Technician, Radio-TV Repairman, graduated Electronic Engineer or equivalent; - Completed GOC-course and relevant GMDSS certificate; - Relevant STCW95 courses.

Employment type
(full/part time...)
Permanent full time

Other conditions
Other benefits include: Seniority bonus, currency fluctuation bonus, supplemental bonus, medical coverage while onboard and during vacation, retirement plan.

Send CV to company

Last edited:
Elektronicar sam na jednoj domacoj firmi bio sam 3 ugovora po 4 mjeseca
placa solidna sve pet al mi je dosadilo i zelio bih se okusati na cruiserima. Jel mi moze ko pomoci koju firmu odabrat, za carnival imam neku vezicu. Jel zna tko kakva je razlika sto se tice posla i odgovornosti na bulkovima i cruiserima?
Kakvi budu razgovori za posao, posto mi engleski nije bas odlican jel to problem?
Unaprijed hvala svima!

pa dobro nisam bas takva katastrofa, mislim pricam ga al ne savrseno al malo me strah isto, jebiga dosad sam radio samo s nasima

na carnivalu je skoro pa bitnije da govoris talijanski , u svakom slucaju engleski treba poznavati ono sto je vezano za posao ostalo ces nauciti na brodu

intervew

intervew

carnival ce radit opet interview u eurosu u 12.mjes s tim da jos nije potvrdjeno, meni je nazalost to prekasno moram se prije negdi ukrcati

Vidim ljudi da Vas ima poprilican broj s iskustvom na cruiserima ili ste u doticaju s njima pa me zanimaju neke stvari!!Vidim svi zivi traze strojare i da si strojar mozes ici sutra na cruisera....dali neko zna ili ima kakav savjet kako se ukrcati kao sekondo palube,ma cak bi i ko terco posa....di? sto? kako?....ja covice pojam nemam kome se javiti,a stvarno bi volio provati i taj zivot....pa ako neko nesto novoga zna naka napise koju ric....
Bog i Hrvati!!

Pozdrav!
Molim vas ljudi za pomoc!
Htio bih se ukrcat na Cruisere,kome da se sve javim?
Posto imam LNG iskustvo ne znam bas kako ide sa Cruiserima
Imam odradjenu kadeturu na LNG-u,visu pomorsku skolu,2 ispita mi fali do diplome visoke pom.,porucnicki ispit.
Od breveta:
2.GMDSS General radio operators certificate
3.Advanced liquified gas tanker operations
4.Basic training
5.Tanker familiarization certificate
6.Medical first aid certificate
7.Advanced fire-fighting
8.Radar opservation and Automatic Plotting aid ARPA simulation-operation level
9.Proficiency in survival craft rescue boats operations
10.ECDIS-Electronic Chart Display Information System Training
Molim vas za pomoc.
Thanx

haha tiamat sta je tebi???

ja otvaran temu putnicki brodovi vidin puno novih posteva a sve tvoji neznan sta si ti s time tija postic jel te mozda trese fibra pa buncas i neznas sta cinis?!?

ovde si se registrira danas i odma silujes forum smiri se malo pomoc ce ti ljudi isto postavija ti 10 istih postova ili jedan cak mislin da ce ti prije pomoc ako jedan postavis

al eto iz ovoga se vidi da ti je velika zelja otic na kruzera haha

Last edited:
Pozdrav!
Molim vas ljudi za pomoc!
Htio bih se ukrcat na Cruisere,kome da se sve javim?
Posto imam LNG iskustvo ne znam bas kako ide sa Cruiserima
Imam odradjenu kadeturu na LNG-u,visu pomorsku skolu,2 ispita mi fali do diplome visoke pom.,porucnicki ispit.
Od breveta:
2.GMDSS General radio operators certificate
3.Advanced liquified gas tanker operations
4.Basic training
5.Tanker familiarization certificate
6.Medical first aid certificate
7.Advanced fire-fighting
8.Radar opservation and Automatic Plotting aid ARPA simulation-operation level
9.Proficiency in survival craft rescue boats operations
10.ECDIS-Electronic Chart Display Information System Training
Molim vas za pomoc.
Thanx

a s ovim mos aplicirat i za nasu.

sta fali lng-ima???

Sorry ljudi,sto zadavi!
Hehehe...e da frka mi vec...moram ca.....
@boomerang
Ma nis ne fali LNG-evima ,ali izgleda da je i tu recesija udarila.
A putnicki su mi bili oduvijek zelja,hehehe
Sorry jos jednom ljudi...

A ako oces na putnicke onda bi triba polozit putnicki i ro-ro brevet jer vidin da to nemas.Sta se tice adresa kome se javit imas ovde dosta tih adresa pa uvati malo vrimena i procitaj to i onda lipo telefon u ruke i zvat.
Eto zivija!!!

....pozdrav svima..

....iman 25 godina i neman pomorsku skolu ali san u procesu rjesavanja D2 tako da bi moga napravit matrikul. >Zanima me mogucnost ukrcaja na cruiser kao konobar i ako tko ima kakve informacije o slobodnim poslovima.?

....pozdrav svima..

....iman 25 godina i neman pomorsku skolu ali san u procesu rjesavanja D2 tako da bi moga napravit matrikul. >Zanima me mogucnost ukrcaja na cruiser kao konobar i ako tko ima kakve informacije o slobodnim poslovima.?

Koliko ja znam za konobara na cruiserima ti ne treba matrikula,tamo ces dobit sve potrebne traininge i papire,nemoj gubit vrijeme i lovu,a znam da ta-na ukrcava na takve pozicije..........Sretno........

Back