Kako do Cruisera??

• Thread starter Thread starter struja 7
  • Start date Start date
u diversa ti dodje sa ispitom negdi 2700 kn, taman ga i ja prijavija za slijedeci tjedan. Nije da je to bas i bacanje solda, ja nikako ne mogu nac ukrcaj i napokon me neko zovne i bas mi falila ta breveta za ic radit ra trajekt.

ssm 2400

Viking Recruitment

An experienced 2nd Officer is needed to join an 85M+ M/Y on 20th June 2016.

The ideal candidate will have at least 1 years experience in a similar role on Large Motor yachts, as well as 8+ years in the maritime industry.

The minimum certification needed for this role would be: STCW Basic training, Seafarer Medical, Ship Security Officer Certificate, plus a Chief Officer Unlimited or OOW unlimited COC.

ECDIS Generic Training and Helicopter Landing officer training would be an advantage but not essential.

On offer is a Competitive Salary Paid in Euros, a 2 months on 2 Month off rotation and Health insurance.

Ima li tko kakvu informaciju o brodu ˝Korintian˝ , navodno posadu čine većinom naÅ¡i i neÅ¡to ukrajinaca, i da ukrcava naÅ¡a agencija. Informaciju sam dobio od ukrajinca koji nije znao naziv agencije.

to je manji kruzer od 100metara dužine i isto toliko putnika. Vlasnik je GCCL firma (navodno nasa).
Mislim da ima tema vec otvorena o toj firmi i tu dosta nasih radi. Nisam siguran al mislim da brod
vozi samo ove sjeverne ekspedicije po ledu, nadam se da sam pomoga. Sretno s trazenjem posla.

to je manji kruzer od 100metara dužine i isto toliko putnika. Vlasnik je GCCL firma (navodno nasa).
Mislim da ima tema vec otvorena o toj firmi i tu dosta nasih radi. Nisam siguran al mislim da brod
vozi samo ove sjeverne ekspedicije po ledu, nadam se da sam pomoga. Sretno s trazenjem posla.

Zahvaljujem,ima otvorena tema ali samo s jednim postom a i nisam znao naziv firme da bi mogao potražiti.

ma sve jasno, mislio sam da ima koji detalj vise napisan u temi o GCCL-u, nažalost nepoznam nikoga tko tu radi.
Ali imaju neki Office u Dubrovniku (nisam siguran) pa pokusajte kontaktirat u ponedjeljak. Cak me i neko sjecanje drzi da su ugovori bili 2on / 1off to jos ima 2 godine kad sam pricao s momcima koji rade na brodu Athena koji je redovitno u Splitskoj luci. ovo je njihova stranica na internetu, cesto budu neki poslovi oglaseni, aplicirao sam al odgovor dobio nisam? Sretno
GRAND CIRCLE CRUISE LINE - SHIPBOARD CAREERS - JOBS GCCL

Last edited:
Koliko znan samo kapo i barba su ti nasi i 3-3 in je ugovor a u makini su ti jos 2 nd i 4 th eng.a na kuverti prvi i sekondo oni su filipinci il tako nesto a ugovor in je 6 miseci

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Myro ja sam dosa prosli vikend sa Corinthiana u makinji su ti kapo ukrainac sec.eng.hrvat th.eng jedan nas jedan rumunj dva motormana nasa i jedan ukrainac i tri fittera ukrainca dva elek.hrvata i plumber hrvat

Myro ja sam dosa prosli vikend sa Corinthiana u makinji su ti kapo ukrainac sec.eng.hrvat th.eng jedan nas jedan rumunj dva motormana nasa i jedan ukrainac i tri fittera ukrainca dva elek.hrvata i plumber hrvat

a kakva je situacija na kuverti?

a kakva je situacija na kuverti?

hvala Karlucy, ali mene isto zanima situacija na kuverti, i ako možeÅ¡ napisati koga se može kontaktirati za mogući ukrcaj, je da sam tek doÅ¡ao,i da su me danas već zvali radi ukrcaja krajem osmog mjeseca, ali po onome Å¡to ja znam da bi mi bila neÅ¡to veće primanja na
Corinthiana pa da probam

Urgent requirement for a Junior Electrician with previous cruise ship experience to join a cruise ship company on 8 weeks on and off rotations paid leave of €2028 per month, Must have ETO Coc or STCW A-III/7), PSCRB and Basic Safety Training. if you are available to join ASAP and have previous cruise ship experience then please send your certificates and updated CV to james@exciterecruitment.com

Back